Stephen King

Stephen King

Geboren: 21 september 1947, Portland, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Cell (2016)

      Cell (2016)

      Actie-horrorfilm naar het boek van Stephen King waarin een mensen in moordlustige monsters veranderen door een vreemd signaal in hun mobiele telefoon

      di 21-11 01:55 di 28-11 11:15 zo 03-12 09:55 ma 11-12 03:20 za 16-12 03:10 do 21-12 22:20
  • Filmografie  
    • Regie

      Maximum Overdrive (1986)

    • Scenario

      The Dark Tower (2017)

      It (2017)

      Cell (2016)

      Cell (2016)

      The Ten O'Clock People (2015)

      A Good Marriage (2014)

      The Breathing Method (2014)

      origineel verhaal

      Carrie (2013)

      Children of the Corn (2009)

      1408 (2007)

      The Mist (2007)

      Desperation (2006)

      Desperation (2006)

      Dreamcatcher (2003)

      Carrie (2002)

      Dolores Claiborne (1995)

      Stephen King's The stand (1994)

      Needful Things (1993)

      Dark Half, The (1993)

      Sleepwalkers (1992)

      Sometimes They Come Back (1991)

      It (1990)

      Pet Sematary (1989)

      Maximum Overdrive (1986)

      Cat's Eye (1985)

      Silver Bullet (1985)

      Children of the Corn (1984)

      Firestarter (1984)

      Salem's Lot (1979)

      Carrie (1976)

    • Acteur

      Stuck in Love (2012)

      stem

      Diary of the Dead (2007)

      nieuwslezer (stem)

      Sleepwalkers (1992)

      grafdelver
    • Productie

      The Dark Tower (2017)

      producent

      Desperation (2006)

      uitvoerend producent