Mike van Diem

Mike van Diem

Geboren: 12 januari 1959
  • Filmografie  
    • Regie

      Tulipani (2017)

      De surprise (2015)

      Karakter (1997)

      Alaska (1989)

    • Scenario

      Tulipani (2017)

      De surprise (2015)

      Karakter (1997)

      De tranen van Maria Machita (1991)

    • Productie

      De surprise (2015)

      producent

      Max & Laura & Henk & Willie (1989)

      productieleiding
    • Second unit

      My Blue Heaven (1990)

      assistent-regisseur