Vandaag

Film1 Movie News - Week 8

Film1 Movie News - Week 8 In het Film1 Movie News van deze week is regisseur M. Night Shyamalan verbaasd dat mensen doodsbang worden van zijn thriller Split en vertelt Emma Stone over de vriendschap met haar La La Land-tegenspeler Ryan Gosling (voor zover die wederzijds is).

Gisteren

Oscar-hengelaars en Daniel Radcliffe de tijdreiziger

Oscar-hengelaars en Daniel Radcliffe de tijdreiziger Deadpool vreest voor zijn leven terwijl Old Man Logan écht oud wordt en de rest van de wereld zijn adem inhoudt voor de uitreiking van de Oscars. Vier de vrijdag met de leukste internetfilmpjes van deze week!

De Oscars 2017: Wie gaat er winnen?

De Oscars 2017: Wie gaat er winnen? Aanstaande zondag loopt heel Hollywood uit voor de 89th Academy Awards. Gaat La La Land met de meeste Oscars naar huis? Film1 voorspelt de winnaars in de belangrijkste categorieën.

Zeven intens gewelddadige en bloederige actiefilms

Zeven intens gewelddadige en bloederige actiefilms Vanaf nu kijk je bij Film1 door de ogen van een ware moordmachine in de compleet geschifte en hypergewelddadige actiefilm Hardcore Henry. Voor onze meest bloeddorstige kijkers hebben we enkele minstens zo brute films op een rijtje gezet.

Regisseur Luca Guadagnino over A Bigger Splash

Regisseur Luca Guadagnino over A Bigger Splash Vanaf zaterdagavond kijk je bij Film1 naar A Bigger Splash met Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Matthias Schoenaerts en Dakota Johnson. We spraken met de Italiaanse regisseur Luca Guadagnino over dit intrigerende en stijlvolle drama.

Recensie: Hardcore Henry ★★★★☆

Recensie: Hardcore Henry ★★★★☆ Ondanks wat achterhaalde geintjes en een karikaturale slechterik blijft de bloederige ubertrip overeind. Hardcore Henry is een snoeiharde frisse wind in een filmwereld waar nagenoeg geen origineel materiaal meer lijkt te bestaan.

Eerder

Recensie: Monsieur Chocolat ★★★˝☆

Recensie: Monsieur Chocolat ★★★˝☆ Omar Sy is en blijft een brok charisma, zelfs als hij een hele film lang letterlijk voor zijn kont geschopt wordt. Monsieur Chocolat had zich iets meer aan het ware levensverhaal van clown Rafael kunnen houden en minder aan de bewezen biopic-formule maar speelt zo sfeervol dat je dat best door de vingers kunt zien.

Film1 lanceert nieuwe online videospeler

Film1 lanceert nieuwe online videospeler Vanaf vandaag maakt film1.nl gebruik van een verbeterde videospeler die op alle gangbare webbrowsers wordt ondersteund. Dit kan betekenen dat uw gekoppelde PC of laptop opnieuw moet worden geregistreerd. Lees verder voor meer info.

Trailer: Van straatrat tot koning in King Arthur: Legend of the Sword

Trailer: Van straatrat tot koning in King Arthur: Legend of the Sword Regisseur Guy Ritchie neemt altijd aardig de tijd voor nieuwe projecten, maar áls hij dan met een nieuwe film komt is het altijd weer het wachten waard. Zijn nieuwste actie-avontuur is een hervertelling van het klassieke verhaal van Koning Arthur en het zwaard in de rots. Kijk nu snel naar het nieuwste voorproefje.

Cast Away: Vechtersbazen en Disneyhelden

Cast Away: Vechtersbazen en Disneyhelden In onze wekelijkse round-up aan castingnieuwtjes zoekt zowel Mel Gibson als Vince Vaughn ruzie en zien we vertrouwde gezichten terug in nieuwe producties rond de Disneyklassiekers Mary Poppins en The Lion King.
« Oudere berichten