Monster-in-Law

Monster-in-Law (2005)

Film1
6.1 / 10
165
IMDb
5.3 / 10 32844
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Regie: Robert Luketic
Cast: Jennifer Lopez, Jane Fonda, Michael Vartan, Wanda Sykes, Adam Scott
Genre: Komedie, Romantiek
Lengte: 101 minuten

Romantische komedie waarin Jennifer Lopez te maken krijgt met Jane Fonda als de meest verschrikkelijke schoonmoeder ter wereld

Na een jarenlange zoektocht naar de ware Jakob, heeft Charlotte 'Charlie' Cantilini (Jennifer Lopez) eindelijk de man van haar dromen gevonden in Kevin Fields (Michael Vartan). Maar Charlie's toekomstige schoonmoeder Viola (Jane Fonda) blijkt nou net weer de vrouw uit haar nachtmerries te zijn. Viola is zojuist ontslagen als nieuwslezeres en ze is bang dat ze haar zoon op dezelfde manier gaat verliezen. Ze is van plan Charlie af te schrikken door zich te gedragen als 's werelds meest verschrikkelijke schoonmoeder. Om haar bizarre plannetjes uit te voeren krijgt Viola hulp van haar assistente Ruby, maar Charlie laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Wie van de twee vrouwen staat haar mannetje?

Als er iets is wat de romantische komedie 'Monster-in-Law' bijzonder maakt, dan is het wel de verschijning van Jane Fonda die voor het eerst sinds 1990 weer eens in een film te zien is. Waarschijnlijk was ze op het idee gekomen door Barbra Streisand, die een soortgelijke rol van excentrieke schoonmoeder speelde in 'Meet the Fockers'. Fonda's tegenspeelster Jennifer Lopez is na films als 'The Wedding Planner' en 'Maid in Manhattan' expert op het gebied van de romcom. Acteur Michael Vartan was eerder te zien in 'One Hour Photo' en de tv-serie 'Alias'. De regie van 'Monster-in-Law' lag in handen van Robert Luketic, die eerder de komische films 'Legally Blonde' en 'Win a Date with Tad Hamilton!' afleverde.

Trailer

Meer video's

Overige informatie

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Bioscooppremière: Donderdag 18 augustus 2005
Film1 première: Zondag 11 november 2007
Distributeur: Paradiso Entertainment
Bezoekers: 22.188

Reacties (17)

 • ik vond dit wel een leuke film. vooral wanneer charlie en de 'monster-in-law' er voor uitkomen dat dit echt war is...

  wel een leuke film om te zien...

  • brykiert
  • vrijdag 29 september 2006
  • 13:59

  Egt een leuke Komedie. Deze is net zoooo leuk als The wedding Planner.
  K snap egt nie wrom mensen dit een stomme film vinden.

  • miss-k
  • maandag 4 juni 2007
  • 17:19

  Ik vind 'm wel leuk. Hij is niet geweldig ofzo, maar wel leuk om een keertje gezien te hebben. Best grappig ook^^

 • Wij hebben erg gelachen om de film hoor. Tuurlijk is de film voorspelbaar, het is een romantische komedie, die zijn toch altijd zo ?!? Gewoon niet veel verwachten en lekker gaan kijken, en beide dames acteren best goed.

 • Duurt erg lang eer hij op gang komt, maar is dan wel grappig

Lees alle reacties

Geef jouw mening

Reageer 
Registreren Inloggen