Wat weet jij van Speelgoed Saga's?

Wat weet jij van Speelgoed Saga's? De felgekleurde Trol-poppetjes komen tot leven in Trolls! Wat weet jij van deze andere films met speelgoedfiguren in de hoofdrol?

Speel de Grote Tim Burton Quiz

Speel de Grote Tim Burton Quiz Kijk bij Film1 naar het sprookjesachtige Miss Peregrine's Home for Peculiar Children van meesterverteller Tim Burton. Wat weet jij van deze excentrieke regisseur? Speel onze filmquiz en test je kennis!

Recensie: Guardians of the Galaxy Vol. 2 ★★★★½

Recensie: Guardians of the Galaxy Vol. 2 ★★★★½ Zet Awesome Mixtape Vol. 2 maar vast in de pre-order want na het zien van Guardians of the Galaxy Vol. 2 ga je deze grijs draaien om de heerlijke sfeer van de film steeds maar weer opnieuw te beleven. Het verrassingselement uit het origineel is natuurlijk verschoten maar eigenlijk boeit dat geen zier.

Trailer: Losgeslagen nonnen in The Little Hours

Trailer: Losgeslagen nonnen in The Little Hours Dave Franco ontvlucht zijn meester om terecht te komen in een klooster vol compleet gestoorde nonnen, waaronder Allison Brie en Aubrey Plaza. Check nu de eerste trailer van de komedie The Little Hours.

Trailer: Ryan Reynolds sloopt Amsterdam in The Hitman's Bodyguard

Trailer: Ryan Reynolds sloopt Amsterdam in The Hitman's Bodyguard Ryan Reynolds krijgt in The Hitman's Bodyguard een bijzonder klusje: ervoor zorgen dat zijn aartsvijand Samuel L. Jackson niet wordt afgemaakt door een genadeloze Europese dictator. Kijk nu de eerste trailer.

Trailer: Charlize Theron is explosief in Atomic Blonde

Trailer: Charlize Theron is explosief in Atomic Blonde De eerste trailer van Charlize Therons nieuwe actiespektakel sloeg in als een bom en dit tweede voorproefje doet er zeker niet voor onder. Check nu de nieuwe trailer van Atomic Blonde!

Waanzinnige eerste teasertrailer voor Thor: Ragnarok

Waanzinnige eerste teasertrailer voor Thor: Ragnarok De eerste teasertrailer voor Thor: Ragnarok is zojuist verschenen en hoewel nog niet alle plotdetails worden onthuld, is er genoeg om ontzettend blij van te worden. Check de video nu.

Featurette: Vin Diesel en crew gaan los in NYC in Fast & Furious 8

Featurette: Vin Diesel en crew gaan los in NYC in Fast & Furious 8 Alles is groter, gevaarlijker en sneller in alweer het achtste deel in de Fast & Furious franchise. Check hier de nieuwe featurette en zie hoe de crew de straten van New York onveilig maakt.

Trailer: Aubrey Plaza van het padje af in Ingrid Goes West

Trailer: Aubrey Plaza van het padje af in Ingrid Goes West Aubrey Plaza is in standaard modus al een beetje gek en in haar nieuwe project gaan alle remmen los. Kijk nu de eerste trailer voor het komische drama Ingrid Goes West met Plaza in de titelrol als een vastbesloten social media-stalker.

Trailer: Cruise is de uitverkorene in The Mummy

Trailer: Cruise is de uitverkorene in The Mummy Tom Cruise blijft nog even dé actieheld pur sang en in de nieuwe trailer van The Mummy bewijst hij maar weer eens waarom. Kijk snel verder voor de spannende video.
« Oudere berichten