Kijk Film1 via je PlayStation®!

Kijk Film1 via je PlayStation®! Je kon Film1 al kijken op een Sony PlayStation® via het speciale Film1 PlayStation®-abonnement. Maar nu kun je een PS3 of PS4 ook koppelen aan Film1 wanneer je bent geabonneerd via een tv-aanbieder. Lees hier hoe je in drie gemakkelijke stappen het hele aanbod van Film1 via jouw Sony PlayStation® kan zien.

Film1 Sundance verdwijnt per 31 augustus

Film1 Sundance verdwijnt per 31 augustus Vanaf 31 augustus verdwijnt Film1 Sundance. Een deel van de filmhuisfilms die normaliter op dit kanaal zouden worden vertoond, krijgen een plek op een van de vier overige zenders van Film1 - Film1 Premiere, Film1 Drama, Film1 Family of Film1 Action. Daarnaast zullen deze films ook on demand beschikbaar zijn.

Jennifer Lawrence door het lint in eerste trailer van Mother!

Jennifer Lawrence door het lint in eerste trailer van Mother! Na huiveringwekkende trips als Requiem for a Dream en Black Swan komt regisseur Darren Aronofsky met een nieuwe koortsdroom naar de bioscoop en in Mother! moet Jennifer Lawrence het ontgelden. Bekijk hier de hysterische trailer.

Oscarwinnaar Martin Landau overleden op 89-jarige leeftijd

Oscarwinnaar Martin Landau overleden op 89-jarige leeftijd Veteraan Martin Landau, die in 1994 een Oscar kreeg voor zijn bijrol in Ed Wood, is zaterdagmiddag overleden op 89-jarige leeftijd. TMZ meldt dat de acteur na een kort ziekbed overleed in een ziekenhuis in Los Angeles.

Groot deel Once Upon a Time-cast op de schop

Groot deel Once Upon a Time-cast op de schop Er zijn grote veranderingen op komst voor Once Upon a Time. Na het nieuws dat Jennifer Morrison niet zal terugkeren als Emma Swan, is inmiddels ook bekend dat de personages Snow White, Charming, Belle, Henry en Zelena geen deel meer uitmaken van de fantasyserie. Gelukkig zijn er wel vijf nieuwe castleden bekendgemaakt.

Film1 start on demand tv-kanaal bij Ziggo

Film1 start on demand tv-kanaal bij Ziggo Vanaf 31 augustus stopt Film1 met Sundance en begin oktober bij Ziggo een on demand tv-kanaal van start. Dit biedt een extra mogelijkheid om het interactieve aanbod van Film1 te bekijken, direct via kanaal 105. De nieuwe dienst komt op de plaats van Film1 Sundance, waarvan het aanbod zal worden verdeeld over onze vier lineaire zenders: Premiere, Family, Drama en Action.

Tom Cruise smokkelt drugs in eerste trailer American Made

Tom Cruise smokkelt drugs in eerste trailer American Made Voordat Tom Cruise opnieuw in de huid van piloot Maverick zal kruipen, maakt hij het luchtruim eerst nog onveilig als drugskoerier. Bekijk hier de eerste trailer van de misdaadthriller American Made.

Trailer: Alle sterren zijn verdacht in Murder on the Orient Express

Trailer: Alle sterren zijn verdacht in Murder on the Orient Express Kenneth Branagh als de legendarische detective Hercule Poirot? Dat zit wel snor! Bekijk hier de eerste trailer van het moordmysterie Murder on the Orient Express, naar het beroemde boek van Agatha Christie.

Gouden Palm voor Zweedse film The Square

Gouden Palm voor Zweedse film The Square Op de slotavond van het 70e filmfestival van Cannes ging de Gouden Palm naar de komische thriller The Square van de Zweedse regisseur Ruben Östlund, bekend van zijn eerdere filmhuishit Turist.

Tom Cruise: "Top Gun 2 komt eraan"

Tom Cruise: Eens in de zoveel jaar komt de geruchtenmachine weer op gang rond een vervolg op Top Gun, de bioscoophit uit 1986. Maar afgelopen woensdag heeft hoofdrolspeler Tom Cruise tijdens een interview op de Australische televisie onthuld dat de sequel er toch echt van gaat komen.
« Oudere berichten