Monic Hendrickx speelt de held

Monic Hendrickx speelt de held Actrice Monic Hendrickx (Kenau) gaat de hoofdrol spelen in De held. In dit spannende drama, gebaseerd op de bekroonde roman van Jessica Durlacher, komt een vrouw de geheimen op het spoor die haar vader sinds de oorlog voor zich heeft gehouden. De opnames gaan volgende maand van start onder leiding van regisseur Menno Meyjes (Het diner).

Matt wordt marsmannetje in tweede trailer The Martian

Matt wordt marsmannetje in tweede trailer The Martian In het eerste voorproefje op The Martian was te zien hoe Matt Damon als astronaut de aarde verliet, maar in de tweede trailer wordt pas echt onthuld hoe groot de gevolgen zijn van de zandstorm waarin hij op de planeet Mars terechtkomt. Bekijk snel de indrukwekkende beelden.

Orlando trekt zijn piratenkledij weer aan

Orlando trekt zijn piratenkledij weer aan Disney heeft dit weekend bevestigd dat Orlando Bloom terugkeert in zijn rol van Will Turner in de vijfde Pirates of the Caribbean-film, getiteld Dead Men Tell No Tales.

Vin Diesel eert Paul Walker tijdens Teen Choice Awards

Vin Diesel eert Paul Walker tijdens Teen Choice Awards Een van de films die zondag in de prijzen viel tijdens de Teen Choice Awards 2015 was Fast & Furious 7. Toen de cast op het podium kwam om de prijs voor Beste Actiefilm in ontvangst te nemen, maakte Vin Diesel van de gelegenheid gebruik om zijn overleden makker Paul Walker te eren.

Brad Pitt en Angelina Jolie in een relationele crisis

Brad Pitt en Angelina Jolie in een relationele crisis Ze leerden elkaar tien jaar geleden kennen als huurmoordenaars in Mr. & Mrs. Smith, maar in het nieuwe romantische drama By the Sea staan Angelina Jolie en Brad Pitt elkaar op een geheel andere manier naar het leven. Bekijk hier de eerste sfeervolle teaser van deze door Jolie geschreven en geregisseerde speelfilm.

De knettervette trailer van Popoz

De knettervette trailer van Popoz Op televisie maakten de doorgedraaide rechercheurs Ivo en Randy samen met hun stagiair Coco de boel al behoorlijk onveilig, maar vanaf 8 oktober is de bioscoop aan de beurt. Bekijk hier de eerste trailer van de Nederlandse actiekomedie Popoz.

Niet geschikt voor tere zieltjes: Human Centipede 3 trailer

Niet geschikt voor tere zieltjes: Human Centipede 3 trailer De gruwelijke Human Centipede-films van de Nederlandse regisseur Tom Six hebben wereldwijd een cultstatus vergaard. Van het nieuwe, derde deel is nu een walgelijke trailer verschenen die niet geschikt is voor tere zieltjes.

Platina voor Michiel de Ruyter

Platina voor Michiel de Ruyter De Nederlandse speelfilm Michiel de Ruyter heeft de afgelopen maand meer dan 400.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken, en daarmee de status van Platina Film bereikt. Dit meldt de distributeur A-Film Benelux in een persbericht.

Michiel de Ruyter krijgt tweede versie voor 12 en ouder

Michiel de Ruyter krijgt tweede versie voor 12 en ouder De nieuwe Nederlandse speelfilm Michiel de Ruyter zal vanaf eind januari in twee versies in de bioscoop te zien zijn. De oorspronkelijke film is geschikt voor 16 jaar en ouder en een door regisseur Roel Reiné aangepaste versie krijgt een kijkwijzer van 12 jaar. Dit heeft distributeur A-Film dinsdag laten weten.

Diamanten Film voor Gooische vrouwen 2

Diamanten Film voor Gooische vrouwen 2 De Nederlandse komedie Gooische vrouwen 2 heeft de status van de Diamanten Film behaald. Dit betekent dat er meer dan een miljoen bezoekers naar de bioscoop zijn gegaan voor het vervolg op Gooische vrouwen. Dit meldt het Nederlands Film Festival in een persbericht.
« Oudere berichten