Seizoen 2 van het bloedstollende The Fall van startDinsdagavond 3 februari start Film1 Premiere met het tweede seizoen van de bloedstollende misdaadserie The Fall, waarin hoofdrolspeelster Gillian Anderson (The X-Files) in Belfast de jacht heeft geopend op seriemoordenaar Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey). Het eerste seizoen gemist? Geen nood! Haal alle vijf de afleveringen in via Film1 On Demand.

De Film1 Promo van The Fall - Seizoen 2

Gillian Anderson werd natuurlijk wereldberoemd als FBI-agente Dana Scully in de populaire scifi-serie The X-Files (1993-2002). In de nieuwe spannende reeks The Fall speelt zij wederom op memorabele wijze een krachtige professionele vrouw die uit alle macht een bloederig mysterie probeert op te lossen. Jamie Dornan zet gedenkwaardig de berekenende seriemoordenaar Paul Spector neer. Het voormalige fotomodel is op dit moment druk bezig met de opnames van de bestsellerverfilming Fifty Shades of Grey, waarin hij de kinky miljardair Christian Grey zal vertolken.


Start Seizoen 2
Dinsdag 3 februari - Film1 Premiere

Walk the Line (2014)

20.30 - Aflevering 1: Walk the Line (2014)

Het onderzoek van Stella Gibson naar Paul Spector, de moordenaar van jonge zakenvrouwen in Belfast, gaat door


Op dit moment is de winterstop van Revenge en Once Upon a Time. Film1 gaat de rest van seizoen 4 uitzenden vanaf dinsdag 17 maart op Film1 Premiere. Te beginnen bij aflevering 12.