Interview: Sylvia Hoeks over Blade Runner 2049

Interview: Sylvia Hoeks over Blade Runner 2049 We hebben er 35 jaar op moeten wachten, maar vandaag gaat Blade Runner 2049 dan eindelijk in première. Het vervolg op Ridley Scotts klassieke scifi heeft opnieuw een grote rol voor een Nederlander. Sylvia Hoeks, die het stokje overneemt van Rutger Hauer, was onlangs weer even in ons land en ging met Film1 zitten voor een praatje.

Film1 spreekt regisseur George Miller over Mad Max: Fury Road

Film1 spreekt regisseur George Miller over Mad Max: Fury Road Dertig jaar nadat regisseur George Miller zijn derde Mad Max-film maakte, brengt de veteraan zijn apocalyptische held terug. In Mad Max: Fury Road neemt Tom Hardy het stokje over van Mel Gibson. Nog voordat het resultaat een groot succes bleek bij pers en publiek, sprak Film1 met Miller over deze glorieuze comeback van Max.

Interview: Regisseur Whit Stillman over Love & Friendship

Interview: Regisseur Whit Stillman over Love & Friendship Vanaf zondagavond kijk je bij Film1 naar het verfrissende Love & Friendschip met Kate Beckinsale als manipulatieve weduwe Lady Susan. Regisseur en scenarist Whit Stillman baseerde zijn script op de nooit gepubliceerde brievenroman Lady Susan van Jane Austen. Film1 sprak met de filmmaker over de bijzonder geestige film en zijn wens om een Bond-film te maken.

Regisseur Luca Guadagnino over A Bigger Splash

Regisseur Luca Guadagnino over A Bigger Splash Vanaf zaterdagavond kijk je bij Film1 naar A Bigger Splash met Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Matthias Schoenaerts en Dakota Johnson. We spraken met de Italiaanse regisseur Luca Guadagnino over dit intrigerende en stijlvolle drama.

Lies Visschedijk en Fedja van Huêt over Soof 2

Lies Visschedijk en Fedja van Huêt over Soof 2 In Soof 2 komt het huwelijk tussen Soof en Kasper tot een einde en hoewel ze het van de zonnige kant probeert te bekijken, is Soof de controle over haar leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met zichzelf en Kasper slaat al snel een veel te jonge meid aan de haak. Ter ere van de bioscooppremière van Soof 2 ging Film1 in gesprek met scenariste Marjolein Beumer en hoofdrolspelers Lies Visschedijk en Fedja van Huêt.

Interview: Steve Martino over de nieuwe Snoopy-film

Interview: Steve Martino over de nieuwe Snoopy-film Vanaf zaterdag kijk je bij Film1 naar de nieuwe film met de iconische figuurtjes Snoopy en Charlie Brown, in de Nederlandse én de Engelse versie. Wij spraken in Amsterdam met regisseur Steve Martino over de druk van het regisseren van een Snoopy-film en het omzetten van de strips van Charles M. Schulz naar driedimensionale animatie.

Bondgirl Léa Seydoux en bad guy Dave Bautista over Spectre

Bondgirl Léa Seydoux en bad guy Dave Bautista over Spectre Vanaf vanavond kijk je bij Film1 naar Spectre, het nieuwste avontuur van de meest iconische spion ooit: James Bond. We spraken met de Franse Bondgirl Léa Seydoux en spierbundel Dave Bautista over dit spectaculaire 24ste deel van de legendarische filmreeks.

Producenten Gregg en Michael G. Wilson over Spectre

Producenten Gregg en Michael G. Wilson over Spectre Vanaf vanavond kijk je bij Film1 naar Spectre, het nieuwste avontuur van de meest iconische spion ooit: James Bond. We spraken met producenten Michael G. Wilson en Gregg Wilson - vader en zoon - over dit spectaculaire 24ste deel van de legendarische filmreeks.

Interview met de gehandicapte geilneven van Adios Amigos

Interview met de gehandicapte geilneven van Adios Amigos In Adios Amigos besluiten drie gehandicapte vrienden stiekem naar Salou af te reizen om daar eens flink de beest uit te hangen. Deze tragikomische roadmovie draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen en ter ere hiervan sprak Film1 met regisseur Albert Jan van Rees en hoofdrolspelers Yannick van de Velde, Martijn Lakemeier en Bas Hoeflaak. Lees snel verder voor het gehele interview.

Julia Ragnarsson en Rolf Börjlind over Springvloed

Julia Ragnarsson en Rolf Börjlind over Springvloed Vanaf vanavond zie je bij Film1 de laatste aflevering uit de nieuwe Zweedse misdaadserie Springvloed. Wij spraken hoofdrolspeelster Julia Ragnarsson en schrijver Rolf Börjlind. Lees hier het interview.
« Oudere berichten