Mike van Diem

Mike van Diem

Geboren: 12 januari 1959
  • Te zien bij Film1  
    • Tulipani (2017)

      Tulipani (2017)

      Sprookjesachtige tragikomedie van Mike van Diem over een Zeeuwse boer die in de jaren vijftig naar ItaliŽ fietste om daar tulpen te kweken

      zo 30-09 19:00 do 11-10 03:55 vr 12-10 08:15 zo 14-10 20:30 zo 21-10 00:00 ma 29-10 03:40 do 01-11 11:50 ma 05-11 21:50 vr 09-11 01:10 ma 12-11 11:45 do 15-11 17:20 wo 21-11 13:20 zo 25-11 10:40
  • Filmografie  
    • Regie

      Tulipani (2017)

      De surprise (2015)

      Karakter (1997)

      Alaska (1989)

    • Scenario

      Tulipani (2017)

      De surprise (2015)

      Karakter (1997)

      De tranen van Maria Machita (1991)

    • Productie

      De surprise (2015)

      producent

      Max & Laura & Henk & Willie (1989)

      productieleiding
    • Second unit

      My Blue Heaven (1990)

      assistent-regisseur