David O. Russell

David O. Russell

Geboren: 20 augustus 1958, New York City, Verenigde Staten

David O. Russell werd al na slechts drie volledige films gezien als één van de belangrijkste Amerikaanse filmregisseurs van de afgelopen jaren. In 1994 debuteerde hij met het opmerkelijke 'Spanking the Monkey'. Opmerkelijk, omdat de film niet een...

Lees verder
  • Filmografie  
    • Regie

      Joy (2015)

      Accidental Love (2015)

      American Hustle (2013)

      Silver Linings Playbook (2012)

      The Fighter (2010)

      I ♥ Huckabees (2004)

      Three Kings (1999)

      Flirting with Disaster (1996)

    • Scenario

      Accidental Love (2015)

      Joy (2015)

      American Hustle (2013)

      Silver Linings Playbook (2012)

      I ♥ Huckabees (2004)

      Three Kings (1999)

      Flirting with Disaster (1996)

    • Productie

      Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

      uitvoerend producent

      I ♥ Huckabees (2004)

      producent

      Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie (2004)

      uitvoerend producent