Trailer van de Week: Huiveringwekkende horror, humoristische heisa en heerlijke hoorspelen

Trailer van de Week: Huiveringwekkende horror, humoristische heisa en heerlijke hoorspelen Elke vrijdag blikt de redactie van Film1 terug op de nieuwe spoeling trailers en kiezen we de beste uit. Deze week zagen we huiveringwekkende horror, humoristische heisa en heerlijke hoorspelen.

Tieners hebben een bord voor hun kop in eerste Ouija trailer

Tieners hebben een bord voor hun kop in eerste Ouija trailer Wie heeft het (vroeger) niet gedaan? Glaasje draaien of het Ouijabord gebruiken. Al is de moderne versie een bordspel van Hasbro, toch blijven er mysterieuze verhalen rondgaan over deze manier van communicatie met gene zijde. Zo ook in de horrorfilm Ouija. Bekijk de eerste spookachtige trailer hier.

De demonische poppen aan het dansen in Annabelle teaser

De demonische poppen aan het dansen in Annabelle teaser Wie de horrorfilm The Conjuring heeft gekeken, kent de demonische pop Annabelle al. Daar zat zij voor ieders veiligheid in een kist opgesloten. Maar de nieuwe horrorfilm Annabelle speelt zich af in de tijd voordat deze kwaadaardige entiteit werd gevangen. Bekijk de eerste angstaanjagende teaser trailer van deze spin-off hier.

In de cast: Walter White gaat All the Way, Jeremy Irons en Jason Sudeikis, een monsterlijk universum en nog een J.R.R. Tolkien biopic

In de cast: Walter White gaat <i>All the Way</i>, Jeremy Irons en Jason Sudeikis, een monsterlijk universum en nog een J.R.R. Tolkien biopic In de rubriek In de cast verzamelt de Film1 redactie al het castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.

Samuel L. Jackson en een opvliegerige meid in nieuwe trailer Kite

Samuel L. Jackson en een opvliegerige meid in nieuwe trailer Kite A Kite is een anime van Yasuomi Umetsu, die vooral bekend staat om zijn geweld- en seksscènes. Onder andere Samuel L. Jackson en India Eisley begeven zich in dit gewelddadige universum voor de live-action verfilming die Kite heet. Bekijk nu hier de trailer en zie de twee in volle actie.

Herken jij de filmtietels? Speel de Rode Oortjes Movie Match!

Herken jij de filmtietels? Speel de Rode Oortjes Movie Match! Vanaf dit weekend zie je Don Jon bij Film1, hierin is Joseph Gordon-Levitt verslaafd aan porno. Maar ook in gewone speelfilms zitten regelmatig pikante momenten. Herken jij de filmtitels die bij deze (seks)scènes horen?

Beestachtige Dwayne 'The Rock' Johnson als halfgod in nieuwe Hercules clip

Beestachtige Dwayne 'The Rock' Johnson als halfgod in nieuwe Hercules clip Brandende pijlen vangen en teruggooien, een reusachtige leeuw slachten en een legendarische held worden. Dwayne Johnson doet het allemaal als Hercules in de gelijknamige film. Bekijk hier de nieuwste clip voor dit heroïsche avontuur.

In de cast: George Clooney produceert wiet, Zachary Quinto & Emma Roberts, de Boston Marathon aanslag, een zware kerst en mysterieuze horror

In de cast: George Clooney produceert wiet, Zachary Quinto & Emma Roberts, de Boston Marathon aanslag, een zware kerst en mysterieuze horror In de rubriek In de cast verzamelt de Film1 redactie al het castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.

Geest van stille jongen spookt rond in Jamie Marks is Dead trailer

Geest van stille jongen spookt rond in Jamie Marks is Dead trailer Zag jij die ene stille jongen van achterin de klas? Die jongen, dat is Jamie Marks. Wanneer hij onder verdachte omstandigheden overlijdt, neemt het geweten van zijn oude klasgenoten de overhand en wordt Jamie alsnog bekend. Bekijk hier de trailer en zie de spookachtige dingen die gebeuren na zijn dood.

Harry Potter-acteur Dave Legeno (50) overleden

Harry Potter-acteur Dave Legeno (50) overleden De vijftigjarige acteur Dave Legeno is afgelopen zaterdag dood aangetroffen in Death Valley National Park. Hij is hoogstwaarschijnlijk overleden als gevolg van de extreme hitte en werd drie á vier dagen later aangetroffen door een stel wandelaars. De acteur is onder andere bekend van zijn rol als weerwolf Fenrir Grayback in de drie laatste Harry Potter-films.
« Oudere berichten