Vandaag

Christian Bale is minder dom dan hij dacht

Christian Bale is minder dom dan hij dacht Voor zijn hoofdrol in The Big Short dook Christian Bale in de wereld van de banken en zo kwam hij erachter dat het financiële vakjargon alleen maar bestaat om te misleiden. Zo vertelt hij aan Film1 Movie News.

Gisteren

Recensie: We're the Millers

Recensie: We're the Millers We're the Millers kijkt heerlijk weg en dat heeft de film vooral aan de cast te danken. Jason Sudeikis en Jennifer Aniston spelen op overtuigende wijze vadertje en moedertje, maar het is vooral Will Poulter die lachsalvo's afdwingt. Het feit dat de film op zichzelf wat platvloers en overdreven is, wordt daarmee gelukkig ruimschoots gecompenseerd.

Michael Caine kiest voor onmogelijke rollen

Michael Caine kiest voor onmogelijke rollen Tijdens de première van het gelauwerde drama Youth vertelt de ervaren hoofdrolspeler Michael Caine aan Film1 Movie News hoe hij het vak van acteur al die jaren interessant heeft gehouden.

Angelina Jolie kent het geheim van een goed huwelijk

Angelina Jolie kent het geheim van een goed huwelijk Angelina Jolie regisseert zichzelf en haar man Brad Pitt in het nieuwe relatiedrama By the Sea. Op de rode loper vertelt ze Film1 Movie News hoe zij haar eigen huwelijk in stand weet te houden.

Eerder

Trailer van de week: Captain America: Civil War

Trailer van de week: Captain America: Civil War Captain America wil vogelvrij zijn terwijl Iron Man behoefte heeft aan regeltjes. De twee superhelden staan lijnrecht tegenover elkaar in de eerste trailer van Captain America: Civil War: onze trailer van de week.

Een Greenpeace vampier en een rappende Forrest

Een Greenpeace vampier en een rappende Forrest Deze week in de beste Short Cuts van deze week: een vampier en een knullige komiek zetten zich in voor Greenpeace terwijl Forrest Gump laat zien waarom hij een rol in Straight Outta Compton had moeten krijgen.

Recensie: Les Cowboys

Recensie: Les Cowboys Zekere aanrader voor liefhebbers van subtiel en ingetogen drama in een ongewone verhaalvorm. Bidegains passie is goed terug te zien in dit veelzijdige vierluik met een onthutsend einde.

Vanaf 1 december bij Film1: Once Upon a Time Seizoen 5

Vanaf 1 december bij Film1: Once Upon a Time Seizoen 5 Het is eindelijk zover: vanaf dinsdagavond 1 december kun je bij Film1 als eerste kijken naar het langverwachte vijfde seizoen van de sprookjesachtige serie Once Upon a Time. En geniet voorafgaand aan de eerste aflevering van de special The Dark Swan Rises.

Uitgelicht: Peaky Blinders

Uitgelicht: Peaky Blinders Dit weekend kun je bij Film1 Sundance kijken naar het gehele eerste en tweede seizoen van de sfeervolle Britse gangsterserie Peaky Blinders. Deze misdaadserie ontleent haar naam aan de gelijknamige bende die net na de Eerste Wereldoorlog actief was in Birmingham. We hebben alvast enkele interessante weetjes voor je verzameld.

Herken jij deze geschifte gezinnen?

Herken jij deze geschifte gezinnen? In de komedie We're the Millers vormen Jason Sudeikis met buurvrouw Jennifer Aniston en twee tieners een nepfamilie om drugs te kunnen smokkelen. Herken jij deze vijftien andere geschifte gezinnen? Test je kennis met onze Movie Match!
« Oudere berichten