Vandaag

Opgroeien voor de camera in het unieke epos Boyhood

Opgroeien voor de camera in het unieke epos Boyhood Voor zijn unieke 'coming of age' epos Boyhood filmde regisseur Richard Linklater twaalf jaar lang ieder jaar scenes met zijn hoofdrolspelers. Vanavond om 20:30 uur bij Film1 Spotlight.

Gisteren

Film1 Movie News: The Intern en Goosebumps

Film1 Movie News: The Intern en Goosebumps Nieuw en rechtstreeks vanuit Hollywood: Film1 Movie News. Dagelijks brengen we je in één minuut schitterende beelden vanaf de rode loper, kijkjes achter de schermen bij de grootste producties of voorproefjes op de nieuwste bioscoopfilms. Vandaag een kijkje op de rode loper van The Intern en een voorproefje op Goosebumps.

Afgekeurde liefde in Just Married

Afgekeurde liefde in Just Married Tom en Sarah zijn straalverliefd maar hun ouders en vrienden keuren hun huwelijk af. Vanavond om 20:30 uur bij Film1 Premiere.

Eerder

Tien jaar aan Transformers-films in het verschiet

Tien jaar aan Transformers-films in het verschiet Fans van de Transformers-franchise kunnen een gat in de lucht springen: filmstudio Hasbro heeft bevestigd dat er nog minimaal vier Transformers-films gemaakt worden de komende tien jaar.

Film1 Movie News: Sicario en Angry Birds

Film1 Movie News: Sicario en Angry Birds Nieuw en rechtstreeks vanuit Hollywood: Film1 Movie News. Dagelijks brengen we je in één minuut schitterende beelden vanaf de rode loper, kijkjes achter de schermen bij de grootste producties of voorproefjes op de nieuwste bioscoopfilms. Vandaag regisseur Denis Villeneuve over de misdaadthriller Sicario en de eerste beelden uit Angry Birds.

Wolverine reist door de tijd in X-Men: Days of Future Past

Wolverine reist door de tijd in X-Men: Days of Future Past In dit voortreffelijke nieuwe deel uit de X-Men reeks, moeten aartsrivalen Magneto en Professor X met elkaar samenwerken om de meedogenloze Sentinel-robots te verslaan. Ze sturen Wolverine terug in de tijd om zowel mens als mutant te behoeden voor een afschuwelijke toekomst. Vanavond om 20:30 uur bij Film1 Premiere.

Film1 Movie News: The Martian en 99 Homes

Film1 Movie News: The Martian en 99 Homes Nieuw en rechtstreeks vanuit Hollywood: Film1 Movie News. Dagelijks brengen we je in één minuut schitterende beelden vanaf de rode loper, kijkjes achter de schermen bij de grootste producties of voorproefjes op de nieuwste bioscoopfilms. Vandaag Matt Damon in The Martian en een topcast in 99 Homes.

Spectre knalt binnen met laatste trailer

Spectre knalt binnen met laatste trailer De definitieve trailer van Spectre biedt een kortere blik op de 24ste Bond-film maar bevat zeker ook nieuw materiaal. Kijk nu de explosieve video.

Film1 Movie News: Life en McFarland

Film1 Movie News: Life en McFarland Nieuw en rechtstreeks vanuit Hollywood: Film1 Movie News. Dagelijks brengen we je in één minuut schitterende beelden vanaf de rode loper, kijkjes achter de schermen bij de grootste producties of voorproefjes op de nieuwste bioscoopfilms. Vandaag de nieuwe Anton Corbijn-film Life en het sportdrama McFarland met Kevin Costner.

Gluckauf grote winnaar bij Gouden Kalveren

Gluckauf grote winnaar bij Gouden Kalveren Met vier Gouden Kalveren, waaronder die voor Beste Film en Beste Regie, is het Limburgse drama Gluckauf de grote winnaar geworden tijdens het Gala van de Nederlandse Film. Daarnaast kreeg Georgina Verbaan het Gouden Kalf voor haar rol in De surprise en werd Martijn Fischer bekroond voor zijn vertolking van André Hazes in Bloed, zweet & tranen.
« Oudere berichten