Luca Guadagnino

Luca Guadagnino

  • Te zien bij Film1  
    • A Bigger Splash (2015)

      A Bigger Splash (2015)

      Spannend drama waarin de zonvakantie van een rockster en zijn regisserende vrouw wordt verstoord door het bezoek van een oude bekende en diens dochter

      wo 24-01 14:00 do 08-02 04:30 di 13-02 06:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Call Me by Your Name (2017)

      A Bigger Splash (2015)

      Io sono l'amore (2009)

      The Protagonists (1999)

    • Scenario

      Io sono l'amore (2009)

      The Protagonists (1999)

    • Productie

      Call Me by Your Name (2017)

      producent

      A Bigger Splash (2015)

      producent

      Suspiria (2013)

      producent

      Io sono l'amore (2009)

      producent