Gisteren

Film1 Movie News - Week 17

Film1 Movie News - Week 17 Film1 Movie News wordt deze week overspoeld door krachtige actrices als Gal Gadot, Helen Mirren, Julia Roberts en Meryl Streep. Maar ook Chris Evans en Robert Downey Jr. zijn van de partij met de nieuwe Captain America-film.

Eerder

Film1 Promo: Highlights van Mei 2016

Film1 Promo: Highlights van Mei 2016 Vier het voorjaar met Film1. Kijk ook in de lente waar en wanneer je maar wil naar de premières van Guardians of the Galaxy, Mr. Holmes, Paper Towns, Self/Less, Paranormal Activity: The Ghost Dimension, J. Kessels, Child 44, Scheider vs. Bax, 300: Rise of an Empire en nog veel meer. Bekijk hier de highlights promo.

Thor dist Cap en Iron Man vervangt Gladiator

Thor dist Cap en Iron Man vervangt Gladiator De leukste filmpjes van deze week hebben een hoog geek-gehalte maar dat was natuurlijk te verwachten met de release van Captain America: Civil War. Bekijk de video's, over een jaloerse Thor en Iron Mans nieuwe baan, hier.

Welke films zijn hier met Lego nagemaakt?

Welke films zijn hier met Lego nagemaakt? Van Lego kun je alles maken! Dat zie je dit weekend bij Film1 in The Lego Movie. Maar uit welke andere beroemde films komen deze geblokte scènes? Speel de Movie Match!

Recap: Hell on Wheels, False Prophets (5.07)

Recap: Hell on Wheels, False Prophets (5.07) In de laatste aflevering voor de mid-season break gebeurt er weer een hoop. Zo vindt er onder toeziend oog van de president een beladen vergadering plaats in Salt Lake City. Tegelijkertijd neemt Eva drastische maatregelen om haar hachje te redden. Lees snel onze recap.

Joseph Gordon-Levitt luidt de klok in de Snowden-trailer

Joseph Gordon-Levitt luidt de klok in de Snowden-trailer Oliver Stone's Snowden vertelt het waargebeurde verhaal van klokkenluider Edward Snowden. Joseph Gordon-Levitt speelt de man die in 2013 geheime NSA-documenten lekte en daarmee de schokkende waarheid achter overheidstoezicht blootlegde. Bekijk snel de trailer.

Trailer: Viggo Mortensen is Captain Fantastic

Trailer: Viggo Mortensen is Captain Fantastic Captain Fantastic klinkt misschien als een spectaculaire superheldenfilm, maar in werkelijkheid is het een doodnormaal familiedrama. Viggo Mortensen speelt een vader die zijn zes kinderen opvoedt in de bossen van de Pacific Northwest, maar plots worden ze gedwongen hun paradijsje te verlaten. Bekijk snel de eerste trailer.

Recensie: Captain America: Civil War

Recensie: Captain America: Civil War Voor de kniesoor valt er natuurlijk altijd wat te zeiken maar na twee topfilms krijgt Captain America met Civil War een indrukwekkende trilogie-afsluiter. Voor een film met zoveel knalharde actiesequenties is er ook opvallend veel ruimte voor gevoelige en luchtige momenten. Twee minimale kanttekeningen kunnen niet voorkomen dat deze solofilm-die-stiekem-een-ensemblefilm-is nu al één van de beste actiefilms van het jaar is.

Recap: Once Upon a Time, Her Handsome Hero (5.17)

Recap: Once Upon a Time, Her Handsome Hero (5.17) De titel zegt het al: vanavond kwam er een zekere knappe 'held' voorbij in Once Upon a Time. Eentje met een scherpe kaaklijn die niet helemaal is zoals hij zich voordoet. Ook zagen we in de allerlaatste scène de terugkeer van een zeer geliefd personage. Wie dat ook alweer was? Check alles over aflevering 17 van seizoen 5 in onze nieuwe recap.

Trailer: Oncontroleerbare krachten in X-Men: Apocalypse

Trailer: Oncontroleerbare krachten in X-Men: Apocalypse De vier meest machtige mutanten ter wereld hebben zich aangesloten bij de megalomane maniak Apocalypse dus het is aan de jonge studenten van Professor X om de planeet te redden. Check hier de definitieve trailer van de langverwachte superheldenfilm X-Men: Apocalypse.
« Oudere berichten