Gavin Hood

Gavin Hood

  • Te zien bij Film1  
    • Eye in the Sky (2015)

      Eye in the Sky (2015)

      Oorlogsthriller met Helen Mirren als een Britse kolonel die voor een dilemma staat wanneer een drone-aanval een onschuldig meisje zou kunnen treffen

      wo 23-08 18:50 za 26-08 12:05 di 19-09 17:20 vr 22-09 20:30 do 28-09 22:45 zo 08-10 20:30 wo 18-10 08:00 di 24-10 17:00
  • Filmografie  
    • Regie

      Eye in the Sky (2015)

      Ender's Game (2013)

      X-Men Origins: Wolverine (2009)

      Rendition (2007)

      Tsotsi (2005)

    • Scenario

      Ender's Game (2013)

      Tsotsi (2005)

    • Acteur

      King Solomon's Mines (2004)

      Bruce McNabb