In de cast: Robert De Niro, Reese Witherspoon en meer

In de cast: Robert De Niro, Reese Witherspoon en meer De Film1 redactie verzamelt in de rubriek 'In de cast' het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.

Trailer van de week: Jongensdromen, horrortaferelen en waargebeurde verhalen

Trailer van de week: Jongensdromen, horrortaferelen en waargebeurde verhalen Elke vrijdag blikt de redactie van Film1 terug op de nieuwe spoeling trailers en kiezen we de beste uit. We zagen jongeren in gevecht, jongensdromen en horrorverhalen op school. Maar we waren het meeste onder de indruk van het verhaal van een te vroeg gestorven zangeres.

Cannes interview: Colin Farrell over The Lobster

Cannes interview: Colin Farrell over The Lobster Acteur Colin Farrell is de afgelopen jaren steeds minder in actiefilms te zien en steeds meer in arthouse titels. In Cannes ging de absurdistische komedie The Lobster in première, waarin hij een man met een midlife crisis speelt die binnen 45 dagen een nieuwe partner moet vinden. Film1 sprak met de ster over relaties, actiefilms en zeemeeuwen.

Trailers: Batkid en hiphop mode in nieuwe documentaires

Trailers: Batkid en hiphop mode in nieuwe documentaires Vandaag zijn de trailers van twee totaal verschillende documentaires verschenen. De eerste is het ontroerende Batkid Begins over een jongen die een hele dag in de huid mocht kruipen van Batman. In Fresh Dressed vertellen Pharrell Williams en andere rappers over hiphop mode.

Bioscooptopper van de week: De Surprise

Bioscooptopper van de week: De Surprise Welke film moet je echt in de bios gaan bekijken en welke films kun je beter overslaan? Film1 geeft aan de hand van korte quotes uit recensies een overzicht van de beste en slechtste bioscooppremières van de week.

De 10 hoogtepunten van 10 dagen Cannes

De 10 hoogtepunten van 10 dagen Cannes De competitie voor de Gouden Palm nadert zijn einde; zondag wordt de prestigieuze prijs uitgereikt. Het niveau ligt ondanks een paar mooie uitschieters relatief laag dit jaar, vinden veel critici. Film1 zet de tien grote absolute hoogtepunten van tien dagen Cannes op een rijtje.

Thrillseekers en twijfelaars

Thrillseekers en twijfelaars Dit weekend op Film1: Na een tragisch ongeval op de zeebodem wordt een Noorse duiker op de hielen gezeten door een invloedrijke machthebber in de thriller Pioneer. Daniel Radcliffe en Zoe Kazan weten niet of ze beste vrienden moeten blijven of elkaars geliefden zijn in de romantische komedie What If. En in het drama A Thousand Times Good Night wordt oorlogsfotografe Juliette Binoche onder druk gezet om haar werk op te geven voor haar gezin.

Sterke Staaltjes: Zangvogeltjes en zonnige schoonheden

Sterke Staaltjes: Zangvogeltjes en zonnige schoonheden Wat viel de redactie van Film1 de afgelopen week op in filmland? De vuile was uit Hollywood, pittige plaatjes en opzienbarende filmpjes; lees en bekijk het allemaal in onze eigen Sterke Staaltjes!

Catch-up: De Deense serie The Legacy bij Film1 Premiere

Catch-up: De Deense serie The Legacy bij Film1 Premiere Na Borgen en The Killing is The Legacy de nieuwste, grensverleggende topserie uit Denemarken. Beleef het gehele eerste seizoen vanaf maandag 25 mei bij Film1 Premiere. Bekijk hier de programmering.

Eerste indrukwekkende trailer Amy Winehouse documentaire

Eerste indrukwekkende trailer Amy Winehouse documentaire De eerste trailer voor de documentaire Amy staat nu online en wij zijn onder de indruk. In zo'n twee minuten tijd krijgen we een goed beeld van de persoon achter de artiest Amy Winehouse.
« Oudere berichten