Gisteren

Renners, bluffers en een Japanse prinses

Renners, bluffers en een Japanse prinses Dit weekend bij Film1: Ren mee met nieuwkomer Thomas door een angstaanjagend doolhof in de scifi-thriller The Maze Runner. Sla op de vlucht voor de Russische maffia in de Nederlandse komedie de Homies. En blaas uit bij de sprookjesachtige animatie van The Tale of Princess Kaguya.

Poster: Merida uit Brave in Once Upon a Time

Poster: Merida uit Brave in Once Upon a Time In juli zagen we al een foto van Amy Mason als Merida uit Disney's Brave. Zij zal haar opwachting maken in het vijfde seizoen van de fantasyserie Once Upon a Time. Nu heeft ABC een character poster met Merida vrijgegeven.

Jackie Chan en John Cusack in Dragon Blade trailer

Jackie Chan en John Cusack in Dragon Blade trailer De avontuurlijke actiefilm Dragon Blade was begin dit jaar een enorme hit in China. Legende Jackie Chan neemt het in deze film samen met John Cusack op tegen de Romeinse leider Adrien Brody. Bekijk de trailer en clips vol boze blikken hier.

Weet jij de uitgang in dit doolhof van filmvragen?

Weet jij de uitgang in dit doolhof van filmvragen? Vrijdagavond gaat The Maze Runner in premičre bij Film1. In deze avontuurlijke sciencefictionfilm probeert een groep jongemannen het raadsel op te lossen van het labyrint dat hen gevangen houdt. Wat weet jij over films met doolhoven? Test je kennis met onze quiz.

Sterke Staaltjes: Schoonheden en zwoele blikken

Sterke Staaltjes: Schoonheden en zwoele blikken Wat viel de redactie van Film1 de afgelopen week op in filmland? De vuile was uit Hollywood, pittige plaatjes en opzienbarende filmpjes; lees en bekijk het allemaal in onze eigen Sterke Staaltjes!

Wonder ontmoet wetenschap in I Origins

Wonder ontmoet wetenschap in I Origins Moleculair bioloog Ian Gray valt als een blok voor de spirituele Sofi. Nadat het noodlot toeslaat, ontdekt hij dat wetenschap en wonder naast elkaar kunnen bestaan. Vanavond om 20:30 uur in de premičre van de romantische sciencefictionfilm I Origins.

Eerder

In de cast: Vincent Cassel, Josh Gad en Karen Gillan

In de cast: Vincent Cassel, Josh Gad en Karen Gillan Lees alles over de nieuwe projecten van Vincent Cassel (Trance), Josh Gad (Pixels) en Karen Gillan (Guardians of the Galaxy).

10 Gouden Kalf-nominaties voor Gluckauf

10 Gouden Kalf-nominaties voor Gluckauf Met tien nominaties, waaronder die voor Beste Film, maakt het Limburgse drama Gluckauf dit jaar de meeste kans op een Gouden Kalf. Andere grote kanshebbers zijn Bloed, zweet & tranen, Prins, Schneider vs. Bax en De surprise. De Kalveren worden uitgereikt op vrijdag 2 oktober, tijdens de slotavond van het Nederlands Film Festival in Utrecht.

Trailer: Toni Collette en Drew Barrymore als BFF's

Trailer: Toni Collette en Drew Barrymore als BFF's Topactrices Drew Barrymore en Toni Collette zijn beste vriendinnen in het komische drama Miss You Already. De twee zijn aan elkaar gewaagd, maar steunen elkaar door dik en dun. Check de eerste trailer hier.

De onmogelijke opdracht van Noah

De onmogelijke opdracht van Noah Vanavond om 22:25 uur bij Film1 Premiere schittert Russell Crowe in Noah, de adembenemende vertelling naar een van de meest spectaculaire verhalen uit het Oude Testament, over een allesverwoestende zondvloed die de wrede mensheid zal wegspoelen.
« Oudere berichten