Darren Aronofsky

Darren Aronofsky

Geboren: 12 februari 1969, Brooklyn, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Jackie (2016)

      Jackie (2016)

      Biografisch drama met Natalie Portman als first lady Jackie Kennedy in de dagen na de moord op haar echtgenoot

      zo 17-12 20:30 ma 18-12 22:30 do 21-12 18:50 za 23-12 22:20 ma 25-12 11:10 wo 27-12 20:30 vr 29-12 15:35 di 02-01 00:45 wo 03-01 18:50 do 11-01 14:05 za 13-01 18:50 wo 17-01 20:30 vr 19-01 13:00 do 25-01 23:25 di 30-01 20:30
  • Filmografie  
    • Regie

      mother! (2017)

      Noah (2014)

      Black Swan (2010)

      The Wrestler (2008)

      The Fountain (2006)

      Requiem for a Dream (2000)

      Pi (1998)

    • Scenario

      mother! (2017)

      Noah (2014)

      The Fountain (2006)

      The Fountain (2006)

      Requiem for a Dream (2000)

      Pi (1998)

    • Acteur

      This Film Is Not Yet Rated (2006)

      regisseur REQUIEM FOR A DREAM
    • Productie

      mother! (2017)

      producent

      Jackie (2016)

      producent

      Zipper (2015)

      uitvoerend producent

      Noah (2014)

      producent

      The Wrestler (2008)

      producent