Juli: Maand van de romantische komedie bij Film1

Juli: Maand van de romantische komedie bij Film1 Vanaf 3 juli kunnen de liefhebbers van romantische komedies hun hart ophalen bij Film1. Dagelijks om 20.30 uur trakteert Film1 zijn kijkers op romkoms uit binnen- en buitenland.

Trailer van de week: Trauma's, muziek en Apple

Trailer van de week: Trauma's, muziek en Apple Elke vrijdag blikt de redactie van Film1 terug op de nieuwe spoeling trailers en kiezen we de beste uit. Deze week staat FBI-agent Julia Roberts op de derde plaats, de rebelse tiener Asa Butterfield is onze nummer twee en Michael Fassbender als Apple-topman staat bovenaan.

Bioscooptopper: Minions

Bioscooptopper: Minions Welke film moet je echt in de bios gaan bekijken en welke films kun je beter overslaan? Film1 geeft aan de hand van korte quotes uit recensies een overzicht van de beste en slechtste bioscooppremières van de week.

Culturele, criminele en culinaire clashes

Culturele, criminele en culinaire clashes Dit weekend bij Film1: Benja, Fedja, Chantal en Halina schitteren in de feestelijke romkom Pak van mijn hart. Transformers-producent Michael Bay blaast de Teenage Mutant Ninja Turtles nieuw leven in. En in de culinaire feelgoodfilm The Hundred-Foot Journey krijgt chefkok Helen Mirren concurrentie van een Indiase familie.

Sterke Staaltjes: Heet, heter, heetst

Sterke Staaltjes: Heet, heter, heetst Wat viel de redactie van Film1 de afgelopen week op in filmland? De vuile was uit Hollywood, pittige plaatjes en opzienbarende filmpjes; lees en bekijk het allemaal in onze eigen Sterke Staaltjes!

Paul Thomas Anderson moet Pinocchio redden

Paul Thomas Anderson moet Pinocchio redden Robert Downey Jr. en filmstudio Warner Bros. werken al jaren aan een live-action film over Pinocchio. Na het vertrek van regisseur Tim Burton en een afwijzing van Ben Stiller, lijkt het nu weer goed te komen met de houten pop die een jongetje wil worden. Paul Thomas Anderson (The Master) is gevraagd om het scenario te schrijven en wellicht te regisseren.

Eerste trailer van Steve Jobs met Michael Fassbender

Eerste trailer van Steve Jobs met Michael Fassbender In de trailer van Steve Jobs met Michael Fassbender komen we er achter wat de Apple-topman eigenlijk dagelijks doet en waarom hij een genie is.

Recensie: La rançon de la gloire - Charlie Chaplin houdt arme sloebers op de been

Recensie: La rançon de la gloire - Charlie Chaplin houdt arme sloebers op de been Het onbekende en absurdistische uitgangspunt van het verhaal had een hele flauwe film op kunnen leveren, maar Beauvois weet de dramatische en komische elementen perfect te balanceren. De erfenis van komiek Charlie Chaplin vormt, zonder te overheersen, een mooie rode draad in de film. Wat wel overheerst zijn de soundtrack en de lange shots die niet meteen iets toevoegen aan het verhaal.

Niemand is veilig in de inbraakhorror You're Next

Niemand is veilig in de inbraakhorror You're Next De familie Davidson gaat naar hun vakantiehuis voor een fijn familieweekend. Maar de gezelligheid wordt ruw verstoord door een groep mysterieuze moordenaars. Griezel vanavond om 20:30 uur mee op Film1 Premiere.

Gerard Butler in explosieve London Has Fallen trailer

Gerard Butler in explosieve London Has Fallen trailer Geheim agent Gerard Butler moet in het vervolg op de hit Olympus Has Fallen niet alleen de Amerikaanse president (Aaron Eckhart) beschermen, maar nog meer wereldleiders. Kijk naar de eerste beelden van London Has Fallen.
« Oudere berichten