John Hamburg

John Hamburg

  • Te zien bij Film1  
    • Why Him? (2016)

      Why Him? (2016)

      Komedie met Bryan Cranston die absoluut niet blij is met zijn schatrijke maar excentrieke schoonzoon, gespeeld door James Franco

      za 20-01 09:50 ma 22-01 20:30 za 27-01 23:30 di 30-01 03:35 vr 02-02 22:25 di 06-02 09:35 vr 09-02 03:00 zo 11-02 01:35 ma 12-02 22:05 za 17-02 00:20 ma 19-02 11:45 wo 21-02 20:30 zo 25-02 03:35 wo 28-02 23:50
  • Filmografie  
    • Regie

      Why Him? (2016)

      I Love You, Man (2009)

      Along Came Polly (2004)

    • Scenario

      Why Him? (2016)

      Meet the Parents: Little Fockers (2010)

      I Love You, Man (2009)

      Along Came Polly (2004)

      Meet the Fockers (2004)

      Zoolander (2001)

      Meet the Parents (2000)

    • Productie

      Drunk Wedding (2015)

      uitvoerend producent

      I Love You, Man (2009)

      producent