Gisteren

Trailer van de week: Superhelden, aliens en gangsters

Trailer van de week: Superhelden, aliens en gangsters Elke vrijdag blikt de redactie van Film1 terug op de nieuwe spoeling trailers en kiezen we de beste uit. We zagen superhelden, aliens en mannen met probleempjes. Maar we waren het meeste onder de indruk van Johnny Depp als gangster Whitey Bulger.

Griezelige grootouders in The Visit trailer

Griezelige grootouders in The Visit trailer Fans van komische found footage-horror kunnen hun hart ophalen, want nu zijn het een keer niet de kinderen die griezelig zijn, maar hun grootouders. Bekijk de trailer van The Visit.

Bioscooptopper van de week: It Follows

Bioscooptopper van de week: It Follows Welke film moet je echt in de bios gaan bekijken en welke films kun je beter overslaan? Film1 geeft aan de hand van korte quotes uit recensies een overzicht van de beste en slechtste bioscooppremières van de week.

Eerder

Oude kameraden en een nieuwe dubbelganger

Oude kameraden en een nieuwe dubbelganger Dit weekend op Film1: Sylvester Stallone trommelt zijn gespierde vrienden nog één keer bij elkaar voor The Expendables 3. Jim Broadbent en Lindsay Duncan hopen hun huwelijk nieuw leven in de blazen in het romantische A Weekend in Paris. En in The Double krijgt een verlegen Jesse Eisenberg het zwaar te verduren met een zelfverzekerde dubbelganger.

Lego Movie-regisseurs maken Spider-Man animatiefilm

Lego Movie-regisseurs maken Spider-Man animatiefilm Sony meldde gisteren tijdens de CinemaCon beurs voor bioscoopexploitanten, dat Phil Lord en Chris Miller (The Lego Movie, 22 Jump Street) zijn uitverkoren om het scenario van een Spider-Man animatiefilm te pennen. Het duo zal de film ook produceren.

In de cast: Domhnall Gleeson, Common en meer

In de cast: Domhnall Gleeson, Common en meer De Film1 redactie verzamelt in de rubriek 'In de cast' het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.

Sterke Staaltjes: Pittige onthullingen en muzikale missers

Sterke Staaltjes: Pittige onthullingen en muzikale missers Wat viel de redactie van Film1 de afgelopen week op in filmland? De vuile was uit Hollywood, pittige plaatjes en opzienbarende filmpjes; lees en bekijk het allemaal in onze eigen Sterke Staaltjes!

Hell on Wheels seizoen 4 van start op Film1

Hell on Wheels seizoen 4 van start op Film1 Vanaf vanavond kun je op Film1 Sundance weer elke donderdag genieten van een splinternieuwe aflevering uit het zenuwslopende westerndrama Hell On Wheels, met de start van seizoen 4. Wil je seizoen 3 nog inhalen? Dat kan via Film1 Go en Film1 On Demand of komend weekend in de marathon op Film1 Sundance.

Gérard Depardieu gaat lanzaam ten onder in Welcome to New York

Gérard Depardieu gaat lanzaam ten onder in Welcome to New York Gérard Depardieu is een seksverslaafde politicus, die steeds meer de grip op zichzelf en zijn leven kwijt raakt. Zie het vanavond om 20:30 uur op Film1 Premiere in het drama Welcome to New York.

Herken jij de films met deze Expendables?

Herken jij de films met deze Expendables? Vrijdagavond trommelt Sylvester Stallone om 20:30 uur opnieuw zijn huurlingen bij elkaar voor de première van The Expendables 3. Herken jij de posters van de eerdere films waarin deze krachtpatsers te zien waren? Test je kennis en speel de Movie Match!
« Oudere berichten