The Intervention

The Intervention (2016)

IMDb
6.1 / 10 3689
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Drama, Komedie
Regie: Clea DuVall
Cast: Melanie Lynskey, Clea DuVall, meer »
Lengte: 90 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Kijk nu

Komisch relatiedrama waarin een jong echtpaar tijdens een weekendje weg door hun beste vrienden wordt geconfronteerd met hun slechte huwelijk

Peter en Ruby zijn getrouwd en hebben drie kinderen. Samen met een hechte vriendenclub gaan ze een weekendje weg naar een prachtig zomerhuis. Wat een ontspannen uitje had moeten worden, blijkt in werkelijkheid een vooropgezet plan van de drie andere koppels om het echtpaar te confronteren met hun constante geruzie. Ze raden hen aan om te scheiden voordat de situatie onhoudbaar wordt. Terwijl Peter en Ruby met hun neus op de feiten worden gedrukt, moeten hun vrienden erkennen dat deze interventie misschien ook wel voortkomt vanuit hun eigen problemen.

Het komische relatiedrama The Intervention werd geschreven en geregisseerd door actrice Clea DuVall, die hiermee haar regiedebuut aflevert. DuVall (Girl, Interrupted, Argo) speelt zelf in van de hoofdrollen, tegenover onder anderen Alia Shawkat, Cobie Smulders en Ben Schwartz. De rol van Melanie Lynskey werd bekroond tijdens het Sundance Film Festival.