Tarsem Singh

Tarsem Singh

Geboren: 26 mei 1961, Jalandhar, India
  • Te zien bij Film1  
    • The Beast Forever (2017)

      The Beast Forever (2017)

      Een tornado transporteert Dorothy Gale naar een magisch land waar ze bij aankomst per ongeluk een heks ombrengt

      za 02-12 13:40
    • Beautiful Wickedness (2017)

      Beautiful Wickedness (2017)

      Dorothy's clash met de Wizard geeft haar nieuwe informatie over haar verleden en Lucas sluit een alliantie met West

      zo 03-12 12:35
    • Everybody Lies (2017)

      Everybody Lies (2017)

      De heks van het westen is vastbesloten wraak te nemen voor de dood op haar zus en begint bij Dorothy

      za 02-12 16:40
    • Lions in Winter (2017)

      Lions in Winter (2017)

      Dorothy vindt waar ze al die tijd naar zoekt als zij en Lucas aankomen bij Glinda's kasteel

      ma 20-11 17:35 zo 03-12 14:05
    • Mistress - New - Mistress (2017)

      Mistress - New - Mistress (2017)

      Dorothy en Lucas ontdekken dat de soldaten van de Wizard orders hebben om haar doden en zetten koers naar het kasteel van East

      za 02-12 15:10
    • No Place Like Home (2017)

      No Place Like Home (2017)

      De ultieme confrontatie begint en Dorothy is klaar voor de strijd

      di 28-11 20:30 wo 29-11 02:15 wo 29-11 14:05 vr 01-12 00:35 vr 01-12 10:10 zo 03-12 15:35 ma 04-12 16:35
    • Prison of the Abject (2017)

      Prison of the Abject (2017)

      Dorothy zoekt nog steeds naar een manier om thuis te komen en stuit onderweg op zowel vrienden als vijanden

      za 02-12 14:25
    • Science and Magic (2017)

      Science and Magic (2017)

      Dorothy en Lucas komen een verdwaald meisje tegen terwijl Tip klem zit tussen twee oppermachten

      za 02-12 15:55
    • They Came First (2017)

      They Came First (2017)

      Dorothy en Lucas reizen verder richting Glinda's kasteel maar moeten keihard vechten voor hun veiligheid en die van Silvie

      zo 03-12 13:20
    • The Villain That's Become (2017)

      The Villain That's Become (2017)

      Dorothy en Lucas staan lijnrecht tegenover elkaar en maken zich op voor een strijd op leven en dood

      di 21-11 20:30 wo 22-11 03:45 wo 22-11 14:20 vr 24-11 00:40 vr 24-11 09:05 ma 27-11 17:50 zo 03-12 14:50
  • Filmografie  
    • Regie

      Self/less (2015)

      Snow White (2012)

      Sneeuwwitje (2012)

      Immortals (2011)

      The Fall (2006)

      The Cell (2000)

    • Scenario

      The Fall (2006)

    • Productie

      The Fall (2006)

      producent