Gary Ross

Gary Ross

Geboren: 3 november 1956, Los Angeles, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Despereaux, de dappere muis (2008)

      Despereaux, de dappere muis (2008)

      Animatiefilm over Despereaux, een onbevreesde kleine muis met grote oren, die verliefd wordt op een echte prinses

      zo 28-10 19:00 wo 31-10 16:00 za 10-11 14:30 ma 12-11 08:20 do 15-11 18:55 wo 21-11 16:00 di 27-11 17:35
    • The Tale of Despereaux (2008)

      The Tale of Despereaux (2008)

      Animatiefilm over Despereaux, een onbevreesde kleine muis met grote oren, die verliefd wordt op een echte prinses

      wo 24-10 08:25 za 03-11 15:45 wo 07-11 11:10 ma 19-11 16:40 vr 23-11 13:15
  • Filmografie  
    • Regie

      Ocean's 8 (2018)

      Free State of Jones (2016)

      The Hunger Games (2012)

      Seabiscuit (2003)

      Pleasantville (1998)

    • Scenario

      Ocean's 8 (2018)

      Free State of Jones (2016)

      The Hunger Games (2012)

      Despereaux, de dappere muis (2008)

      The Tale of Despereaux (2008)

      Seabiscuit (2003)

      Pleasantville (1998)

      Dave (1993)

      Big (1988)

    • Acteur

      Pleasantville (1998)

    • Productie

      Free State of Jones (2016)

      producent

      The Tale of Despereaux (2008)

      producent

      Despereaux, de dappere muis (2008)

      producent

      Seabiscuit (2003)

      producent

      Pleasantville (1998)

      producent