Film1-serie The Fall krijgt een derde seizoenHet kat-en-muisspel tussen detective Gillian Anderson en seriemoordenaar Jamie Dornan gaat door! De Britse omroep BBC heeft namelijk aangekondigd dat de bloedstollende misdaadserie The Fall een derde seizoen krijgt. Film1 zendt deze serie exclusief uit in Nederland.

In The Fall speelt Anderson (The X-Files) op memorabele wijze een krachtige professionele vrouw die uit alle macht een bloederig mysterie probeert op te lossen. Jamie Dornan zet gedenkwaardig de berekenende seriemoordenaar Paul Spector neer. Het voormalige fotomodel is op dit moment te zien in de boekverfilming Fifty Shades of Grey, waarin hij de kinky miljardair Christian Grey vertolkt. Deze BBC-serie is bedacht door Allan Cubitt die eerder de serie 'Prime Suspect 2' maakte. De regie van het eerste seizoen is in handen van Vlaming Jakob Verbruggen, bekend van de misdaadserie en film Code 37.

The Fall marathon bij Film1 Action
In maart zie je de eerste twee seizoenen van de zenuwslopende thrillerserie The Fall in zijn geheel bij Film1 Action. Op zondag 22 maart zie je hoe politie-inspecteur Stella Gibson Anderson) begint aan haar jacht op seriemoordenaar Paul Spector (Dornan). Op zondag 29 maart dreigt haar zoektocht uit de hand te lopen wanneer Spector zijn plannen wijzigt. Beide seizoenen van The Fall zijn nu al te zien via Film1 Go en Film1 On Demand.


Teaser van The Fall seizoen 3

Beide seizoenen van The Fall zijn nu te zien via Film1 Go en Film1 On Demand.