Vandaag

Veertien Oscarnominaties voor La La Land

Veertien Oscarnominaties voor La La Land Met maar liefst veertien Oscarnominaties - waaronder die voor Beste Film, Beste Regie, Beste Acteur en Beste Actrice - is de charmante musical La La Land veruit de grootste kanshebber bij de uitreiking van de 89e Academy Awards. De sciencefictionfilm Arrival en het drama Moonlight hebben ieder acht nominaties te pakken.

Overzicht van alle Oscarnominaties 2017

Overzicht van alle Oscarnominaties 2017 Vandaag zijn in Los Angeles de Oscarnominaties bekendgemaakt. Check hier welke films allemaal kans maken op het felbegeerde gouden beeldje.

Gisteren

Patrick Stewart is poep en Anne Hathaway is een akelig mens

Patrick Stewart is poep en Anne Hathaway is een akelig mens Klassiek geschoolde acteurs hebben ook wel eens zin in een onzinnige rol en het superheldenuniversum breidt zich onverminderd uit. Lees snel verder voor deze en andere castingnieuwtjes in onze wekelijkse roundup.

Wat weet jij van films over films?

Wat weet jij van films over films? In Trumbo speelt een Oscargenomineerde Bryan Cranston een scenarist die op non-actief wordt gezet. Wat weet jij van films over het maken van films? Doe mee met onze quiz en test je kennis!

Dit MegaWeekend bij Film1: Triple 9, Ninja Turtles en Cinderella

Dit MegaWeekend bij Film1: Triple 9, Ninja Turtles en Cinderella Een MegaWeekend vol gevaar en magie. In de politiethriller Triple 9 plegen corrupte agenten uit Atlanta gewapende overvallen. De vier vechtende schildpadden verdedigen hun vriendschap in Ninja Turtles: Out of the Shadows. En uit de betoverende koker van Walt Disney komt het beroemde sprookje Assepoester als de magische speelfilm Cinderella.

Eerder

Uitgelicht: The Divergent Series: Allegiant

Uitgelicht: The Divergent Series: Allegiant De succesvolle Divergent Series wordt uitgebreid: vanaf nu kijk je bij Film1 niet alleen naar Divergent en Insurgent maar ook naar het spannende vervolg Allegiant. Wij nemen de succesvolle franchise onder de loep en zetten de feiten en de facties overzichtelijk voor je op een rijtje.

Film1 Movie News - Week 3

Film1 Movie News - Week 3 Beelden uit nieuwe bioscoopfilms als The Mummy met Tom Cruise, het historische The Birth of a Nation en de blockbuster Guardians of the Galaxy Vol. 2 komen voorbij in het Film1 Movie News van deze week.

Logan ontleed en Resident Evil in het kort

Logan ontleed en Resident Evil in het kort We hebben weer in de donkerste krochten van het internet gezocht naar de leukste filmpjes van de week om jouw vrijdag gepast af te sluiten. Kijk snel verder voor video's met Pixar, Marvel en de leukste celebs met de beste impressies.

It's Morphin' Time in de nieuwe Power Rangers trailer

It's Morphin' Time in de nieuwe Power Rangers trailer De jaren negentig waren de hoogtijdagen van de felgekleurde Power Rangers en de tienerhelden staan op het punt een comeback te maken. Kijk snel verder voor de nieuwe trailer van de Mighty Morphin' Power Rangers!

De nieuwe Logan trailer is duister en meta

De nieuwe Logan trailer is duister en meta De langverwachte derde, en laatste, Wolverine-film heeft een nieuwe trailer en deze legt de lat nog hoger. Kijk snel verder voor de video met een Logan-kloon die X-men strips leest en genoeg bewijs dat Hugh Jackmans laatste keer als zijn meest iconische personage écht gebruik maakt van die hoge leeftijdskeuring.
« Oudere berichten