Trailer: Chaos en stoere kids in Transformers: The Last KnightDe nieuwe trailer van de vijfde film in de Transformers-franchise bevat weinig verhaal maar des te meer sfeer en knalharde actie. Kijk snel verder voor het nieuwe voorproefje vol stoere kinderen, nieuwe Autobots en een tamme Dinobot.

Een oorlog woedt tussen de mensheid en de Transformers en Optimus Prime is spoorloos verdwenen. De sleutel om de aarde te redden lijkt te liggen in de verborgen geschiedenis van de Transformers. De mensen die deze geheimen moeten vinden zijn Izabella (Isabela Moner), Cade Yeager (Mark Wahlberg), een Britse Lord (Anthony Hopkins) en een Oxford professor (Laura Haddock).

Trailer van Transformers: The Last Knight

De Transformers-wereld is Wahlberg (Daddy's Home) blijkbaar goed bevallen in Transformers: Age of Extinction want hij keerde maar al te graag terug. Hij krijgt gezelschap van andere oude rotten als Stanley Tucci (de Hunger Games-franchise), John Turturro (Exodus: Gods and Kings), Josh Duhamel (You're Not You) en de stem van John Goodman (10 Cloverfield Lane).

Kijk nu bij Film1 naar Michael Bays actiespektakel 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Trailer van 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi