Klantenservice - Veelgestelde vragen

Wat is Film1?

Bij Film1 kunt u ongestoord genieten van de beste films en series, het eerst op tv, zonder reclame. Per maand gaan meer dan 30 films uit alle genres bij ons in première. Buitenlands of Nederlands. Kaskrakers of Arthouse. 24 uur per dag op maar liefst 5 themakanalen, 2 HD-kanalen en op Film1 On Demand. Meer informatie is te vinden op: http://www.film1.nl/over_film1/

Film1 Premiere

Met Film1 Premiere geniet je als eerste van het meest recente aanbod premièrefilms. Elke avond om 20.30 uur is er bij jou thuis een nieuwe premièrefilm te zien in HD beeldkwaliteit. De grootste films gaan in het weekend in première.

Film1 Action

Spanning en sensatie! Film1 Action toont stevige actie, zenuwslopende thrillers, wonderbaarlijke fantasy, opzienbarende sciencefiction en ijzingwekkende horrorfilms. 24 uur per dag. Echt griezelen doe je op de dinsdagavond. Dan is het Horror Night en kun je op dit kanaal kiezen uit 2 bloedstollende horrorfilms. En natuurlijk zonder reclameonderbreking.

Film1 Comedy & Kids

Pret is gegarandeerd met Film1 Comedy & Kids. Al vroeg in de ochtend zijn er speciaal voor de allerkleinsten boeiende programma's en leuke tekenfilms. Ben je al wat ouder? Dan ga je smullen van bekende Nederlandse en buitenlandse kinderfilms en animatiefilms. Grappig of avontuurlijk en soms een beetje spannend! Kids-block, dagelijks 7 - 9 uur, woensdagmiddag 14 - 16 uur.

Ook aan volwassenen biedt Film1 Comedy & Kids ontspannen uurtjes. Met de leukste komedie films en series voor een avondje heerlijk lachen of een vrije middag thuis. Elk genre komt aan bod, van tragikomedie en romantische komedie tot misdaadkomedie.

Buitenlandse films en series voor jongere kinderen worden uitgezonden met een Nederlandse stemmencast. Engelstalige films voor kinderen in de oudere leeftijdscategorie hebben Nederlandse ondertiteling.

Op alle kanalen van Film1 is de programmering afgestemd op leeftijd. Let op het Film1 Kids logo. Zo zie je meteen of een programma of film geschikt is voor jeugdige kijkers.

Film1 Spotlight

Bij Film1 Spotlight heeft elke avond een eigen thema. Ga er lekker voor zitten op jouw favoriete filmavond en kies een van de twee topfilms. Of kijk ze gewoon allebei! (Vanaf 20.30 uur.)

Nodig je vriendinnen uit en geniet op maandagavond van de Ladies Night op Film1 Spotlight. Liefhebbers van Nederlandse films kijken op donderdag en de mooiste drama's zijn voor de woensdagavond geselecteerd. Alle films worden uitgezonden zonder reclameonderbrekingen, dus dat is elke dag ongestoord genieten.

De filmthema's van Film1 Spotlight:

- Maandag Ladies Night: Genieten van de mooiste vrouwenfilms
- Dinsdag Star Night: Een acteur, regisseur of componist staat centraal
- Woensdag Drama Night: De beste dramafilms speciaal voor jou geselecteerd
- Donderdag Nederlandse avond: Met films en series van Nederlandse makelij
- Vrijdag Family Night: Films voor de hele familie
- Zaterdag Special Night: Films rondom een thema als de Amerikaanse verkiezingen, Olympische Spelen, Rocky of Spanje
- Zondag Classic Night: De beste, tot de verbeelding sprekende filmklassiekers

Film1 Sundance

Onafhankelijke films, de pareltjes uit de art house, geweldige muziek, boeiende documentaires en goede series kijk je op Film1 Sundance. Een veelzijdig kanaal voor iedereen die net even iets anders wil.

Op vrijdagavond kijk je op dit kanaal eigenzinnige en opmerkelijke documentaires. Laat je verbazen en vermaken! De zaterdagavond is voor muziekliefhebbers, met concerten en programma's over verrassende grootheden uit de popgeschiedenis.

Film1 Sundance is een samenwerking tussen Film1 en Sundance Channel, de wereldleider op het gebied van art house films.