Sofia Vergara toont haar sterke punten op Machete Kills posterHet is nog een half jaartje wachten op de première van Machete Kills, het vervolg op het actieknaller van Robert Rodriguez, maar de publiciteit is al in volle gang. Zelden is de combinatie tussen seks en geweld zo sprekend in beeld gebracht als door actrice Sofia Vergara (Modern Family) op deze character poster van Desdemona.


De character poster van Machete Kills

Machete begon ooit als een neptrailer in het Grindhouse-tweeluik - Planet Terror van Robert Rodriguez en Death Proof van Quentin Tarantino. Dit voorproefje over een losgeslagen 'Mexican Federale' viel echter zo in de smaak, dat Rodriguez besloot om er twee jaar geleden een volledige speelfilm van uit de brengen.

In het vervolg, Machete Kills, moet de Mexicaanse huurling de Amerikaanse overheid helpen om de boze plannen te verijdelen van een gevaarlijke wapenhandelaar, gespeeld door Mel Gibson. Naast de terugkeer van Danny Trejo in de titelrol, bestaat de omvangrijke cast uit Amber Heard, Vanessa Hudgens, Michelle Rodriguez, Zoe Saldana, Jessica Alba, Lady Gaga, Cuba Gooding Jr., Charlie Sheen, Antonio Banderas en natuurlijk Sofia Vergara.

Machete Kills is vanaf 12 september in de bioscoop te zien.