Film1 Movie News - Week 48

Film1 Movie News - Week 48 Bekijk ook deze week het laatste nieuws en de leukste voorproefjes op de nieuwste bioscoopfilms bij Film1 Movie News.

Once Upon a Time seizoen 7 van start

Once Upon a Time seizoen 7 van start Het lange wachten is voorbij! Het zevende seizoen van de sprookjesachtige serie Once Upon a Time gaat eindelijk van start, met iedere dinsdagavond om 20:30 uur een splinternieuwe aflevering bij Film1 Drama.

Waarom regisseer je jezelf?

Waarom regisseer je jezelf? Soms willen acteurs een film zo graag gemaakt zien worden voor het witte doek - en Film1 - dat ze de regie in eigen hand nemen. Zo ook Ewan McGregor met American Pastoral. Lees hier waarom enkele collega's voor dezelfde route kozen.

Feest mee met de Party Movie Quiz!

Feest mee met de Party Movie Quiz! In Office Christmas Party loopt een kerstborrel helemaal uit de hand. Wat weet jij van deze andere films waarin minstens zo hard gefeest wordt? Test je kennis met onze Party Movie Quiz!

Film1 Movie News - Week 46

Film1 Movie News - Week 46 In Film1 Movie News deze week weer aandacht voor de nieuwste bioscoopfilms en voorproefjes op veelbelovende producties. Zo hebben we onder meer een gesprekje met de cast van de nieuwe Flatliners en beelden uit de nieuwe stopmotionfilm van Wes Anderson.

Alles over het huiveringwekkende Brimstone

Alles over het huiveringwekkende Brimstone Met de internationale western Brimstone kwam een langgekoesterde wens uit van de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven. Kom alles aan de weet over de productie van deze gewelddadige thriller, die onlangs met zes Gouden Kalveren werd bekroond.

Film1 Movie News - Week 44

Film1 Movie News - Week 44 In het Film1 Movie News van deze week spreken we onder anderen Steve Carell en Reese Witherspoon over hun nieuwste bioscoopfilms.

Hollywood haalt het hiervandaan

Hollywood haalt het hiervandaan Terwijl Hollywood nog bezig is met de remake, zie je het origineel nu al bij Film1! Lees hier welke films zo goed zijn dat ze er in Amerika hun eigen versie van proberen te maken.

Dit kun je met een tijdelijk Film1 Start-account

Dit kun je met een tijdelijk Film1 Start-account Heb je je net op onze abonneerpagina aangemeld als nieuwe klant van Film1 en wil je meteen kijken via de website of de app? Maak dan gebruik van je tijdelijke Film1 Start-account. Lees hier hoe dat in z'n werk gaat.

Film1 MegaWeekend op 17 en 18 november

Film1 MegaWeekend op 17 en 18 november Op 17 en 18 november is het MegaWeekend bij Film1, met de premières van de topfilms Assassin's Creed, Why Him?, Keeping Up with the Joneses en Patriots Day. Bekijk hier de promo.
« Oudere berichten