Trailer: Absurde actie en zongebruinde strandwachten in BaywatchVergeet David Hasselhoff, Pamela Anderson en het campy drama van begin jaren negentig. Dwayne 'The Rock' Johnson en Zac Efron doen het he-le-maal anders. Kijk snel de nieuwe teaser van de Baywatch-film, vol hilarisch absurde actiemomenten en toegewijde maar niet-zo-snuggere strandwachten.

De hele formule is veranderd maar de personages zijn hetzelfde: Johnson speelt strandwacht-baas Mitch Buchanan en Efron zijn trouwe sidekick Matt Brody. In hun pogingen de Bay veiliger te maken brengen de twee enthousiaste lifeguards een crimineel complot aan het licht, terwijl ze een spoor van massadestructie achterlaten.

Trailer van Baywatch

Baywatch is van de hand van Seth Gordon, die eerder verantwoordelijk was voor Identity Thief en Horrible Bosses. Natuurlijk worden mooie mannen Johnson en Efron bijgestaan door prachtige vrouwelijke collega's: Alexandra Daddario, Priyanka Chopra en Kelly Rohrbach. Baywatch arriveert mooi op tijd voor de zomer: vanaf 11 mei 2017 huppelen de strandwachten in slowmotion over het strand.

Geniet nu al van de beeldige blauwe kijkers van Alexandra Daddario in het romantische The Choice

Trailer van The Choice