Gisteren

Recap: Once Upon a Time, Broken Heart (5.10)

Recap: Once Upon a Time, Broken Heart (5.10) De vorige aflevering van Once Upon a Time kende vooral veel Schotse accenten en rode haren, omdat het eigenlijk de tweede helft van een dubbelaflevering betrof, maar deze week keren we terug naar de centrale verhaallijn: Killian heeft ontdekt dat Emma een Dark One van hem gemaakt heeft om zijn leven te redden en is not amused...

Zac Efron zoekt wanhopig een date in nieuwe trailer

Zac Efron zoekt wanhopig een date in nieuwe trailer Het lijkt nagenoeg onmogelijk, maar in zijn nieuwe komedie Mike and Dave Need Wedding Dates moet Zac Efron samen met broerlief Adam Devine hard zoeken naar een geschikte date voor de bruiloft van zijn zus. De dames die ze uitkiezen zijn echter niet zo braaf als ze zich voordoen. Check hier de eerste trailer.

Eerder

Mysterieuze mooimakers en een trophy husband

Mysterieuze mooimakers en een trophy husband We hebben weer ons best gedaan om de meest schandalige roddels voor je te verzamelen. Zo was niet iedereen te spreken over Susan Sarandons borsten, hangt George Clooney een mooi verhaal op en gaat de discussie over Oscar-diversiteit nog even verder.

Film1 Movie News - Week 5

Film1 Movie News - Week 5 Bekijk de Film1 Movie News-compilatie van de afgelopen week, met onder meer aandacht voor de bioscoopreleases van de oorlogsthriller 13 Hours met John Krasinski, de komedie Ride Along 2 met Kevin Hart en Ice Cube, het actiedrama The Finest Hours met Chris Pine en de twee Oscarkanshebbers Spotlight en The Big Short.

Recensie: Ventoux ★★★Ĺ☆

Recensie: Ventoux ★★★Ĺ☆ De zonnige Franse setting, de sfeervolle flashbacks en een treffend beeld van een vervlogen vriendschap maken van Ventoux een aangenaam komisch drama dat luchtiger van aard is dan de bestseller die schrijver Bert Wagendorp parallel aan het filmscript schreef. De roman was beter tot zijn recht gekomen in een langere film of mini-serie.

Trailer van de week: Ickerman

Trailer van de week: Ickerman De trailer van de week brengt ons naar de futuristische wereld van Ickerman, een sciencefictionfilm waarvan de opnames nog moeten beginnen. Maar als het resultaat net zo prachtig is als dit voorproefje, dan zijn wij verkocht.

Recensie: Locke ★★★★☆

Recensie: Locke ★★★★☆ Het zegt heel wat over Tom Hardy dat hij een film over een telefonerende man in een auto anderhalf uur lang interessant weet te houden. Hoewel het er af en toe wel wat te dik bovenop ligt, is Locke als een frisse wind met de kap open.

Dromen van dubbelgangers en dollen met dokters

Dromen van dubbelgangers en dollen met dokters Wat als alle vrouwen hun eigen Ryan Reynolds konden krijgen en George Clooney aan ieder ziekenhuisbed verscheen? Droom lekker verder met de Short Cuts van deze week, dan haalt Jack Black ondertussen de raarste capriolen uit op de Zuid-Koreaanse tv.

Regisseur Steven Knight over het compromisloze Locke

Regisseur Steven Knight over het compromisloze Locke Vanavond gaat bij Film1 het drama Locke in premiŤre, een film met een solo-rol voor Tom Hardy (Warrior) die zich laat samenvatten als 'een man, een auto en heel veel telefoontjes'. Op het filmfestival van VenetiŽ sprak Film1 met scenarioschrijver en regisseur Steven Knight over deze unieke film.

Scrat veroorzaakt een apocalyps in Ice Age: Collision Course

Scrat veroorzaakt een apocalyps in Ice Age: Collision Course Het is alweer veertien jaar geleden dat de animatiefilm Ice Age uitkwam. Inmiddels zijn luiaard Sid, mammoet Manny en sabeltandtijger Diego alweer toe aan hun vijfde avontuur. In Ice Age: Collision Course zorgt de eikelobsessie van Scrat er indirect voor dat er een apocalyps uitbreekt. De tweede trailer van dit gegarandeerde kassucces is nu te bekijken.
« Oudere berichten