Whedon wint zieltjes en Pixar doet Star Wars

Whedon wint zieltjes en Pixar doet Star Wars Thank god it's friday! Want dat betekent dat we weer de leukste en vreemdste internetfilmpjes voor je mogen verzamelen. Zo doet regisseur Joss Whedon grootse beloftes en krijgt de nieuwste Ninja Turtles-film een erg eerlijke recensie. Kijk snel verder voor meer!

Recensie: Beyond Sleep ★★★★☆

Recensie: Beyond Sleep ★★★★☆ Momenteel genomineerd op het Nederlands Film Festival voor zeven Gouden Kalveren en vanavond al in première bij Film1: het prachtige psychologische drama Beyond Sleep, naar de beroemde roman Nooit meer slapen van W.F. Hermans. Om 20:30 uur bij Film1 Drama.

Trailer: Fassbender en Gleeson in Trespass Against Us

Trailer: Fassbender en Gleeson in Trespass Against Us Michael Fassbender is een drukbezet man. Hij wisselt megaprojecten als Assassin's Creed en X-Men af met kleinere films en in die laatste categorie is nu een eerste trailer verschenen. In het misdaaddrama Trespass Against Us speelt hij een notoire herrieschopper en crimineel die een beter leven voor zijn zoon wenst, ondanks de plannen van zijn vader (Brendan Gleeson).

Uitgelicht: Hunger Games MegaWeekend

Uitgelicht: Hunger Games MegaWeekend Vanaf dit MegaWeekend kijk je bij Film1 naar de hele Hunger Games-franchise. Om dit te vieren zetten we de leukste feiten over de hitfilms voor je op een rij. The world will be watching. Jij ook?

Hoe goed ken jij de films van eigen bodem?

Hoe goed ken jij de films van eigen bodem? Nu in Utrecht het Nederlands Film Festival weer is losgebarsten, zijn wij benieuwd wat jij weet van de Nederlandse films die nu bij Film1 te zien zijn. Doe mee met de quiz en test je kennis!

Wederom een redband trailer voor Bad Santa 2

Wederom een redband trailer voor Bad Santa 2 Voor een film als Bad Santa 2 is één redband trailer blijkbaar niet voldoende want er is zojuist een tweede verschenen. Kijk nu de extra grove trailer van de gezellige kerstfilm met Kathy Bates als de ontaarde moeder van Billy Bob Thorntons winkelcentrum-kerstman Willy Stokes.

Echte Transformers en X-Men bloopers

Echte Transformers en X-Men bloopers Iedereens kinderdroom is werkelijkheid geworden! Een Turks bedrijf heeft een échte Transformer ontwikkeld. Al ziet het ding er misschien niet helemaal zo uit als in je fantasie. Ook de X-Men zien we deze week iets anders dan je van ze gewend bent. Kijk verder voor dit alles en meer!

Trailer: Keanu bespeelt de rechtszaal in The Whole Truth

Trailer: Keanu bespeelt de rechtszaal in The Whole Truth Het lijkt lang geleden dat Keanu Reeves een rol speelde die niet te maken had met martial arts en kittens. In The Whole Truth duikt hij de rechtszaal in om een rijke jongeman te verdedigen die heeft bekend zijn vader te hebben vermoord. Kijk nu de eerste trailer.

Trailer: Chris Pratt en Jennifer Lawrence in scifi Passengers

Trailer: Chris Pratt en Jennifer Lawrence in scifi Passengers De combinatie Jennifer Lawrence en Chris Pratt klinkt als een gouden komediekoppel maar in de eerste trailer van hun spectaculaire scifi Passengers zien we vooral aardig wat drama. Kijk de video nu.

Theron weer als Furiosa en Krasinski in de nieuwe Bigelow

Theron weer als Furiosa en Krasinski in de nieuwe Bigelow Het castingnieuws van deze week brengt verrassend veel bekende regisseurs en een enkele terugkerende rol. Lees snel verder voor alle scoops over Polanski, Bigelow, Theron, Mirren en meer.
« Oudere berichten