Jaume Collet-Serra

Jaume Collet-Serra

Geboren: 23 maart 1974
  • Te zien bij Film1  
    • The Shallows (2016)

      The Shallows (2016)

      Thriller met Blake Lively over een surfster die in een verlaten baai wordt aangevallen door een grote witte haai

      do 19-10 13:40 ma 23-10 01:55 do 26-10 03:45 za 28-10 22:30 di 31-10 22:55 vr 03-11 05:10 za 04-11 13:30 wo 08-11 02:00 do 16-11 14:20 zo 19-11 11:25 zo 26-11 05:05 wo 29-11 02:05
  • Filmografie  
    • Regie

      The Shallows (2016)

      Run All Night (2015)

      Non-Stop (2014)

      Unknown (2011)

      Orphan (2009)

      Goal II: Living the Dream (2007)

      House of Wax (2005)

    • Productie

      Mindscape (2013)

      producent