Monster-in-Law

Monster-in-Law (2005)

Film1
6.1 / 10
165
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Komedie, Romantiek
Regie: Robert Luketic
Cast: Jennifer Lopez, Jane Fonda, meer »
Lengte: 101 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels

Romantische komedie waarin Jennifer Lopez te maken krijgt met Jane Fonda als de meest verschrikkelijke schoonmoeder ter wereld

Na een jarenlange zoektocht naar de ware Jakob, heeft Charlotte 'Charlie' Cantilini (Jennifer Lopez) eindelijk de man van haar dromen gevonden in Kevin Fields (Michael Vartan). Maar Charlie's toekomstige schoonmoeder Viola (Jane Fonda) blijkt nou net weer de vrouw uit haar nachtmerries te zijn. Viola is zojuist ontslagen als nieuwslezeres en ze is bang dat ze haar zoon op dezelfde manier gaat verliezen. Ze is van plan Charlie af te schrikken door zich te gedragen als 's werelds meest verschrikkelijke schoonmoeder. Om haar bizarre plannetjes uit te voeren krijgt Viola hulp van haar assistente Ruby, maar Charlie laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Wie van de twee vrouwen staat haar mannetje?

Als er iets is wat de romantische komedie 'Monster-in-Law' bijzonder maakt, dan is het wel de verschijning van Jane Fonda die voor het eerst sinds 1990 weer eens in een film te zien is. Waarschijnlijk was ze op het idee gekomen door Barbra Streisand, die een soortgelijke rol van excentrieke schoonmoeder speelde in 'Meet the Fockers'. Fonda's tegenspeelster Jennifer Lopez is na films als 'The Wedding Planner' en 'Maid in Manhattan' expert op het gebied van de romcom. Acteur Michael Vartan was eerder te zien in 'One Hour Photo' en de tv-serie 'Alias'. De regie van 'Monster-in-Law' lag in handen van Robert Luketic, die eerder de komische films 'Legally Blonde' en 'Win a Date with Tad Hamilton!' afleverde. • Pers -  

  Fonda schittert weer op witte doek

  "Monster-in-Law wordt hoofdzakelijk gedragen door de rol van Viola, die ijzersterk wordt neergezet door Jane Fonda"

  Merike Woning - Metro

  Monster-in-Law

  "Monster-in-Law markeert de terugkeer van Jane Fonda op het witte doek, na vijftien jaar. Het heeft veel te lang geduurd, en daarom maken we ons er niet druk om dat ze opduikt in een gemiddelde comedy, die je niet te hard moet schudden, omdat-ie anders uit elkaar valt."

  Ron Kampers - Veronica Magazine

  Schoonmoeder uit de hel

  "De meeste grappen in Monster in Law hebben een langere baard dan Osama Bin Laden en het einde van de film is net zo voorspelbaar als de inhoud van diens rabiate homevideo's."

  Willem Schouten - Spits

  Verschrikkelijke comeback van Jane Fonda

  "Jane Fonda was vijftien jaar lang niet in films te zien en kwam terug voor de camera om deze film te maken. Je kunt je geen grotere stommiteit voorstellen."

  Dick van den Heuvel - De Telegraaf
 • Gerelateerd nieuws  
 • Overige informatie  
  Bioscooppremière: Donderdag 18 augustus 2005
  Film1 première: Zondag 11 november 2007
  Distributeur: Paradiso Entertainment
  Bezoekers: 22.188
 • Reacties (17)  
  • ik vond dit wel een leuke film. vooral wanneer charlie en de 'monster-in-law' er voor uitkomen dat dit echt war is...

   wel een leuke film om te zien...

   • brykiert
   • vrijdag 29 september 2006
   • 13:59

   Egt een leuke Komedie. Deze is net zoooo leuk als The wedding Planner.
   K snap egt nie wrom mensen dit een stomme film vinden.

   • miss-k
   • maandag 4 juni 2007
   • 17:19

   Ik vind 'm wel leuk. Hij is niet geweldig ofzo, maar wel leuk om een keertje gezien te hebben. Best grappig ook^^

  • Wij hebben erg gelachen om de film hoor. Tuurlijk is de film voorspelbaar, het is een romantische komedie, die zijn toch altijd zo ?!? Gewoon niet veel verwachten en lekker gaan kijken, en beide dames acteren best goed.

  • Duurt erg lang eer hij op gang komt, maar is dan wel grappig

  Lees alle reacties

  Geef jouw mening


  Reageer