Vandaag

Ryan Reynolds geeft een blik op volledig Deadpool kostuum

Ryan Reynolds geeft een blik op volledig Deadpool kostuum De eerste officiŽle foto voor Deadpool is een bijzondere: Ryan Reynolds ligt in zijn kostuum op een berenvel voor de open haard. Bekijk de poserende anti-held hier.

In de cast: Magnificent Seven, Beauty and the Beast en meer

In de cast: Magnificent Seven, Beauty and the Beast en meer De Film1 redactie verzamelt in de rubriek 'In de cast' het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.

Eerste trailer van de ondeugende familiefilm Apenstreken

Eerste trailer van de ondeugende familiefilm Apenstreken In de nieuwe familiefilm van Johan Nijenhuis (Bennie Stout) komt het leesplankje met 'aap, noot, mies' tot leven. Bekijk de eerste trailer van Apenstreken, die vol kattenkwaad zit.

Home haalt hoogste plek in de VS

Home haalt hoogste plek in de VS Box Office USA - Home, de nieuwe animatiefilm van DreamWorks, overstijgt de verwachtingen met een openingsweekend van 54 miljoen dollar en een solide eerste plaats in de Amerikaanse bioscoop top tien. Will Ferrell en Kevin Hart komen binnen op nummer twee met de komedie Get Hard.

Jake Gyllenhaal is dol op adrenaline in Southpaw trailer

Jake Gyllenhaal is dol op adrenaline in Southpaw trailer Jake Gyllenhaal zal ongetwijfeld een Oscarnominatie krijgen voor zijn enorme lichamelijke transformatie in Southpaw. Hij kweekte een hele hoop spieren om in de huid te kruipen van de gekwelde bokser Billy 'The Great' Hope.

James Bond heeft geheimen in eerste Spectre teaser

James Bond heeft geheimen in eerste Spectre teaser De eerste teaser van de actiethriller Spectre laat verrassend weinig actie zien. Geen explosies of achtervolgingen, maar wel veel duistere geheimen.

Vrolijk Pasen met Film1 On Demand

Vrolijk Pasen met Film1 On Demand Het Paasweekend vier je met Film1 On Demand! Met keuze uit meer dan 350 films en series. Lees verder voor een selectie.

Diaz, Mann en Upton zinnen op wraak in The Other Woman

Diaz, Mann en Upton zinnen op wraak in The Other Woman De Ladies Night van Film1 Spotlight gaat vanavond om 20:30 uur van start met een sterk staaltje girl power. In de komedie The Other Woman nemen Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton wraak op de kerel die hen alle drie bedroog.

Gisteren

Video: Film1 Close Up - Aflevering 82

Video: Film1 Close Up - Aflevering 82 Bekijk de nieuwe aflevering van ons programma Film1 Close Up met achtergrondinformatie over films die deze week op Film1 te zien zijn. Daarnaast passeren ook het On Demand aanbod en het laatste filmnieuws de revue.

Eerder

In de cast: Matthew McConaughey, Jake Gyllenhaal en meer

In de cast: Matthew McConaughey, Jake Gyllenhaal en meer De Film1 redactie verzamelt in de rubriek 'In de cast' het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.
« Oudere berichten