Mike van Diem

Mike van Diem

Geboren: 12 januari 1959
  • Te zien bij Film1  
    • Tulipani (2017)

      Tulipani (2017)

      Sprookjesachtige tragikomedie van Mike van Diem over een Zeeuwse boer die in de jaren vijftig naar ItaliŽ fietste om daar tulpen te kweken

      za 21-07 07:00 za 28-07 03:10 di 31-07 00:35 wo 01-08 07:00 za 04-08 19:00 di 07-08 10:15 ma 13-08 03:45 di 14-08 20:30 za 18-08 17:25 za 25-08 02:10 di 28-08 13:00 vr 31-08 19:00 ma 03-09 08:35 ma 10-09 03:05 do 13-09 10:55 za 15-09 07:00 wo 19-09 04:05 di 25-09 06:30 zo 30-09 19:00
  • Filmografie  
    • Regie

      Tulipani (2017)

      De surprise (2015)

      Karakter (1997)

      Alaska (1989)

    • Scenario

      Tulipani (2017)

      De surprise (2015)

      Karakter (1997)

      De tranen van Maria Machita (1991)

    • Productie

      De surprise (2015)

      producent

      Max & Laura & Henk & Willie (1989)

      productieleiding
    • Second unit

      My Blue Heaven (1990)

      assistent-regisseur