Jim Broadbent

Jim Broadbent

Geboren: 24 mei 1949
  • Te zien bij Film1  
    • Bridget Jones's Baby (2016)

      Bridget Jones's Baby (2016)

      In haar derde bioscoopfilm is Bridget Jones wel ouder maar niet wijzer geworden: ze is zwanger maar weet niet precies wie de vader van het kind is

      za 23-09 20:30 zo 24-09 22:10 wo 27-09 10:20 zo 01-10 01:45 ma 02-10 09:10 wo 04-10 12:30 vr 06-10 17:00 do 12-10 18:30 zo 15-10 00:11 ma 16-10 21:00 zo 22-10 10:00 di 24-10 10:10 di 31-10 01:01
    • Brooklyn (2015)

      Brooklyn (2015)

      Romantisch drama met Saoirse Ronan die in de jaren vijftig moet kiezen tussen twee mannen in twee continenten - Ierland en New York

      wo 30-08 07:00 vr 08-09 20:30 za 16-09 15:20 di 26-09 18:40 zo 08-10 13:30
    • Eddie the Eagle (2016)

      Eddie the Eagle (2016)

      Waargebeurd komisch drama met Hugh Jackman en Taron Egerton over de slechtste skischansspringer aller tijden

      wo 20-09 20:30 zo 24-09 18:45
    • Filth (2013)

      Filth (2013)

      Geflipte misdaadfilm met James McAvoy als corrupte agent met psychische problemen die zich door een promotie probeert te bluffen

      do 24-08 03:25 zo 27-08 08:00 di 29-08 15:10 wo 06-09 22:25 zo 10-09 06:30 wo 13-09 09:10 vr 15-09 18:55 di 19-09 01:45 ma 25-09 04:55 di 26-09 06:30 ma 02-10 09:05 wo 11-10 06:30 do 19-10 09:10 zo 29-10 08:45
  • Filmografie  
    • Acteur

      The Sense of an Ending (2017)

      Tony Webster

      Eddie the Eagle (2016)

      BBC commentator

      Bridget Jones's Baby (2016)

      Bridgets vader

      The Lady in the Van (2015)

      Underwood

      Brooklyn (2015)

      pater Flood

      Paddington (2014)

      meneer Gruber

      Big Game (2014)

      Herbert

      Postman Pat: The Movie (2014)

      (stem)

      Closed Circuit (2013)

      procureur generaal

      Filth (2013)

      Dr. Rossi

      A Weekend in Paris (2013)

      Cloud Atlas (2012)

      The Iron Lady (2011)

      Denis Thatcher

      Harry Potter en de relieken van de dood: deel 2 (2011)

      Horace Slughorn

      Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

      Horace Slughorn

      Arthur Christmas (2011)

      Father Christmas

      Another Year (2010)

      Tom

      Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009)

      Hildrebrand Slakhoorn

      The Young Victoria (2009)

      koning William

      The Damned United (2009)

      Sam Longson

      Perrier's Bounty (2009)

      Jim McCrea

      Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)

      Horace Slughorn

      Inkheart (2008)

      Fenoglio

      Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

      Yale professor

      Hot Fuzz (2007)

      Inspecteur Frank Butterman

      And When Did You Last See Your Father? (2007)

      Arthur

      Robots (2005)

      Madame Gasket (stem)

      Valiant (2005)

      sergeant (stem)

      The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)

      professor Kirke

      Around the World in 80 Days (2004)

      Lord Kelvin

      Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)

      vader

      Vera Drake (2004)

      rechter

      Bright Young Things (2003)

      dronken majoor

      Gangs of New York (2002)

      Boss Tweed

      Iris (2001)

      John Bayley

      Moulin Rouge! (2001)

      Zidler

      Bridget Jones's Diary (2001)

      Colin, vader van Bridget

      Topsy-Turvy (1999)

      William Schwenck Gilbert

      Little Voice (1998)

      Mr. Boo

      The Avengers (1998)

      moeder

      Smilla's Sense of Snow (1997)

      Lagermann

      The Borrowers (1997)

      Pod Clock

      Richard III (1995)

      Buckingham

      Widow's Peak (1994)

      Clancy

      The Crying Game (1992)

      Col

      Enchanted April (1991)

      Frederick Arbuthnot

      Life Is Sweet (1990)

      Andy

      Brazil (1985)

      dr.Jaffe