De Held opent het 36e Nederlands Film Festival

De Held opent het 36e Nederlands Film Festival De wereldpremičre van De Held geeft op woensdag 21 september het startsein voor de 36e editie van het Nederlands Film Festival. In deze literaire thriller naar het boek van Jessica Durlacher speelt Monic Hendrickx een vrouw die de geheimen op het spoor komt die haar vader sinds de oorlog voor zich heeft gehouden.

Film1 presenteert: De 10-daagse van de Nederlandse film

Film1 presenteert: De 10-daagse van de Nederlandse film Van 23 september tot en met 2 oktober kunnen liefhebbers van de Nederlandse film hun hart ophalen bij Film1. Tien dagen lang toont de zender elke dag om 20:30 uur op Film1 Spotlight het beste wat de Nederlandse cinema te bieden heeft. Tegelijk met de 35ste editie van het Nederlands Film Festival in Utrecht brengt Film1 hiermee een ode aan de Nederlandse filmkunst.

Stem mee op de Gouden Kalf van het Publiek

Stem mee op de Gouden Kalf van het Publiek Zeventien Nederlandse films trokken het afgelopen jaar meer dan 100.000 bezoekers. Maar wie krijgt tijdens de slotavond van het Nederlands Film Festival het Gouden Kalf van het Publiek? Dat kun jij bepalen via de site www.goudenkalfvanhetpubliek.nl. Doe mee en breng je stem uit!

Monic Hendrickx speelt de held

Monic Hendrickx speelt de held Actrice Monic Hendrickx (Kenau) gaat de hoofdrol spelen in De held. In dit spannende drama, gebaseerd op de bekroonde roman van Jessica Durlacher, komt een vrouw de geheimen op het spoor die haar vader sinds de oorlog voor zich heeft gehouden. De opnames gaan volgende maand van start onder leiding van regisseur Menno Meyjes (Het diner).

Elke dag actie in augustus: August Action

Elke dag actie in augustus: August Action Augustus staat bij Film1 in het teken van actiefilms. Tijdens 'August Action' programmeert Film1 dagelijks om 20:30 uur een exclusieve actiefilm. De komende maand beleven onder andere Man of Steel, Lucy, Escape Plan en Sin City: A Dame To Kill For beleven hun knallende premičre bij Film1.

100.000 bezoekers voor Spangas in actie

100.000 bezoekers voor Spangas in actie Spangas in actie heeft meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscopen weten te trekken. Om dit te vieren werd de cast vanochtend door oud-castleden verrast op de set van SpangaS de serie, waarbij de Gouden Film namens het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds werd uitgereikt.

Juli: Maand van de romantische komedie bij Film1

Juli: Maand van de romantische komedie bij Film1 Vanaf 3 juli kunnen de liefhebbers van romantische komedies hun hart ophalen bij Film1. Dagelijks om 20.30 uur trakteert Film1 zijn kijkers op romkoms uit binnen- en buitenland.

Gouden Film voor de Nederlandse thriller Rendez-vous

Gouden Film voor de Nederlandse thriller Rendez-vous Vanmiddag werden hoofdrolspelers Loes Haverkort en Mark van Eeuwen verrast met de Gouden Film voor Rendez-vous. De film heeft meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop weten te trekken.

Komische roadmovie J. Kessels openingsfilm 35e NFF

Komische roadmovie J. Kessels openingsfilm 35e NFF Het Nederlands Film Festival opent de 35e editie met de muzikale komische roadmovie J. Kessels. Op woensdag 23 september beleeft de film van Erik de Bruyn zijn feestelijke premičre in het Beatrix Theater in Utrecht.

Gouden Film voor De Boskampi's

Gouden Film voor De Boskampi's Hoofdrolspeler Thor Braun en regisseur Arne Toonen (Dik Trom) ontvingen namens het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds, de Gouden Film voor De Boskampi's. De film over een zogenaamde maffiafamilie wist meer dan 100.000 bezoekers te trekken.
« Oudere berichten