Darren Aronofsky

Darren Aronofsky

Geboren: 12 februari 1969, Brooklyn, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Jackie (2016)

      Jackie (2016)

      Biografisch drama met Natalie Portman als first lady Jackie Kennedy in de dagen na de moord op haar echtgenoot

      wo 31-10 08:55 do 15-11 02:50 za 24-11 18:50
    • mother! (2017)

      mother! (2017)

      Horror-thriller van Darren Aronofsky waarin het huiselijke leven van Jennifer Lawrence en Javier Bardem wordt ontwricht door twee mysterieuze gasten

      za 27-10 02:40 za 17-11 04:30 ma 19-11 12:55 do 22-11 22:15 di 27-11 04:30
  • Filmografie  
    • Regie

      mother! (2017)

      Noah (2014)

      Black Swan (2010)

      The Wrestler (2008)

      The Fountain (2006)

      Requiem for a Dream (2000)

      Pi (1998)

    • Scenario

      mother! (2017)

      Noah (2014)

      The Fountain (2006)

      The Fountain (2006)

      Requiem for a Dream (2000)

      Pi (1998)

    • Acteur

      This Film Is Not Yet Rated (2006)

      regisseur REQUIEM FOR A DREAM
    • Productie

      mother! (2017)

      producent

      Jackie (2016)

      producent

      Zipper (2015)

      uitvoerend producent

      Noah (2014)

      producent

      The Wrestler (2008)

      producent