Gavin Hood

Gavin Hood

  • Te zien bij Film1  
    • Eye in the Sky (2015)

      Eye in the Sky (2015)

      Oorlogsthriller met Helen Mirren als een Britse kolonel die voor een dilemma staat wanneer een drone-aanval een onschuldig meisje zou kunnen treffen

      di 24-10 20:30 do 16-11 08:05 wo 06-12 11:25
  • Filmografie  
    • Regie

      Eye in the Sky (2015)

      Ender's Game (2013)

      X-Men Origins: Wolverine (2009)

      Rendition (2007)

      Tsotsi (2005)

    • Scenario

      Ender's Game (2013)

      Tsotsi (2005)

    • Acteur

      King Solomon's Mines (2004)

      Bruce McNabb