Caged

Caged (2011)

IMDb
5 / 10 181
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Erotiek, Nederlandstalig, Thriller
Regie: Stephan Brenninkmeijer
Cast: Chantal Demming, Babette Holtmann, meer »
Lengte: 104 minuten
Land: Nederland
Taal: Nederlands

Nederlandse erotische thriller waarin Stella een spannend dubbelleven leidt, totdat zij op een dag wakker wordt in een kelder

Na jarenlang haar behoeften te hebben onderdrukt, besluit Stella haar leven om te gooien. Ze begint een dubbelleven, bezoekt seksclubs en erotische feesten, en leeft daardoor helemaal op. Totdat ze op een dag wakker wordt in een kelder, zonder een idee hoe ze daar terecht is gekomen. Enkele dagen later krijgt ze het gezelschap van Christine, een vrouw van haar eigen leeftijd. De twee vrouwen vertellen elkaar hun levensverhaal, en Christine raakt er steeds meer van overtuigd dat haar gevangenschap te wijten is aan de levensstijl van Stella. • Reacties (3)  
   • Tarkus
   • zaterdag 21 januari 2012
   • 22:54

   Dit is een bijzonder erotische thriller die geen taboes heeft, ik zou hem zelf bijna rangschikken als 'porno', maar verder heb ik toch maar zeer weinig plezier beleefd aan deze film.
   Het scenario is bijzonder verwarrend, saai en zwak.
   Voor wie graag 105 minuten naar een film kijkt met veel naakt (zowel vrouwelijk als mannelijk) is het een aanrader, voor een goed verhaal... laat hem dan maar liggen.

   • Quinty88
   • donderdag 16 februari 2012
   • 01:34

   Een Nederlandse erotische thriller. De spanningsopbouw van de film is goed. De hoofdrolspeelster is top en het verhaal pakte me behoorlijk. Alles bij elkaar een spannende en goed gemaakte film. Met name het acteerwerk van de hoofdrolspeelster was geweldig. Wat dat aangaat is het zeker een van de betere Nederlandse films (in dit genre)

   • KarinMeulman
   • maandag 2 april 2012
   • 23:24

   Een prima Nederlandse erotische thriller. De spanningsopbouw van de film is goed. De hoofdrolspeelster is top en het verhaal raakte bij mij een gevoelige snaar. Ik denk dat vooral vrouwen deze film zullen waarderen ondanks dat het misschien in eerste instantie niet direct een favoriet genre lijkt. Het is geen horror zoals Saw of dergelijke bloederige films maar gaat behoorlijk diep in de psychologie. Ik denk dat mannen misschien een beetje schrikken van dit verhaal omdat het de vrouw in hun schoenen plaatst, iets waar ik me heel erg in kan vinden in de vooroordelen daarvan. Het bloot is heftig inclusief de erectie van Joep Sertons maar het is allemaal zeer smaakvol gedraaid en er wordt dus ook behoorlijk veel lef getoond. Ik heb me in ieder geval zeer vermaakt.

  Lees alle reacties

  Geef jouw mening


  Reageer