Sausage Party

Sausage Party (2016)

Film1
5.6 / 10
14
Pers
78% 5
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Animatie, Komedie
Regie: Greg Tiernan, Conrad Vernon
Cast: Seth Rogen, Kristen Wiig, meer »
Lengte: 89 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Kijk nu

De makers van Superbad brengen de eerste komische animatiefilm voor 16 jaar en ouder, over een hotdog die zijn eigenlijke lotsbestemming ontdekt

Als etenswaren in de supermarkt op de planken liggen, doen ze hun uiterste best om opgemerkt te worden door de winkelende massa. Want meegenomen worden de winkel uit is het hoogst haalbare voor een product; een waar Walhalla. Maar dat er meer achter zit dan de naïeve pakjes brood, worst en aardappels denken, wordt al snel duidelijk. Het is aan één dapper worstje om zijn achtergebleven lotgenoten te waarschuwen voor de gruwelen die buiten de deuren van de supermarkt op hen wachten.

Het idee achter Sausage Party - de eerste komische animatiefilm voor 16 jaar en ouder - komt uit de koker van acteur Seth Rogen en filmmaker Evan Goldberg, het duo achter uitzinnige komedies als Superbad, Pineapple Express en This Is the End. Voor de stemmen wist Rogen, naast zichzelf en Jonah Hill (die meeschreef aan het verhaal), heel wat bekende namen te strikken, onder wie Salma Hayek, Michael Cera, Bill Hader, Edward Norton, Kristen Wiig, Paul Rudd en natuurlijk James Franco.