Spider-Man en Gamora in Avengers: Infinity WarStiekem wisten we natuurlijk al dat de kans aardig groot was, maar nu is het zeker: Tom Hollands Spider-Man en Zoe Saldana's Gamora zijn zeker weten te zien in Avengers: Infinity War. Dat maakten de acteurs zelf wereldkundig in een tweetal recente interviews.

Het wordt een drukke boel in de voorlopig laatste twee films van de Avengers-franchise. Na superhelden als Black Panther (Chadwick Boseman), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Ant-Man (Paul Rudd), Captain Marvel (Brie Larson) en andere leden van de Guardians zijn nu dus ook Gamora en Spidey toegevoegd aan de cast. Dat is dus nog bovenop de officiŽle Avengers als Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Vision (Paul Bettany) en Hulk (Mark Ruffalo). Grote kans dat het leeuwendeel van de extra helden maar een cameo heeft, anders nemen de Infinity War-films hun titel wel ťrg letterlijk.

Avengers: Infinity War en zijn nog ongetitelde opvolger hebben nog geen officiŽle synopsis. We kunnen wel al zeggen dat de films een decennium aan MCU (Marvel Cinematic Universe) verhaallijnen laten culmineren in een immense strijd tussen de Avengers en de oppermachtige Thanos - die eerder te zien was in onder meer Guardians of the Galaxy en Avengers: Age of Ultron. Tiran Thanos wil de Infinity Gauntlet in handen krijgen met daarin alle Infinity Stones om zo nůg meer macht te hebben. Avengers: Infinity War moet rond april 2018 in de bioscoop verschijnen.

Krijg nu bij Film1 al je superhelden-fix met de geweldig grove Deadpool, of heb even geduld en geniet binnenkort van Avengers: Age of Ultron en X-Men: Apocalypse

Film1 Promo van Deadpool