Vervolg Olympus Has Fallen in de maakOlympus Has Fallen is net een paar maanden uit de bioscoop, maar nu al wordt gesproken over een vervolg op de actiefilm, genaamd London Has Fallen. Dit meldt Screen Daily.

Waar in Olympus Has Fallen half Washington D.C. in de as werd gelegd, is zoals de titel doet vermoeden, nu Londen het haasje. De Amerikaanse president Benjamin Asher (Aaron Eckhart) en speaker Trumbull (Morgan Freeman) zijn in de Britse hoofdstad voor de begrafenis van de premier. Uiteraard is ook beveiligingsagent Mike Banning (Butler) aanwezig om de veiligheid van zijn regeringsleider te garanderen. Als Londen plots wordt aangevallen, moet Banning weer aantreden om de boel te redden.

Een groot deel van de cast uit Olympus Has Fallen keert terug in de sequel. Scenaristen Katrin Benedikt en Creighton Rothenberger nemen het script weer voor hun rekening. Voor de regie moet iemand anders worden gezocht, want filmmaker Antoine Fuqua keert niet terug in de regiestoel. De opnames voor London Has Fallen moeten in mei 2014 van start gaan. Een releasedatum voor de film is nog niet bekend.