Georgina Verbaan

Georgina Verbaan

Geboren: 9 oktober 1979, Den Haag, Nederland

Georgina Verbaan wordt geboren in 1979. Als ze nog maar één jaar is, vragen haar ouders al een echtscheiding aan. Haar moeder is spiritueel hulpverleenster. En ze heeft een klein halfbroertje, Oswin. Tot haar twaalfde speelt Georgina in...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Huisdiergeheimen (2016)

      Huisdiergeheimen (2016)

      Animatiefilm die antwoord geeft op de vraag wat huisdieren uitspoken wanneer de baasjes van huis zijn

      zo 03-09 16:05 wo 06-09 22:30 zo 10-09 10:00 do 14-09 14:30 vr 22-09 23:00
    • Meester Kikker (2016)

      Meester Kikker (2016)

      Familiefilm naar het gelijknamige boek van Paul van Loon over een schoolmeester die af en toe in een kikker verandert

      do 27-07 16:00 za 29-07 06:30 di 01-08 11:05 zo 06-08 16:00 wo 09-08 17:40 vr 11-08 08:05 do 17-08 15:50 ma 21-08 17:25 do 24-08 07:00 zo 27-08 16:00 di 29-08 09:45 za 02-09 16:25 zo 10-09 00:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      Huisdiergeheimen (2016)

      Katie (stem)

      Meester Kikker (2016)

      Ceciel

      Hartenstrijd (2016)

      Mara

      Brasserie Valentijn (2015)

      Valentijn

      De surprise (2015)

      Anne de Koning

      Binnenstebuiten (2015)

      Afkeer (stem)

      Jack bestelt een broertje (2015)

      Lea

      Hartenstraat (2014)

      Mara

      Trippel Trappel: Dierensinterklaas (2014)

      Kari (stem)

      Pim & Pom: Het grote avontuur (2014)

      Pim (stem)

      De Lego Film (2014)

      Wyldstyle (stem)

      Mannenharten (2013)

      Susanne

      Walking with Dinosaurs (NL) (2013)

      Juniper (stem)

      Frits & Franky (2013)

      Birgit

      De marathon (2012)

      Anita

      Mijn avonturen door V. Swchwrm (2012)

      Koningin

      Alles is familie (2012)

      Leonie

      Wickie en de schat van de goden (2011)

      (stem)

      Rango (NL) (2011)

      Boontje (stem)

      Lotus (2011)

      Elsa

      Winx Club - Magisch avontuur (2010)

      Flora

      Gangsterboys (2010)

      Oogverblindend (2009)

      Turtle: The Incredible Journey (NL) (2009)

      verteller Nederlandse versie

      De prinses en de kikker (2009)

      Charlotte (stem)

      Kikkerdril (2009)

      Heleen

      Bolt (NL) (2008)

      Mittens (stem)

      Alibi (2008)

      Andrea

      Blind Date (2008)

      mooie vrouw

      Niko en de vliegende brigade (2008)

      Essie (stem)

      Winx Club & het geheim van het Verloren Rijk (2007)

      fee Flora (stem)

      The Simpsons Movie (NL) (2007)

      (stem)

      Joyride (2005)

      Chantal

      Lulu (2004)

      Zita

      Erik of het klein insectenboek (2004)

      mevrouw Mug

      Amazones (2004)

      Reneetje

      06/05 (2004)

      Birgit Maas

      Adrenaline (2003)

      Volle Maan (2002)

      Treesje Waanwolf

      Costa! (2001)

      Janet

      Soul Assassin (2001)

      verslaggeefster

      Enigma (1999)

      Sexy Dash