Seizoen 2 van misdaadserie The Bridge vanaf 9 december op Film1Na de herhaling deze week van het eerste seizoen kun je vanaf maandag 9 december kijken naar de razend spannende tweede reeks van de misdaadserie The Bridge.

Aan het begin van het tweede seizoen van The Bridge botst een oude olietanker op de Řresundbrug tussen Zweden en Denemarken. In eerste instantie lijken er geen bemanningsleden aan boord te zijn, totdat enkele Zweedse en Deense jongeren vastgeketend in het vrachtruim worden gevonden. De Zweedse agente Saga Norén (Sofia Helin) krijgt de leiding over het onderzoek en neemt contact op met haar Deense evenknie Martin Rohde (Kim Bodnia), die nog steeds worstelt met de dramatische gebeurtenissen van het afgelopen jaar. De geketende jongeren blijken slechts het begin van een nieuwe beklijvende race tegen de klok om een grote ramp te vermijden.

De eerste reeks van de bloedstollende Deens-Zweedse serie sloeg twee jaar geleden in als een bom. Het tweede seizoen is minstens zo sterk en bestaat uit tien afleveringen. Op maandag 9 december start Film1 Action om 20:30 uur met de eerste aflevering van de nieuwe reeks. Mis het niet!

Film1 promo van The Bridge - seizoen 2

Vanaf maandag 9 december kun je iedere week om 20:30 uur een nieuwe episode van The Bridge - seizoen 2 bekijken op Film1 Action. Vlak na uitzending zijn de afleveringen ook beschikbaar via Film1 On Demand en Film1 Go.