Gary Oldman

Gary Oldman

Geboren: 21 maart 1958, New Cross, Groot-Brittanni

Gary Oldman is geboren en opgegroeid in New Cross, een ongure buurt in Londen. Zijn vader, een aan alcohol verslaafde lasser, liet zijn gezin in de steek toen Gary zeven jaar was en stierf een kleine twintig jaar later ten gevolge van zijn...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • The Space Between Us (2017)

      The Space Between Us (2017)

      Sciencefictionfilm over een jongen die door wetenschappers is grootgebracht op Mars, maar vanwege een meisje naar aarde terugkeert

      zo 24-12 20:30 ma 25-12 22:30 vr 29-12 02:00 zo 31-12 08:25
  • Filmografie  
    • Regie

      Nil by Mouth (1997)

    • Scenario

      Nil by Mouth (1997)

    • Acteur

      The Space Between Us (2017)

      Nathaniel Shepherd

      The Hitman's Bodyguard (2017)

      Vladislav Dukhovich

      Criminal (2016)

      Quaker Wells

      Child 44 (2015)

      Mikhail Nesterov

      Man Down (2015)

      Captain Peyton

      Dawn of the Planet of the Apes (2014)

      Dreyfus

      RoboCop (2014)

      Norton

      Motor City (2013)

      Paranoia (2013)

      Nicholas Wyatt

      Lawless (2012)

      Floyd Banner

      Guns, Girls and Gambling (2012)

      Elvis

      The Dark Knight Rises (2012)

      Jim Gordon

      Harry Potter en de relieken van de dood: deel 2 (2011)

      Sirius Black

      Kung Fu Panda 2 (2011)

      Lord Shen (stem)

      Red Riding Hood (2011)

      Father Soloman

      Tinker Tailor Soldier Spy (2011)

      George Smiley

      The Book of Eli (2010)

      Carnegie

      Planet 51 (2009)

      General Grawl (stem)

      The Unborn (2009)

      Rabbi Sendak

      A Christmas Carol (2009)

      Bob Cratchit/Marley/Tiny Tim

      The Dark Knight (2008)

      Lt. James Gordon

      Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

      Sirius Black

      Harry Potter en de Orde van de Feniks (2007)

      Sirius Zwarts

      BackWoods (2006)

      Batman Begins (2005)

      Jim Gordon

      Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

      Sinus Black

      Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

      Sirius Black

      Dead Fish (2004)

      Hannibal (2001)

      Mason Verger

      The Contender (2000)

      Shelly Runyon

      Lost in Space (1998)

      Dr. Zachary Smith, Spider Smith

      The Magic Sword: Quest for Camelot (OV) (1998)

      Ruber (stem)

      Air Force One (1997)

      Ivan Korshunov

      The Fifth Element (1997)

      Zorg

      Basquiat (1996)

      Albert Milo

      The Scarlet Letter (1995)

      Arthur Dimmesdale

      Murder in the First (1995)

      cipier Glenn

      Immortal Beloved (1994)

      Ludwig van Beethoven

      Lon (The Professional) (1994)

      Stansfield

      True Romance (1993)

      Drexl Spivey

      Romeo Is Bleeding (1993)

      Jack Grimaldi

      Bram Stoker's Dracula (1992)

      Dracula

      JFK (1991)

      Lee Harvey Oswald

      Rosencrantz and Guildenstern Are Dead (1990)

      Rosencrantz

      State of Grace (1990)

      Jackie

      Chattahoochee (1989)

      Emmett Foley

      Criminal Law (1988)

      Ben Chase

      Track 29 (1987)

      Martin

      Prick Up Your Ears (1987)

      Joe Orton

      Sid and Nancy (1986)

      Sid Vicious
    • Productie

      The Contender (2000)

      uitvoerend producent

      Plunkett & Macleane (1999)

      uitvoerend producent

      Nil by Mouth (1997)

      producent
    • Muziek

      The Magic Sword: Quest for Camelot (OV) (1998)

      zangstemmen