Gisteren

Film1 Promo: Highlights van Augustus 2015

Film1 Promo: Highlights van Augustus 2015 Geniet deze zomer van Film1. Vanuit je huiskamer tot aan het zwembad. Waar en wanneer je maar wilt de beste films en series binnen handbereik. In augustus gaan de filmtoppers als Lucy, Man of Steel, Escape Plan, Gone Girl, Mr. Turner en Magic in the Moonlight. En ook gaat de splinternieuwe serie Spotless van start. Bekijk hier de promo.

Eerder

Elke dag actie in augustus: August Action

Elke dag actie in augustus: August Action Augustus staat bij Film1 in het teken van actiefilms. Tijdens 'August Action' programmeert Film1 dagelijks om 20:30 uur een exclusieve actiefilm. De komende maand beleven onder andere Man of Steel, Lucy, Escape Plan en Sin City: A Dame To Kill For beleven hun knallende premičre bij Film1.

Trailer van de week: Brie, frikadellen en kersttruien

Trailer van de week: Brie, frikadellen en kersttruien Elke vrijdag blikt de redactie van Film1 terug op de nieuwe spoeling trailers en kiezen we de beste uit. Deze week staat beschermende moeder Brie Larson op de derde plaats, Ruben van der Meer als frikadellenkoning is onze nummer twee, maar de toppositie is voor Seth Rogen en zijn feestende maten.

Bioscooptopper van de week: While We're Young

Bioscooptopper van de week: While We're Young Welke film moet je echt in de bios gaan bekijken en welke films kun je beter overslaan? Film1 geeft aan de hand van korte quotes uit recensies een overzicht van de beste en slechtste bioscooppremičres van de week.

John C. Reilly en een verloren cabaretier in Entertainment

John C. Reilly en een verloren cabaretier in Entertainment John C. Reilly (Guardians of the Galaxy) moet in het Sundance drama Entertainment aanzien hoe een van zijn beste vrienden probeert zijn carričre als cabaretier (Gregg Turkington) nieuw leven in te blazen. Bekijk de droogkomische trailer.

Vera Farmiga's zusje twijfelt aan de liefde in 6 Years trailer

Vera Farmiga's zusje twijfelt aan de liefde in 6 Years trailer Taissa Farmiga (The Bling Ring), een jongere zus van actrice Vera Farmiga, schittert in het romantische drama 6 Years waarin ze door onverwachte omstandigheden wordt gedwongen om haar schijnbaar perfecte relatie te evalueren. Bekijk de hypnotiserende trailer hier.

Trailer: Brie Larson zit gevangen in The Room

Trailer: Brie Larson zit gevangen in The Room Brie Larson (Short Term 12) zit in het nieuwe drama van Lenny Abrahamson (Frank) samen met haar zoontje Jack (Jacob Tremblay) gevangen in een kamer. Het jongetje heeft hier echter geen besef van, totdat hij de opdracht krijg te ontsnappen. Bekijk de prachtige eerste beelden van Room.

Rokkenjagers, feestbeesten en bijzondere bondgenoten

Rokkenjagers, feestbeesten en bijzondere bondgenoten Dit weekend bij Film1: Zes kerels zoeken ieder op hun eigen wijze naar liefde en geluk in de romantische komedie Mannenharten. De excentrieke Wolf Pack keert terug naar Las Vegas in The Hangover Part III. En homoseksuele activisten steunen stakende mijnwerkers in de Britse komedie Pride.

Sterke Staaltjes: Sexy onthullingen en domme acties

Sterke Staaltjes: Sexy onthullingen en domme acties Wat viel de redactie van Film1 de afgelopen week op in filmland? De vuile was uit Hollywood, pittige plaatjes en opzienbarende filmpjes; lees en bekijk het allemaal in onze eigen Sterke Staaltjes!

Bij welke movies horen deze makkers?

Bij welke movies horen deze makkers? Met de weekendpremičres van Mannenharten, The Hangover Part III en Pride staat Film1 in het teken van broederschap in alle soorten en maten. Herken jij uit welke vijftien films deze andere makkers komen? Speel de Movie Match en test je filmkennis!
« Oudere berichten