The Secret Life of Pets

The Secret Life of Pets (2016)

Film1
6.5 / 10
13
Pers
70% 6
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Animatie, Familie, Komedie
Regie: Chris Renaud, Yarrow Cheney
Cast: Louis C.K., Kevin Hart, meer »
Lengte: 91 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Kijk nu

Animatiefilm die antwoord geeft op de vraag wat huisdieren uitspoken wanneer de baasjes van huis zijn

Wanneer de bewoners gaan werken, komen hun huisdieren samen. Ze hangen wat rond en wisselen gênante verhalen uit over hun eigenaars. Aan het hoofd van de groep staat de pientere terriër Max. Zijn positie komt in gevaar wanneer zijn bazin thuiskomt met de slordige straathond Duke. Al gauw belanden de twee op straat. Daar ontdekken ze het gemene plan van het schattige konijn Snowball. Hij leidt een groep huisdieren die wraak wil nemen op de baasjes, die de dieren hebben achtergelaten. Ondanks hun verschillen, zullen Max en Duke moeten samenwerken om daar een stokje voor te steken.

In deze animatiekomedie zijn stemmen te horen van onder anderen Louis C.K., Kevin Hart en Lake Bell. De film is geregisseerd door Chris Renaud (Despicable Me, The Lorax) en Yarrow Cheney. • Pers - 70%  
  80

  Herkenbaarheid troef in geestige beestenboel

  "Ook qua maniertjes en bewegingen levert de animatieafdeling puik werk, met honden die achter hun staart aanzitten en altijd even een half rondje maken voordat ze kunnen gaan liggen. Midas Dekkers weet ongetwijfeld waarom. Niet eerder was een film over en met huisdieren zo herkenbaar en daardoor zo grappig."

  Wim Meijer - Indebioscoop.com
  80

  Must-see voor elk baasje

  "De makers moeten eindeloos YouTube-filmpjes hebben bekeken vol smekende hondenblikken en katten die zich in te kleine doosjes wurmen. Alleen al door deze herkenbare dierenmaniertjes een must-see voor elk baasje."

  Tisha Eetgerink - AD
  70

  Als de kat van huis is

  "Het is wel moeilijk om een hele film te vullen met wat je huisdier doet als hij alleen is. Daarom is er gekozen voor een verhaallijn die natuurlijk niets met de werkelijkheid te maken heeft. Daardoor is The Secret Life of Pets gewoon een kinderfilm."

  Josta Tessers - FilmVandaag.nl
  70

  Prachtig geanimeerd

  "Voor de oudere kijker ligt het niveau van de humor net wat hoger dan bij menig dierenfilm en huisdierbezitters zullen best veel dierenhumor herkennen. The Secret Life of Pets is prachtig geanimeerd, gevuld met geestige personages en biedt af en toe meer dan oppervlakkige dierengekkigheid."

  Martijn Hamerling - Filmtotaal
  60

  The Secret Life of Pets is loos, maar plezierig geanimeerd verhaaltje

  "Hoogtepunt is niet zozeer de spektakelfinale op Brooklyn Bridge, als wel het pleziertochtje door een hotdogfabriek, culminerend in een krankjorum knakworstenshowballet."

  Kevin Toma - De Volkskrant
  60

  Twee jaloerse honden vechten om de liefde van hun baas

  "Bezwaarlijker is dat The Secret Life of Pets te weinig doet met het idee dat er Huisdierengeheimen worden onthuld: na wat amusante grapjes over heimelijke activiteiten in huis krijgen actie en avontuur de overhand, zodat de bioscoopkassa rinkelt en verveling uitgesloten is."

  Bart van der Put - Het Parool
 • Gerelateerd nieuws  
 • Overige informatie  
  Bioscooppremière: Woensdag 3 augustus 2016
  Distributeur: Universal Pictures International
  Alternatieve titel: Huisdiergeheimen (OV)