Melissa McCarthy misschien in The Hangover 3Actrice Melissa McCarthy (Bridesmaids) wordt mogelijk aan de cast van de komedie The Hangover Part III toegevoegd. Dit meldt Variety.

De actrice is momenteel in overleg met filmstudio Warner Bros, maar een bevestiging is nog niet gegeven. McCarthy heeft het druk: ze speelt momenteel in haar eigen tv-serie (Mike and Molly) en heeft twee films gepland staan voor 2013. Hopelijk kan ze toch tijd vrijmaken voor een kleine rol in het derde deel van de Hangover-reeks.

De film Bridesmaids (2011) werd een vrouwelijke versie van The Hangover genoemd. McCarthy stal in deze komedie de show als grofgebekt en grofgebouwd bruidsmeisje.

Een plot voor de film is nog steeds niet vrijgegeven, dus de eventuele rol van McCarthy is ook nog niet bekend. Todd Phillips keert terug voor de regie en de cast bestaat wederom uit Bradley Cooper (The Words), Zach Galifianakis (Dinner for Schmucks), Justin Bartha (National Treasure) en Ed Helms (Meet Dave). The Hangover Part III moet rond mei 2013 in de bioscoop verschijnen.