Vandaag

De Baywatch trailer bevat veel te mooie vrouwen in slow motion!

De Baywatch trailer bevat veel te mooie vrouwen in slow motion! Strand, slow motion, goedgevormde vrouwen en dikke stunts. De eerste teaser trailer van Baywatch staat online en alle ingrediënten lijken aanwezig om fans van de jaren '90-serie op te warmen voor de nieuwe speelfilm. Het is aan de zongebruinde Dwayne Johnson en Zac Efron om Baywatch weer iets van de huidige tijd te maken. Lees snel verder voor de promo.

Trailer: Grey worstelt met demonen én exen in Fifty Shades Darker

Trailer: Grey worstelt met demonen én exen in Fifty Shades Darker De relatie tussen Anastasia Steele en Christian Grey was al complex te noemen en in de nieuwe trailer van Fifty Shades Darker lijkt de boel helemaal uit de bocht te vliegen. Kijk snel verder voor de tweede broeierige en spannende trailer van de boekverfilming.

Lies Visschedijk en Fedja van Huêt over Soof 2

Lies Visschedijk en Fedja van Huêt over Soof 2 In Soof 2 komt het huwelijk tussen Soof en Kasper tot een einde en hoewel ze het van de zonnige kant probeert te bekijken, is Soof de controle over haar leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met zichzelf en Kasper slaat al snel een veel te jonge meid aan de haak. Ter ere van de bioscooppremière van Soof 2 ging Film1 in gesprek met scenariste Marjolein Beumer en hoofdrolspelers Lies Visschedijk en Fedja van Huêt.

Gisteren

Batgirls transformaties en ET's inbrekers

Batgirls transformaties en ET's inbrekers ET is Home Alone, Batgirl is een kameleon en de filosofie achter Darth Vader is wel erg diepgravend. Kijk snel verder voor dit en meer in de Fanboys van deze week.

Eerder

Recap: Once Upon a Time, The Savior (6.01)

Recap: Once Upon a Time, The Savior (6.01) Er was eens...een nieuw seizoen van je favoriete sprookjeserie! Alles staat weer op scherp in Storybrooke door de komst van mensen uit het Land of Untold Stories, Regina's rigoureuze daad, die afschuwelijke Hyde en wát is er toch met Emma aan de hand? Lees alles uit de eerste aflevering van seizoen 6 nog eens na in onze handige recap.

Eerste trailer voor Michael Bays Transformers: The Last Knight

Eerste trailer voor Michael Bays Transformers: The Last Knight Ondanks meerdere beloftes dat hij zou stoppen met de franchise blijft regisseur Michael Bay terugkeren naar de Transformers-reeks. Kijk nu de eerste trailer van de nieuwste en vijfde film in de robotalien-saga: Transformers: The Last Knight.

Amy wordt Barbie en Joaquin maakt cartoons

Amy wordt Barbie en Joaquin maakt cartoons De grofgebekte Amy Schumer zou geknipt zijn voor een film over de keurige speelgoedpop en Joaquin Phoenix werkt aan een biopic over een Amerikaanse cartoonist. Dat en meer castingnieuws in onze wekelijkse round-up.

Trailer: Tom Cruise ontwaakt monsters en goden in The Mummy

Trailer: Tom Cruise ontwaakt monsters en goden in The Mummy Filmstudio Universal trapt de reboot van hun monster-universum goed af met The Mummy. Kijk nu de eerste trailer met Tom Cruise als stoere archeoloog en je bent Brendan Frasers rol in de vorige Mummy-serie direct vergeten.

Secret Agents Weekend: Bridge of Spies, London Has Fallen en Spectre

Secret Agents Weekend: Bridge of Spies, London Has Fallen en Spectre Dit weekend krijgt Film1 bezoek van drie compleet verschillende geheim agenten. Kijk tijdens het Secret Agents MegaWeekend van 9 december naar Tom Hanks in Steven Spielbergs Bridge of Spies, Gerard Butler in de actieknaller London Has Fallen en Daniel Craig als 007 in de bioscoophit Spectre.

De billen van Forrest Gump en een overbezorgde Leslie Mann

De billen van Forrest Gump en een overbezorgde Leslie Mann Waarom kijkt de vrouw van Tom Hanks toch zo graag naar Forrest Gump? En hoe gaat Leslie Mann om met het feit dat haar dochters ooit vrouwen zullen worden? Check dit en meer in de leukste internetfilmpjes van deze week.
« Oudere berichten