Tien films die je niet mag missen

Bij Film1 kun je natuurlijk genieten van de beste blockbusters. Maar er zijn ook genoeg prachtige films te zien, die amper de aandacht krijgen die ze verdienen.
Wij hebben de tien verborgen toppers bij Film1 op een rijtje gezet!
The Perfect Host

10. The Perfect Host

David Hyde Pierce was bij het grote publiek jarenlang geliefd als de neurotische Niles in de sitcom 'Frasier'. Met zijn hoofdrol van de ogenschijnlijk keurige Warwick in 'The Perfect Host' is de acteur wederom ongekend grappig - alleen is de humor in deze komische thriller een stuk naargeestiger.

Na een bankoverval slaat John op de vlucht voor de politie. Hij besluit zich voor de autoriteiten te verschuilen in een keurige buurt en wurmt zich met een smoes naar binnen bij Warwick, die druk bezig is met de voorbereidingen van een etentje. Al snel achterhaalt Warwick de criminele achtergrond van de ongenode gast. John overmeestert echter zijn gastheer, maar Warwick blijkt allerminst een onschuldig slachtoffer te zijn.

'The Perfect Host' staat bol van de verrassende wendingen, ijzingwekkende momenten en geestige one-liners die met een sadistisch plezier worden opgediend door de debuterende regisseur Nick Tomnay.

Volgende »

Nummer 10 van 10