Birgit Schuurman

Birgit Schuurman

Geboren: 1 juli 1977, Utrecht, Nederland
  • Te zien bij Film1  
    • Ice Age (NL) (2002)

      Ice Age (NL) (2002)

      Komische animatiefilm waarin een luiaard, een mammoet en een sabeltandtijger in de ijstijd een baby vinden en op zoek gaan naar de ouders

      di 25-07 09:05 wo 26-07 10:45 di 08-08 18:45 di 22-08 14:45
    • Rokjesdag (2016)

      Rokjesdag (2016)

      Romantische komedie van Johan Nijenhuis (Verliefd op Ibiza) waarin een ensemble aan singles tijdens Rokjesdag op zoek gaat naar de ware

      za 15-07 10:05 vr 21-07 22:10 zo 30-07 20:30
    • Uilenbal (2016)

      Uilenbal (2016)

      Nederlandse jeugdfilm waarin de achtjarige Meral met haar nieuwe vriendjes op zoek gaat naar de uil die haar muisje Piepiep heeft gegrepen

      za 24-06 16:00 zo 25-06 11:40 ma 03-07 15:45 vr 07-07 08:35 wo 12-07 13:25 zo 16-07 06:30 di 18-07 16:00 do 20-07 07:00 zo 23-07 10:00 di 25-07 07:45 vr 28-07 11:50 za 05-08 15:00 wo 16-08 18:00 do 24-08 08:00
  • Filmografie  
    • Actrice

      Voor elkaar gemaakt (2017)

      Soof 2 (2016)

      Anna

      Rokjesdag (2016)

      DaniŽlle

      Uilenbal (2016)

      juf Ietje

      Sing (NL) (2016)

      Ash (stem)

      De Notenkraak (2014)

      Pijnstillers (2014)

      Marit van Riel

      Bro's Before Ho's (2013)

      Mercedes

      Black Out (2012)

      Petra

      Lotus (2011)

      Misja

      Hop (NL) (2011)

      Het monster van Parijs (NL) (2011)

      (stem)

      Winx Club - Magisch avontuur (2010)

      Marion

      De eetclub (2010)

      Angela Bijlsma

      Space Chimps (NL) (2008)

      (stem)

      Nadine (2007)

      Mijntje

      Winx Club & het geheim van het Verloren Rijk (2007)

      Marion (stem)

      Nieuwsgierig aapje (2006)

      (stem)

      Floris (2004)

      Pi

      De SpongeBob SquarePants Film (2004)

      Mindy (stem)

      Boy Meets Girl Stories (2004)

      Ice Age (NL) (2002)

      Rachel (stem)