Steven Spielberg

Steven Spielberg

Geboren: 18 december 1946, Cincinatti, Verenigde Staten

Spielberg is er al snel bij met het regisseren van films. Wanneer hij dertien is wint hij een lokale wedstrijd voor zijn korte film 'Escape to Nowhere'. Ondanks dit en andere kleine succesjes slaagt hij er niet in aangenomen te worden bij een...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011)

      The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011)

      3D-animatiefilm van Steven Spielberg waarin de jonge reporter Kuifje (Tintin) met kapitein Haddock het geheim van het zeilschip De Eenhoorn ontrafelt

      za 21-10 05:10 zo 22-10 20:30 do 26-10 18:45 wo 01-11 09:50 do 09-11 18:45 wo 15-11 20:30 vr 17-11 14:15
    • The BFG (2016)

      The BFG (2016)

      Steven Spielbergs verfilming van Roald Dahls gelijknamige jeugdboek over een meisje dat bevriend raakt met een grote, vriendelijke reus

      do 26-10 14:05 di 31-10 18:35 di 07-11 05:05 ma 13-11 05:00 di 14-11 18:35 do 23-11 15:30 zo 26-11 08:20 wo 29-11 12:45
    • De GVR (2016)

      De GVR (2016)

      Steven Spielbergs verfilming van Roald Dahls gelijknamige jeugdboek over een meisje dat bevriend raakt met een grote, vriendelijke reus

      vr 20-10 18:30 di 24-10 14:05 vr 03-11 14:05
  • Filmografie  
    • Regie

      The BFG (2016)

      De GVR (2016)

      Bridge of Spies (2015)

      Robopocalypse (2014)

      Lincoln (2012)

      The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011)

      War Horse (2011)

      De avonturen van Kuifje: Het geheim van De Eenhoorn (2011)

      A Timeless Call (2008)

      Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

      War of the Worlds (2005)

      Munich (2005)

      The Terminal (2004)

      Minority Report (2002)

      Catch Me If You Can (2002)

      A.I.: Artificial Intelligence (2001)

      Saving Private Ryan (1998)

      Amistad (1997)

      The Lost World: Jurassic Park (1997)

      Jurassic Park (1993)

      Schindler's List (1993)

      Hook (1991)

      Always (1989)

      Indiana Jones and the Last Crusade (1989)

      Empire of the Sun (1987)

      The Color Purple (1985)

      Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

      Twilight Zone: The Movie (1983)

      E.T.: The Extra-Terrestrial (1982)

      Raiders of the Lost Ark (1981)

      1941 (1979)

      Close Encounters of the Third Kind (1977)

      Jaws (1975)

      Duel (1971)

    • Scenario

      A.I.: Artificial Intelligence (2001)

      The Goonies (1985)

      origineel verhaal

      Poltergeist (1982)

      Poltergeist (1982)

      origineel verhaal

      Close Encounters of the Third Kind (1977)

    • Acteur

      Milius (2013)

      The People vs. George Lucas (2010)

      Watch the Skies! - Science Fiction, the History of Our Future (2005)

      The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing (2004)

      Austin Powers in Goldmember (2002)

      Stanley Kubrick: A Life in Pictures (2001)

      Vanilla Sky (2001)

      gast op feest

      The Blues Brothers (1980)

      belastingambtenaar
    • Productie

      Transformers: The Last Knight (2017)

      uitvoerend producent

      De GVR (2016)

      producent

      The BFG (2016)

      producent

      Bridge of Spies (2015)

      producent

      Jurassic World (2015)

      uitvoerend producent

      The Hundred-Foot Journey (2014)

      producent

      Transformers: Age Of Extinction (2014)

      uitvoerend producent

      Robopocalypse (2014)

      producent

      Lincoln (2012)

      producent

      Men in Black 3 (2012)

      uitvoerend producent

      Cowboys & Aliens (2011)

      producent

      I Am Number Four (2011)

      uitvoerend producent

      War Horse (2011)

      producent

      Super 8 (2011)

      producent

      Super 8 (2011)

      uitvoerend producent

      The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011)

      producent

      Transformers: Dark of the Moon (2011)

      uitvoerend producent

      De avonturen van Kuifje: Het geheim van De Eenhoorn (2011)

      producent

      True Grit (2010)

      producent

      Hereafter (2010)

      uitvoerend producent

      Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

      uitvoerend producent

      Eagle Eye (2008)

      uitvoerend producent

      Transformers (2007)

      uitvoerend producent

      Monster House (2006)

      uitvoerend producent

      Flags of Our Fathers (2006)

      producent

      Letters from Iwo Jima (2006)

      producent

      Letters from Iwo Jima (2006)

      producent

      Munich (2005)

      producent

      Memoirs of a Geisha (2005)

      producent

      The Legend of Zorro (2005)

      uitvoerend producent

      The Terminal (2004)

      producent

      Catch Me If You Can (2002)

      producent

      Men in Black 2 (2002)

      uitvoerend producent

      A.I.: Artificial Intelligence (2001)

      producent

      Evolution (2001)

      uitvoerend producent

      Jurassic Park III (2001)

      uitvoerend producent

      Band of Brothers (2001)

      uitvoerend producent

      Chicken Run (2000)

      uitvoerend producent

      The Love Letter (1999)

      uitvoerend producent

      Galaxy Quest (1999)

      uitvoerend producent

      The Last Days (1998)

      producent

      The Last Days (1998)

      uitvoerend producent

      Saving Private Ryan (1998)

      producent

      The Mask of Zorro (1998)

      uitvoerend producent

      Deep Impact (1998)

      uitvoerend producent

      Amistad (1997)

      producent

      Men in Black (1997)

      uitvoerend producent

      Twister (1996)

      uitvoerend producent

      Casper (1995)

      uitvoerend producent

      Schindler's List (1993)

      producent

      An American Tail: Fievel Goes West (1991)

      producent

      Arachnophobia (1990)

      uitvoerend producent

      Joe Versus the Volcano (1990)

      uitvoerend producent

      Gremlins 2 (1990)

      uitvoerend producent

      Back to the Future Part III (1990)

      uitvoerend producent

      Back to the Future Part II (1989)

      uitvoerend producent

      Dad (1989)

      uitvoerend producent

      Always (1989)

      producent

      Who Framed Roger Rabbit (1988)

      uitvoerend producent

      The Land Before Time (1988)

      uitvoerend producent

      *batteries not included (1987)

      uitvoerend producent

      Empire of the Sun (1987)

      producent

      An American Tail (1986)

      uitvoerend producent

      The Money Pit (1986)

      uitvoerend producent

      Young Sherlock Holmes (1985)

      uitvoerend producent

      The Goonies (1985)

      uitvoerend producent

      The Color Purple (1985)

      producent

      Back to the Future (1985)

      uitvoerend producent

      Gremlins (1984)

      uitvoerend producent

      Twilight Zone: The Movie (1983)

      producent

      E.T.: The Extra-Terrestrial (1982)

      producent

      Poltergeist (1982)

      producent

      Continental Divide (1981)

      uitvoerend producent

      Used Cars (1980)

      uitvoerend producent