Gisteren

Recap: Once Upon a Time, Only You / An Untold Story

Recap: Once Upon a Time, Only You / An Untold Story De dubbelaflevering van vanavond opende heftig; Robin is dood, Hook is terug en Rumple blijft maar mysterieuze plannen smeden. Kun je ook nog niet helemaal accepteren dat het vijfde seizoen van Once Upon a Time afgelopen is? Beleef dan de magie opnieuw met onze recap.

Dwayne Johnson speelt allereerste superheld ooit

Dwayne Johnson speelt allereerste superheld ooit Halfgod, strandwacht, schorpioenenkoning, geheim agent, worstelaar; Dwayne Johnson heeft al heel wat rollen gespeeld maar die van bonafide superheld is nog niet voorbij gekomen. De ex-worstelaar heeft nu op Facebook onthuld dat hij de iconische superheld Doc Savage gaat spelen in een filmadaptatie van Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang). Lees verder voor meer.

Eerder

Colin Firth duikt diep en Dwayne Johnson klimt torenhoog

Colin Firth duikt diep en Dwayne Johnson klimt torenhoog De geruchten over een nieuwe Bond-acteur blijven komen en de huidige Bond vormt een koppel met een onverwachte actrice. Ook Colin Firth en Dwayne Johnson mogen nieuwe projecten bijschrijven in hun agenda. Lees snel verder voor het leukste castingnieuws van de week.

Uitgelicht: Guardians of the Galaxy

Uitgelicht: Guardians of the Galaxy Met Guardians of the Galaxy haalde Marvel een relatief onbekende groep superhelden van stal. Maar de gok pakte erg goed uit voor de stripgigant; de film met Chris Pratt en Zoe Saldana in de hoofdrollen werd een immens succes. We hebben de leukste feiten over de balorige buitenbeentjes voor je bij elkaar gezocht.

Film1 Movie News - Week 21

Film1 Movie News - Week 21 Gloednieuwe bioscoopfilms zoals Our Kind of Traitor, Inferno, Alice Through the Looking Glass en X-Men: Apocalypse komen aan de orde in de Film1 Movie Compilatie van deze week.

Trailer: Een teckel biedt troost in komedie Wiener-Dog

Trailer: Een teckel biedt troost in komedie Wiener-Dog Een bijzondere teckel doorkruist Amerika en biedt onderweg troost aan Greta Gerwig, Danny DeVito en Ellen Burstyn. Check hier de trailer van de eigenzinnige komedie Wiener-Dog van Todd Solondz (Happiness).

Portlandia seizoen 5 marathon bij Film1 Sundance

Portlandia seizoen 5 marathon bij Film1 Sundance Vanaf donderdag 2 juni kijk je bij Film1 naar het gloednieuwe zesde seizoen van de absurdistische komedieserie Portlandia. Daarom zenden we zaterdag 28 mei het hele vijfde seizoen nog eens uit.

Herken jij deze schatkaarten?

Herken jij deze schatkaarten? In Paper Towns volgt de verliefde Quentin de aanwijzingen naar de verblijfplaats van zijn ondernemende buurmeisje Margo. Herken jij deze andere films waarin schatkaarten uitkomst bieden? Test je kennis en speel de Movie Match!

Seth Rogen is overal en Cranston wordt 16

Seth Rogen is overal en Cranston wordt 16 Seth Rogen heeft weer eens een film te promoten dus duikt hij overal op, ook in onze selectie van de beste internetfilmpjes van deze week. Zo maakt meneer Rogen een video met een riskante associatie en heeft hij alweer ideeŽn voor een nieuwe Neighbours-film. Kijk snel alle video's.

Trailer: verliefde Asa Butterfield ruilt Mars in voor Aarde

Trailer: verliefde Asa Butterfield ruilt Mars in voor Aarde In The Space Between Us speelt Asa Butterfield de allereerste jongen die op de planeet Mars is geboren en daar door wetenschappers is grootgebracht. Wanneer hij zestien is wil hij eindelijk wel eens een keer naar aarde en z'n voornaamste motivatie is - uiteraard - een meisje. Bekijk snel de trailer.
« Oudere berichten