Darren Aronofsky

Darren Aronofsky

Geboren: 12 februari 1969, Brooklyn, Verenigde Staten
  • Filmografie  
    • Regie

      Mother! (2017)

      Noah (2014)

      Black Swan (2010)

      The Wrestler (2008)

      The Fountain (2006)

      Requiem for a Dream (2000)

      Pi (1998)

    • Scenario

      Mother! (2017)

      Noah (2014)

      The Fountain (2006)

      The Fountain (2006)

      Requiem for a Dream (2000)

      Pi (1998)

    • Acteur

      This Film Is Not Yet Rated (2006)

      regisseur REQUIEM FOR A DREAM
    • Productie

      Mother! (2017)

      producent

      Jackie (2016)

      producent

      Zipper (2015)

      uitvoerend producent

      Noah (2014)

      producent

      The Wrestler (2008)

      producent