Darren Aronofsky

Darren Aronofsky

Geboren: 12 februari 1969, Brooklyn, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Jackie (2016)

      Jackie (2016)

      Biografisch drama met Natalie Portman als first lady Jackie Kennedy in de dagen na de moord op haar echtgenoot

      wo 27-06 15:10 wo 04-07 11:05 zo 08-07 22:10 za 14-07 01:35 ma 16-07 08:20 vr 20-07 12:55 ma 23-07 22:20 vr 27-07 03:35 ma 30-07 00:20 vr 03-08 03:05
    • mother! (2017)

      mother! (2017)

      Horror-thriller van Darren Aronofsky waarin het huiselijke leven van Jennifer Lawrence en Javier Bardem wordt ontwricht door twee mysterieuze gasten

      ma 25-06 20:30 do 28-06 04:30 za 30-06 02:45 ma 02-07 22:00 vr 06-07 18:30 wo 11-07 02:05 za 14-07 20:30 ma 16-07 15:05 wo 25-07 22:10 vr 03-08 20:30 vr 10-08 11:50 do 16-08 02:35 zo 19-08 09:35 vr 24-08 14:15 vr 31-08 23:35
  • Filmografie  
    • Regie

      mother! (2017)

      Noah (2014)

      Black Swan (2010)

      The Wrestler (2008)

      The Fountain (2006)

      Requiem for a Dream (2000)

      Pi (1998)

    • Scenario

      mother! (2017)

      Noah (2014)

      The Fountain (2006)

      The Fountain (2006)

      Requiem for a Dream (2000)

      Pi (1998)

    • Acteur

      This Film Is Not Yet Rated (2006)

      regisseur REQUIEM FOR A DREAM
    • Productie

      mother! (2017)

      producent

      Jackie (2016)

      producent

      Zipper (2015)

      uitvoerend producent

      Noah (2014)

      producent

      The Wrestler (2008)

      producent