Billy Crystal

Billy Crystal

Geboren: 14 maart 1947, Long Beach, Long Island, Verenigde Staten

Toen Billy Crystal nog schoolleraar was en af en toe parttime als komiek werkte, werd hij gevraagd in te vallen voor een acteur. Het betrof een last-minute job voor een 'Muhammad Ali´ happening. Crystal bundelde al zijn komische kwaliteiten...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • When Harry Met Sally... (1989)

      When Harry Met Sally... (1989)

      Romantische komedie van Rob Reiner die de grote doorbraak betekende van Meg Ryan als American's sweetheart

      di 21-11 03:55 ma 27-11 14:25 za 09-12 04:55 do 14-12 05:25 vr 15-12 06:30 vr 22-12 05:25 zo 24-12 07:00
  • Filmografie  
    • Regie

      Forget Paris (1995)

      Mr. Saturday Night (1992)

    • Scenario

      America's Sweethearts (2001)

      Forget Paris (1995)

      City Slickers II: The Legend of Curly's gold (1994)

      Mr. Saturday Night (1992)

      Memories Of Me (1988)

    • Acteur

      Winter's Discontent (2015)

      Monsters University (2013)

      Mike Wazowski (stem)

      Parental Guidance (2012)

      Artie Decker

      Monsters, Inc. 3D (2012)

      Mike Wazowski (stem)

      Small Apartments (2012)

      Burt Walnut

      Analyze That (2002)

      dr. Ben Sobel

      America's Sweethearts (2001)

      Lee Phillips

      Monsters, Inc. (2001)

      Mike Wazowski (stem)

      Analyze This (1999)

      Ben Sobel

      Deconstructing Harry (1997)

      Larry

      Father's Day (1997)

      Jack Lawrence

      Hamlet (1996)

      Forget Paris (1995)

      Mickey

      City Slickers II: The Legend of Curly's gold (1994)

      Mitch Robbins

      Mr. Saturday Night (1992)

      Buddy Young Jr.

      City Slickers (1991)

      Mitch Robbins

      When Harry Met Sally... (1989)

      Harry Burns

      Memories Of Me (1988)

      The Princess Bride (1987)

      Miracle Max

      Throw Momma from the Train (1987)

      Larry Donner

      Running Scared (1986)

      Danny Constanzo

      Animalympics (1979)

      (stem)

      Rabbit Test (1978)

      Lionel Carpenter
    • Productie

      Parental Guidance (2012)

      producent

      Analyze That (2002)

      uitvoerend producent

      America's Sweethearts (2001)

      producent

      Analyze This (1999)

      uitvoerend producent

      Forget Paris (1995)

      producent

      City Slickers II: The Legend of Curly's gold (1994)

      producent

      Mr. Saturday Night (1992)

      producent

      City Slickers (1991)

      uitvoerend producent

      Memories Of Me (1988)

      producent