Heb jij genoeg Focus?

Heb jij genoeg Focus? In de komische misdaadfilm Focus probeert oplichter Will Smith zijn scherpte te houden, maar dat is ons in de Movie Match van deze week niet gelukt. Herken jij de vage scènes uit deze beroemde films? Test je kennis en speel mee!

Vijf keer Verhoeven

Vijf keer Verhoeven Zaterdagavond gaat bij Film1 de meesterlijke psychologische thriller Elle in première. Wij lichten vijf andere films uit van de onnavolgbare regisseur Paul Verhoeven.

Herken jij deze goochelaars?

Herken jij deze goochelaars? Vanaf morgenavond zijn de magische 'Four Horsemen' terug met een tweede breinbrekend avontuur in de bioscoophit Now You See Me 2. Herken jij de goochelaars uit deze andere films? Speel de Movie Match en test je filmkennis!

Neeson wordt Marlowe en Oscar Isaac jaagt op nazi's

Neeson wordt Marlowe en Oscar Isaac jaagt op nazi's De klassieke privédetective Philip Marlowe komt terug naar het witte doek met het gezicht van Liam Neeson. En terwijl Oscar Isaac jacht maakt op een beruchte nazi, zoekt Logan Lerman in Moskou naarstig naar zijn Russische liefje. Dat en meer castingnieuwtjes in de roundup van deze week.

Wat weet jij van wonderlijke wereld van Roald Dahl?

Wat weet jij van wonderlijke wereld van Roald Dahl? Zaterdagavond gaat bij Film1 van de fantasievolle familiefilm The BFG in première. Wat weet jij van films die gebaseerd zijn op de boeken van Roald Dahl? Test je kennis en speel de quiz!

Vreemde interviews en merkwaardige gasten

Vreemde interviews en merkwaardige gasten Acteurs en filmmakers laten zich niet altijd gemakkelijk interviewen en sommigen zetten de show helemaal naar hun eigen hand. De Short Cuts zitten deze week vol met ontspoorde ontmoetingen en andere ongein.

Herken de X-Men!

Herken de X-Men! X-Men: Apocalypse zit weer boordevol merkwaardige mutanten en andere fabelachtige figuren. Herken jij ze allemaal van dichtbij? Speel de Movie Match en test je filmkennis!

Trailer: Schoolhoofd wordt superheld in Captain Underpants

Trailer: Schoolhoofd wordt superheld in Captain Underpants Wat gebeurt er als twee belhamels hun schoolhoofd laten geloven dat hij een superheld is? Dan krijg je Captain Underpants! Bekijk hier de eerste trailer van deze nieuwe animatiefilm van DreamWorks, naar de kinderboeken van Dav Pilkey.

Mila en Kate worden gedumpt en Benedict stopt de tijd

Mila en Kate worden gedumpt en Benedict stopt de tijd Terwijl Benedict Cumberbatch een man gaat vertolken die het eeuwige leven lijkt te hebben, raken hartsvriendinnen Mila Kunis en Kate McKinnon betrokken bij een internationaal spionage-complot. Dat en meer castingnieuws in onze wekelijkse roundup.

Jackman stapt in Ferrari en DeVito doet Dumbo

Jackman stapt in Ferrari en DeVito doet Dumbo Hugh Jackman verruilt superheld Wolverine voor autolegende Enzo Ferrari en Danny DeVito gaat het circus in met een vliegende olifant. Dat en meer castingnieuwtjes in onze wekelijkse roundup.
« Oudere berichten