John Hamburg

John Hamburg

  • Te zien bij Film1  
    • Zoolander (2001)

      Zoolander (2001)

      Komedie met Ben Stiller als Derek Zoolander, het meest populaire model ter wereld, die gemanipuleerd wordt om de president van MaleisiŽ te vermoorden

      zo 25-06 17:30 wo 28-06 22:10 za 22-07 23:20 wo 26-07 19:00 za 29-07 03:10
  • Filmografie  
    • Regie

      Why Him? (2016)

      I Love You, Man (2009)

      Along Came Polly (2004)

    • Scenario

      Why Him? (2016)

      Meet the Parents: Little Fockers (2010)

      I Love You, Man (2009)

      Along Came Polly (2004)

      Meet the Fockers (2004)

      Zoolander (2001)

      Meet the Parents (2000)

    • Productie

      Drunk Wedding (2015)

      uitvoerend producent

      I Love You, Man (2009)

      producent