Darren Aronofsky

Darren Aronofsky

Geboren: 12 februari 1969, Brooklyn, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Jackie (2016)

      Jackie (2016)

      Biografisch drama met Natalie Portman als first lady Jackie Kennedy in de dagen na de moord op haar echtgenoot

      wo 22-08 10:45 ma 27-08 22:50 ma 10-09 03:15 wo 12-09 12:25 zo 23-09 18:50 wo 26-09 02:05 za 29-09 12:55 do 04-10 05:25 vr 12-10 10:40 di 16-10 03:05 vr 19-10 15:15 wo 31-10 08:55
    • mother! (2017)

      mother! (2017)

      Horror-thriller van Darren Aronofsky waarin het huiselijke leven van Jennifer Lawrence en Javier Bardem wordt ontwricht door twee mysterieuze gasten

      za 18-08 04:30 di 21-08 22:10 za 25-08 02:40 vr 31-08 23:35 di 04-09 01:30 vr 07-09 05:00 do 13-09 02:35 za 15-09 04:30 do 20-09 20:30 do 27-09 03:05 za 06-10 04:30 ma 08-10 22:25 vr 12-10 02:55 wo 17-10 20:30 za 27-10 02:40
  • Filmografie  
    • Regie

      mother! (2017)

      Noah (2014)

      Black Swan (2010)

      The Wrestler (2008)

      The Fountain (2006)

      Requiem for a Dream (2000)

      Pi (1998)

    • Scenario

      mother! (2017)

      Noah (2014)

      The Fountain (2006)

      The Fountain (2006)

      Requiem for a Dream (2000)

      Pi (1998)

    • Acteur

      This Film Is Not Yet Rated (2006)

      regisseur REQUIEM FOR A DREAM
    • Productie

      mother! (2017)

      producent

      Jackie (2016)

      producent

      Zipper (2015)

      uitvoerend producent

      Noah (2014)

      producent

      The Wrestler (2008)

      producent