John Hamburg

John Hamburg

  • Te zien bij Film1  
    • I Love You, Man (2009)

      I Love You, Man (2009)

      Komedie met Paul Rudd die op zoek moet naar vrienden omdat hij anders geen getuige heeft voor zijn huwelijk

      di 22-05 20:30 za 26-05 00:00 ma 28-05 04:45 do 31-05 20:30 di 05-06 02:05 zo 10-06 00:55 ma 11-06 20:30 do 14-06 02:00 di 19-06 23:40 ma 25-06 03:40 di 26-06 20:30 zo 01-07 23:35 vr 06-07 02:00 za 07-07 21:40 di 17-07 23:45 zo 22-07 04:05 di 24-07 20:30 zo 29-07 22:00
    • Why Him? (2016)

      Why Him? (2016)

      Komedie met Bryan Cranston die absoluut niet blij is met zijn schatrijke maar excentrieke schoonzoon, gespeeld door James Franco

      di 22-05 18:40 do 31-05 23:25 zo 10-06 04:40 do 21-06 22:05
  • Filmografie  
    • Regie

      Why Him? (2016)

      I Love You, Man (2009)

      Along Came Polly (2004)

    • Scenario

      Why Him? (2016)

      Meet the Parents: Little Fockers (2010)

      I Love You, Man (2009)

      Along Came Polly (2004)

      Meet the Fockers (2004)

      Zoolander (2001)

      Meet the Parents (2000)

    • Productie

      Drunk Wedding (2015)

      uitvoerend producent

      I Love You, Man (2009)

      producent