Gisteren

Recensie: X-Men: Apocalypse ★★★☆

Recensie: X-Men: Apocalypse ★★★☆ X-Men: Apocalypse haalt het net niet bij zijn voorgangers maar heeft genoeg om van te genieten. De topcast doet het gebrek aan spanningsboog ietwat vergeten en de nieuwelingen zullen ongetwijfeld als Feniksen herrijzen in een nieuwe trilogie.

Film1 Movie News - Week 12

Film1 Movie News - Week 12 Oscarwinnares Viola Davis vertelt over haar rol in Fences en op de rode loper van Fifty Shades Darker trof Film1 Movie News hoofdrolspeelster Dakota Johnson.

Eerder

Vreemde interviews en merkwaardige gasten

Vreemde interviews en merkwaardige gasten Acteurs en filmmakers laten zich niet altijd gemakkelijk interviewen en sommigen zetten de show helemaal naar hun eigen hand. De Short Cuts zitten deze week vol met ontspoorde ontmoetingen en andere ongein.

Herken de X-Men!

Herken de X-Men! X-Men: Apocalypse zit weer boordevol merkwaardige mutanten en andere fabelachtige figuren. Herken jij ze allemaal van dichtbij? Speel de Movie Match en test je filmkennis!

Trailer: Schoolhoofd wordt superheld in Captain Underpants

Trailer: Schoolhoofd wordt superheld in Captain Underpants Wat gebeurt er als twee belhamels hun schoolhoofd laten geloven dat hij een superheld is? Dan krijg je Captain Underpants! Bekijk hier de eerste trailer van deze nieuwe animatiefilm van DreamWorks, naar de kinderboeken van Dav Pilkey.

Mila en Kate worden gedumpt en Benedict stopt de tijd

Mila en Kate worden gedumpt en Benedict stopt de tijd Terwijl Benedict Cumberbatch een man gaat vertolken die het eeuwige leven lijkt te hebben, raken hartsvriendinnen Mila Kunis en Kate McKinnon betrokken bij een internationaal spionage-complot. Dat en meer castingnieuws in onze wekelijkse roundup.

Film1 nu ook on demand te bekijken bij Tele2

Film1 nu ook on demand te bekijken bij Tele2 Start en pauzeer iedere film op je eigen tv wanneer het jou uitkomt: vanaf nu kunnen ook onze abonnees die aangesloten zijn bij Tele2 het uitgebreide aanbod van Film1 on demand bekijken via interactieve televisie.

Recensie: Star Trek Beyond ★★★★☆

Recensie: Star Trek Beyond ★★★★☆ Respectvolle voortzetting van de retro-remakes met als enige minpunt een bad guy die wordt gesaboteerd (pun intended) door lui schrijfwerk en een onmogelijk masker. Dit derde deel in de franchise gaat niet Beyond voorgaande films maar geeft fans precies wat ze willen.

Film1 Movie News - Week 11

Film1 Movie News - Week 11 Na zich jarenlang te hebben uitgehongerd voor verschillende rollen vond acteur Matthew McConaughey het niet erg om eens flink wat kilo's aan te komen voor zijn rol in het avontuurlijke drama Gold. Dat en meer nieuwtjes in het Film1 Movie News van deze week.

Hollywood is barbaars en Christian Grey viert St. Patricks Day

Hollywood is barbaars en Christian Grey viert St. Patricks Day Jamie Dornan kan vandaag wel een paar borrels gebruiken en ook de kindjes die twintig jaar geleden werkten met Adam Sandler hebben last van trauma's. Dit alles en meer in de leukste internetfilmpjes van deze week!
« Oudere berichten