Vandaag

Teaser trailer: Aaron Paul wil z'n vriendin terug in Come and Find Me

Teaser trailer: Aaron Paul wil z'n vriendin terug in Come and Find Me In het nieuwe drama Come and Find Me heeft Aaron Paul (Need for Speed) een hartstikke leuke vriendin, maar op een dag verdwijnt zij spoorloos en vanaf dat moment stapelen de vragen zich op. Ervaar de mysterie nu alvast met de eerste teaser trailer.

Recensie: Doctor Strange

Recensie: Doctor Strange Marvels eerste echte uitstapje naar de mystieke wereld is aardig magisch. Het snijdende cynisme van de dokter is een regelrechte projectie waardoor de kijker nagenoeg alles aanneemt en de sensationele special effects leggen de lat weer een stukje hoger. Laat het maar aan Marvel over om met succes aan de bewezen formule te dokteren..

Gisteren

Harry Potter smokkelt drugs en Jennifer Lawrence wordt Zelda

Harry Potter smokkelt drugs en Jennifer Lawrence wordt Zelda Daniel Radcliffe wordt een drugssmokkelaar, Leonardo DiCaprio gaat de muziekbusiness in en Jennifer Lawrence wil Zelda gaan spelen - Zelda Fitzgerald welteverstaan. Dat en meer castingnieuws in onze wekelijkse round-up.

Dit MegaWeekend: Oscarwinnaar Spotlight, Snoopy en Fissa

Dit MegaWeekend: Oscarwinnaar Spotlight, Snoopy en Fissa Film1 maakt van jouw doodgewone weekend weer een spectaculair MegaWeekend met iedere vrijdag, zaterdag en zondag de grootste premičres en beste films. Kijk vanaf 28 oktober naar project x-achtige praktijken in de Nederlandse komedie Fissa, de grote Oscarwinnaar Spotlight, het bioscoopavontuur van Snoopy en Charlie Brown en het romantische drama The Choice.

Eerder

Film1 Movie News - Week 42

Film1 Movie News - Week 42 Mark Wahlberg en Owen Wilson vertellen over hun nieuwe films Deepwater Horizon en Masterminds en regisseur Tim Burton komt aan het woord over Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Dat en meer in het Film1 Movie News van deze week.

Tom Cruise gaat als de bliksem en Jon Hamm blijft een beetje Mad

Tom Cruise gaat als de bliksem en Jon Hamm blijft een beetje Mad Tom Cruise laat deze week meerdere keren zien dat hij geen speciale actie-effecten nodig heeft om vliegensvlug te zijn. Ook de leukste Ghostbuster kan op rap tempo presteren, maar dan op een hele andere manier. Kijk snel verder voor deze video's en nóg meer toffe filmpjes waaronder met Mad Mens Jon Hamm.

Zeven cultsequels die lang op zich lieten wachten

Zeven cultsequels die lang op zich lieten wachten Vijftien jaar nadat Derek Zoolander en Hansel de wereld veroverden keren ze terug op de catwalk. Ter ere van de premičre van Zoolander 2 - natuurlijk uitgezonden samen met het iconische eerste deel - zetten we zeven langverwachte cultsequels voor je op een rij.

Uitgelicht: Indiana Jones - 's werelds beroemdste avonturier

Uitgelicht: Indiana Jones - 's werelds beroemdste avonturier Dit weekend kruipt Harrison Ford bij Film1 Action vier keer in de huid van de grootste avonturier aller tijden. Lees hier alles over Indiana Jones, de beroemde archeoloog met de zweep en de hoed, die in de meest mysterieuze oorden telkens weer in levensgevaarlijke situaties belandt. Van Raiders of the Lost Ark tot Kingdom of the Crystal Skull.

Trailer: Bejaarde Wolverine en Professor X in Logan

Trailer: Bejaarde Wolverine en Professor X in Logan Begeleid door de bitterzoete klanken van Johnny Cash's Hurt zijn de eerste beelden van Logan zojuist verschenen. Kijk snel verder voor de trailer, waarin een stokoude Professor X en Wolverine een mysterieus meiske willen beschermen.

De teaser trailer van A Cure for Wellness kruipt onder de huid

De teaser trailer van A Cure for Wellness kruipt onder de huid Drie jaar na zijn megaflop The Lone Ranger krijgen we eindelijk weer eens een teken van leven van regisseur Gore Verbinski, in de vorm van de eerste beelden van z'n nieuwe film A Cure for Wellness. In deze thriller reist Dane DeHaan af naar Zwitserland om z'n baas te redden uit een mysterieus wellnessresort. Lees snel verder voor de freaky teaser trailer.
« Oudere berichten