Gru ontmoet Dru in nieuwe trailer Despicable Me 3Gru (Steve Carell), zijn dochters en zijn Minions zijn terug in de nieuwe trailer van Despicable Me 3! In dit derde avontuur krijgt de onconventionele familie een enorme verrassing als blijkt dat Gru een tweelingbroer heeft. Kijk snel verder voor het nieuwe voorproefje.

Wanneer Lucy (Kristen Wiig) en Gru gevaarlijke crimineel Balthazar Bratt laten ontsnappen, kunnen ze op zoek naar een nieuwe baan. Maar veel tijd om te rouwen heeft de voormalige schurk niet want plotseling blijkt hij een tweelingbroer te hebben..

Trailer van Despicable Me 3

Carell en Wiig keren natuurlijk terug om de stemmen van Gru en Lucy in te spreken. Het zal geen verrassing zijn dat Carell ook de stemm van Dru voor zijn rekening neemt. Verder horen we Miranda Cosgrove als Margot, Russell Brand als Dr. Nefario en natuurlijk Pierre Coffin als zo ongeveer duizend verschillende Minions. Trey Parker als schurk Balthazar is een bijzondere keuze, omdat zijn materiaal normaal gesproken niet zo kindvriendelijk is. Despicable Me 3 is vanaf 28 juni 2017 in de bioscoop te zien.

Kijk nu naar de heerlijke animatiefilm Kung Fu Panda 3

Film1 Promo van Kung Fu Panda 3