Laeta Kalogridis

Laeta Kalogridis

Geboren: 30 augustus 1965
  • Te zien bij Film1  
    • Shutter Island (2010)

      Shutter Island (2010)

      Thriller van Martin Scorsese met Leonardo DiCaprio als een rechercheur die een mysterieuze verdwijning uit een kliniek voor criminelen onderzoekt

      za 20-01 08:15 ma 22-01 14:15 vr 26-01 12:50 di 30-01 20:30 zo 04-02 02:40 za 10-02 20:30 do 22-02 10:15 zo 25-02 20:30
  • Filmografie  
    • Scenario

      Battle Angel (2020)

      Terminator: Genisys (2015)

      Shutter Island (2010)

      Pathfinder (2007)

      Alexander (2004)

    • Productie

      Terminator: Genisys (2015)

      uitvoerend producent

      White House Down (2013)

      producent

      Shutter Island (2010)

      uitvoerend producent