Ariane Schluter

Ariane Schluter

Geboren: 1 februari 1966, Voorburg, Nederland

Ariane Schluter is de jongste van vijf dochters van een huisarts uit Leidschendam. Na haar middelbare school volgt ze haar acteeropleiding bij de Toneelacademie Maastricht. Na voltooiing van deze studie in 1989, speelt ze veel toneel - van Tsjechov...

Lees verder
  • Filmografie  
    • Scenario

      06 (1994)

    • Actrice

      Kleine IJstijd (2017)

      Valerie

      Lucia de B. (2014)

      Lucia de B.

      Borgman (2013)

      vrouw van tuinier

      Matterhorn (2013)

      Cop vs. Killer (2012)

      Shirley

      De marathon (2012)

      Lenie

      170 Hz (2011)

      moeder van Nick

      Razend (2011)

      moeder van Sven

      Terug naar de kust (2009)

      Ans

      Ober (2006)

      Victoria

      Johan (2005)

      Millie Dros

      06/05 (2004)

      ex van Jim

      Rent A Friend (2000)

      mevrouw Bloedworst

      De rode zwaan (1999)

      dokter

      Enigma (1999)

      vriendin

      Kleine Teun (1998)

      Lena

      De Verstekeling (1997)

      Katharina

      De jurk (1996)

      Johanna

      De Schaduwlopers (1995)

      serveerster

      Eenmaal Geslagen, Nooit Meer Bewogen (1994)

      Gina

      06 (1994)

      Sara Wever