Laeta Kalogridis

Laeta Kalogridis

Geboren: 30 augustus 1965
  • Te zien bij Film1  
    • Shutter Island (2010)

      Shutter Island (2010)

      Thriller van Martin Scorsese met Leonardo DiCaprio als een rechercheur die een mysterieuze verdwijning uit een kliniek voor criminelen onderzoekt

      do 26-07 09:35 vr 03-08 23:55 wo 08-08 13:40 vr 17-08 11:30 di 21-08 08:20 za 25-08 13:45 zo 02-09 04:15 di 04-09 09:30 vr 07-09 06:30
  • Filmografie  
    • Scenario

      Battle Angel (2020)

      Terminator: Genisys (2015)

      Shutter Island (2010)

      Pathfinder (2007)

      Alexander (2004)

    • Productie

      Terminator: Genisys (2015)

      uitvoerend producent

      White House Down (2013)

      producent

      Shutter Island (2010)

      uitvoerend producent