Jaume Collet-Serra

Jaume Collet-Serra

Geboren: 23 maart 1974
  • Te zien bij Film1  
    • The Shallows (2016)

      The Shallows (2016)

      Thriller met Blake Lively over een surfster die in een verlaten baai wordt aangevallen door een grote witte haai

      za 16-12 15:40 ma 18-12 11:55 vr 22-12 00:40 di 26-12 02:15 vr 29-12 11:25 di 02-01 07:50 za 06-01 02:00 wo 10-01 05:05 vr 12-01 06:30 wo 17-01 03:45 vr 19-01 05:05 di 23-01 01:05 do 25-01 05:05 di 30-01 02:05
  • Filmografie  
    • Regie

      The Shallows (2016)

      Run All Night (2015)

      Non-Stop (2014)

      Unknown (2011)

      Orphan (2009)

      Goal II: Living the Dream (2007)

      House of Wax (2005)

    • Productie

      Mindscape (2013)

      producent