Ninja Turtles: Out of the Shadows

Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)

Film1
6.3 / 10
19
IMDb
6 / 10 66522
Pers
53% 4
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Actie, Avontuur, Fantasy, Komedie, Sciencefiction
Regie: Dave Green
Cast: Megan Fox, Will Arnett, meer »
Lengte: 112 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Kijk nu

Vervolg op de reboot uit 2014, waarin de Ninja Turtles de stad moeten beschermen tegen de ontsnapte slechterik Shredder en de boosaardige Krang

Slechterik Shredder ontsnapt uit hechtenis en sluit zich aan bij de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman en diens twee onnozele handlangers, Bebop en Rocksteady. De vier Ninja Turtles proberen het duivelse plan van Shredder en zijn nieuwe crew om de wereld over te nemen tegen te houden, maar dan komt er nog groter kwaad op hun pad: de beruchte Krang. Gelukkig kunnen Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael rekenen op de hulp van April O'Neil, Vern Fenwick en de onverschrokken nieuwkomer Casey Jones.

Regisseur Dave Green had nog maar één film op zijn naam staan - de scifi Earth to Echo - toen hij de kans kreeg om deze tweede Turtles-film te maken. Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael worden dit keer niet alleen bijgestaan door de beeldige April O'Neil - Megan Fox - maar ook door de stoere Casey Jones - Stephen Amell - die op skates de stad rond racet.