Interview: Sylvia Hoeks over Blade Runner 2049

Interview: Sylvia Hoeks over Blade Runner 2049 We hebben er 35 jaar op moeten wachten, maar vandaag gaat Blade Runner 2049 dan eindelijk in première. Het vervolg op Ridley Scotts klassieke scifi heeft opnieuw een grote rol voor een Nederlander. Sylvia Hoeks, die het stokje overneemt van Rutger Hauer, was onlangs weer even in ons land en ging met Film1 zitten voor een praatje.

Recensie: mother! ★★★★½

Recensie: mother! ★★★★½ Laat het maar aan Darren Aronofsky over om een film te maken waardoor je het leven en alles om je heen in twijfel begint te trekken. Mother! is een gewaagde chaos met bevreemdende personages, bizarre situaties en onthutsende symboliek. En enkele verontrustende beelden die nooit meer van je netvlies zullen verdwijnen.

Groot deel Once Upon a Time-cast op de schop

Groot deel Once Upon a Time-cast op de schop Er zijn grote veranderingen op komst voor Once Upon a Time. Na het nieuws dat Jennifer Morrison niet zal terugkeren als Emma Swan, is inmiddels ook bekend dat de personages Snow White, Charming, Belle, Henry en Zelena geen deel meer uitmaken van de fantasyserie. Gelukkig zijn er wel vijf nieuwe castleden bekendgemaakt.

Once Upon a Time-ster Jennifer Morrison houdt het voor gezien

Once Upon a Time-ster Jennifer Morrison houdt het voor gezien Na zes seizoenen heeft Once Upon a Time-ster Jennifer Morrison officieel aangekondigd dat ze ermee stopt. De actrice achter het hoofdpersonage Emma Swan ging eerder wel nog in gesprek voor een nieuw contract, maar heeft nu besloten afscheid te nemen van de populaire sprookjesserie.

Trailer: Gunslinger Elba vs. duistere McConaughey in The Dark Tower

Trailer: Gunslinger Elba vs. duistere McConaughey in The Dark Tower De eerste trailer van The Dark Tower staat eindelijk online. De film - gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Stephen King - is al zo'n tien jaar in ontwikkeling, maar met intense rollen van Idris Elba en Matthew McConaughey wordt ons geduld eindelijk beloond.

Mensen veranderen in monsters in nieuwe trailer It Comes at Night

Mensen veranderen in monsters in nieuwe trailer It Comes at Night Na het veelbelovende eerste voorproefje van de mysterieuze horrorfilm It Comes at Night staat er nu een nieuwe trailer online die ons nog veel enthousiaster maakt. Sluit alle ramen en deuren, doe het licht uit en ga er eens lekker voor zitten.

Firth uit de dood herrezen in trailer 'Kingsman: The Golden Circle'

Firth uit de dood herrezen in trailer 'Kingsman: The Golden Circle' De keiharde en komische spionnenfilm Kingsman: The Secret Service uit 2014 krijgt dit jaar een vervolg en de eerste trailer is spectaculair. Zelfs Colin Firth, wiens personage Harry Hart in het eerste deel het loodje legde, weigert de sequel aan zich voorbij te laten gaan. Lees snel verder voor de eerste bewegende beelden.

Trailer: Onheilspellende ufo's in horrorfilm Phoenix Forgotten

Trailer: Onheilspellende ufo's in horrorfilm Phoenix Forgotten Hoewel het found footage-genre niet meer zo populair is als voorheen, duikt er zo nu en dan nog wel eens een film op die ons met schokkerige, realistische camerabeelden de stuipen op het lijf probeert te jagen. Dit geldt bijvoorbeeld voor Phoenix Forgotten, een nieuwe scifi-griezelfilm over drie tieners die een ufo spotten en op onderzoek uitgaan. Bekijk snel de trailer.

Recensie: Beauty and the Beast ★★★★☆

Recensie: Beauty and the Beast ★★★★☆ Ruim 25 jaar nadat de prachtige tekenfilm een stempel op onze jeugd drukte, voelen we ons met deze nieuwe Beauty and the Beast opnieuw even kind. Het gros aan menselijke personages is inwisselbaar, maar elke seconde binnen het kasteel is pure magie. Veel Disneyer dan dit wordt het niet.

Recensie: Kong: Skull Island ★★★☆☆

Recensie: Kong: Skull Island ★★★☆☆ Kong is terug en ziet er gelikter uit dan ooit tevoren, maar het niveau van het bijna 85 jaar oude origineel of zelfs Peter Jacksons remake wordt nooit gehaald. Door een gebrek aan mysterie en een teveel aan willekeurige personages is Kong: Skull Island een visueel verpletterende hapslikwegfilm geworden.
« Oudere berichten