Gisteren

Uitgelicht: The Divergent Series: Allegiant

Uitgelicht: The Divergent Series: Allegiant De succesvolle Divergent Series wordt uitgebreid: vanaf nu kijk je bij Film1 niet alleen naar Divergent en Insurgent maar ook naar het spannende vervolg Allegiant. Wij nemen de succesvolle franchise onder de loep en zetten de feiten en de facties overzichtelijk voor je op een rijtje.

Film1 Movie News - Week 3

Film1 Movie News - Week 3 Beelden uit nieuwe bioscoopfilms als The Mummy met Tom Cruise, het historische The Birth of a Nation en de blockbuster Guardians of the Galaxy Vol. 2 komen voorbij in het Film1 Movie News van deze week.

Eerder

Logan ontleed en Resident Evil in het kort

Logan ontleed en Resident Evil in het kort We hebben weer in de donkerste krochten van het internet gezocht naar de leukste filmpjes van de week om jouw vrijdag gepast af te sluiten. Kijk snel verder voor video's met Pixar, Marvel en de leukste celebs met de beste impressies.

It's Morphin' Time in de nieuwe Power Rangers trailer

It's Morphin' Time in de nieuwe Power Rangers trailer De jaren negentig waren de hoogtijdagen van de felgekleurde Power Rangers en de tienerhelden staan op het punt een comeback te maken. Kijk snel verder voor de nieuwe trailer van de Mighty Morphin' Power Rangers!

De nieuwe Logan trailer is duister en meta

De nieuwe Logan trailer is duister en meta De langverwachte derde, en laatste, Wolverine-film heeft een nieuwe trailer en deze legt de lat nog hoger. Kijk snel verder voor de video met een Logan-kloon die X-men strips leest en genoeg bewijs dat Hugh Jackmans laatste keer als zijn meest iconische personage écht gebruik maakt van die hoge leeftijdskeuring.

Met Chewie en Mark Hamill valt niet te spotten

Met Chewie en Mark Hamill valt niet te spotten Deze week vieren we in Fanboys een belangrijk jubileum bij Marvel en worden we eraan herinnerd dat Star Wars' Chewbacca en Mark Hamill niet voor de poes zijn. Kijk snel verder voor de leukste geeky items die het internet te bieden heeft.

Woody Harrelson is pijnlijk eerlijk in de redband-trailer van Wilson

Woody Harrelson is pijnlijk eerlijk in de redband-trailer van Wilson Woody Harrelson schuwt geen enkel onderwerp en is pijnlijk eerlijk, zelfs tegen vreemden op straat en gevaarlijk uitziende mannen met hakenkruis-tattoo's op hun gezicht. Resultaat? Hij is eenzaam, neurotisch maar door het dolle heen als hij ontdekt dat hij een dochter heeft. Check nu de eerste trailer van de eigenzinnige komedie Wilson.

Recap: Once Upon a Time, Heartless (6.07)

Recap: Once Upon a Time, Heartless (6.07) De alles overwinnende liefde tussen Snow en David krijgt het zwaar te verduren in deze nieuwe aflevering van Once Upon a Time seizoen 6. Alle magie nog eens ervaren? Lees dan snel verder voor onze recap van Heartless.

Herken jij deze strijdbare dames uit het Wilde Westen?

Herken jij deze strijdbare dames uit het Wilde Westen? Met Jane Got a Gun op Film1 en Brimstone in de bios belichten we deze week de vrouwen die hun mannetje staan in het Wilde Westen. Herken jij deze vijftien westerns? Speel de Movie Match en test je filmkennis!

Smith en Hanks hebben oren naar Dumbo

Smith en Hanks hebben oren naar Dumbo Grote namen worden gevraagd voor Disney's live action-versie van Dumbo, Anna Kendrick wordt de dochter van de Kerstman en Peter Dinklage keert terug in het Marvel-universum. Deze en andere castingnieuwtjes in onze wekelijkse roundup.
« Oudere berichten