Elijah Wood

Elijah Wood

Geboren: 28 januari 1981, Cedar Rapids

Elijah Wood wordt op 28 Januari 1981 geboren in Iowa. Hij is de zoon van Warren en Debbie Wood en de broer van Hannah en Zack. Elijah is de middelste van de drie. Van jongs af aan staat hij graag in het middelpunt van de belangstelling. Zijn moeder...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Everything Is Illuminated (2005)

      Everything Is Illuminated (2005)

      Bewerking van Jonathan Safran Foers bestseller waarin een jonge man door Oekra´ne reist om zijn familiegeschiedenis te onderzoeken

      do 27-07 01:45 di 01-08 05:15 ma 07-08 09:30 wo 09-08 08:15 za 12-08 10:25 wo 16-08 03:30 vr 18-08 08:30
    • The Last Witch Hunter (2015)

      The Last Witch Hunter (2015)

      Fantasyfilm met Vin Diesel over de laatste heksenjager die strijdt tegen heksen in hedendaags New York

      ma 21-08 20:30
    • The Trust (2016)

      The Trust (2016)

      Misdaadthriller met Nicolas Cage en Elijah Wood als twee slecht betaalde agenten die besluiten een kluis met kostbaarheden te stelen

      za 29-07 11:35 wo 02-08 08:05 di 08-08 11:35 za 12-08 12:50 di 15-08 22:50 wo 23-08 11:15 zo 27-08 06:30 wo 30-08 13:00
  • Filmografie  
    • Acteur

      The Trust (2016)

      David Waters

      The Last Witch Hunter (2015)

      Dolan

      Open Windows (2014)

      Nick Chambers

      Cooties (2014)

      Clint

      Set Fire to the Stars (2014)

      John M. Brinnin

      Pawn War Chronicles (2013)

      Johnny Shaw

      Blackmail (2013)

      Tom Selznick

      The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

      Frodo Baggins

      Treasure Island (part 1) (2012)

      Ben Gunn

      Treasure Island (part 2) (2012)

      Ben Gunn

      The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

      Frodo

      Maniac (2012)

      Frank

      Happy Feet 2 (2011)

      Mumble (stem)

      The Romantics (2010)

      Chip

      9 (2009)

      9 (stem)

      The Oxford Murders (2008)

      Martin

      Day Zero (2007)

      Aaron Feller

      Happy Feet (2006)

      Mumble (stem)

      Paris je t'aime (2006)

      toerist

      Bobby (2006)

      William

      Everything Is Illuminated (2005)

      Jonathan Safran Foer

      Sin City (2005)

      Kevin

      Hooligans (2005)

      Matt Buckner

      Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

      Patrick

      Spy Kids 3: Game Over (2003)

      jongen

      The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

      Frodo

      Ash Wednesday (2002)

      Sean Sullivan

      The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

      Frodo Baggins

      The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)

      Frodo Baggins

      The Faculty (1998)

      Casey

      Deep Impact (1998)

      Leo Biederman

      The Ice Storm (1997)

      Mikey Carver

      Flipper (1996)

      Sandy Ricks

      North (1994)

      North

      The Good Son (1993)

      Mark

      Forever Young (1992)

      Nat

      Paradise (1991)

      Willard Young

      Avalon (1990)

      Michael Kaye
    • Productie

      Cooties (2014)

      producent

      Open Windows (2014)

      uitvoerend producent

      A Girl Walks Home Alone at Night (2014)

      uitvoerend producent