Vandaag

Trailer: Emma Stone is lyrisch in La La Land

Trailer: Emma Stone is lyrisch in La La Land In de vorige trailer van La La Land werden we nog toegezongen door Ryan Gosling maar dit keer mogen we genieten van de zoetgevooisde stem van Emma Stone. Kijk snel verder voor de muzikale video van de regisseur van Whiplash.

Gisteren

Trailer: Halle Berry gaat over lijken voor haar zoon

Trailer: Halle Berry gaat over lijken voor haar zoon Taken: de huisvrouw editie. Zo kun je Halle Berry's nieuwe thriller Kidnap het beste omschrijven. Ze speelt een moeder wiens zoontje wordt ontvoerd uit het park en vervolgens nergens voor terugdeinst om het kind terug te krijgen. Kijk hier de trailer.

Eerder

Knightley kraakt noten en Leto in Blade Runner 2

Knightley kraakt noten en Leto in Blade Runner 2 Er is weer genoeg nieuws uit castingland deze week. Zo hebben onder meer Keira Knightley, Jared Leto, Michael Peña, Charlie Hunnam en Léa Seydoux nieuwe rollen te pakken. Lees verder voor meer.

Trailer: Kruip in de cockpit met Tom Hanks

Trailer: Kruip in de cockpit met Tom Hanks Clint Eastwood heeft al een aantal jaar niet meer geacteerd maar de 86-jarige Hollywoodveteraan blijft stevig in de regiestoel zitten. Na biopics als American Sniper en Jersey Boys komt hij nu met Sully; het verhaal van de heldhaftige piloot die zijn vliegtuig in de Hudson rivier landt nadat de motoren ermee ophouden. Bekijk hier de nieuwe trailer.

Herken jij deze doorgesnoven drugsfilms?

Herken jij deze doorgesnoven drugsfilms? In het Oscargenomineerde Sicario, vanaf nu bij Film1, stort Emily Blunt zich in een drugsoorlog. Herken jij deze andere films waar de narcotica-agente ook wel even met de bezem doorheen mag?

Film1 Movie News - Week 33

Film1 Movie News - Week 33 Bryce Dallas Howard nam haar vader Ron mee naar de première van Pete's Dragon in Londen en Jared Leto vertelt over zijn rol van The Joker in Suicide Squad. Dat en meer in het Film1 Movie News van deze week.

Recensie: Sicario ★★★½☆

Recensie: Sicario ★★★½☆ Als een kleinere broer van het epos Traffic, weet regisseur Denis Villeneuve met Sicario de spanning van zijn briljante thriller Prisoners opnieuw te benaderen. De heerlijke rollen van Josh Brolin en Benicio Del Toro zijn doorspekt met nonchalance, listigheid en mysterie. Helaas doet het script uiteindelijk geen recht aan het hoofdpersonage van Emily Blunt.

Recensie: True Story ★★★☆☆

Recensie: True Story ★★★☆☆ Het is verfrissend om James Franco en Jonah Hill samen in een serieuze film te zien. Hun onvoorspelbare en mysterieuze personages staan garant voor een intrigerend kat- en muisspel, maar een echte climax blijft jammer genoeg uit. Een typisch nachtkaarsje dus, maar wel één uit de kaarsenspeciaalzaak.

Filmsterren nemen de bus en voorkomen filmreleases

Filmsterren nemen de bus en voorkomen filmreleases Mash-ups, supercuts, films met A-listers die nooit zijn verschenen en natuurlijk een nieuwe Honest Trailer. Onze Short Cuts heeft weer de perfecte ingrediënten voor de vrijdagmiddag. Kijk snel verder voor alle video's.

Acht keer Woody Allen

Acht keer Woody Allen Zondagavond gaat bij Film1 het komische drama Irrational Man in première. En met Café Society momenteel in de bios, is dat een extra mooie gelegenheid om acht andere films van regisseur Woody Allen voor je uit te lichten.
« Oudere berichten