Johan Nijenhuis

Johan Nijenhuis

Geboren: 4 maart 1968, Markelo, Nederland
  • Te zien bij Film1  
    • Onze jongens (2016)

      Onze jongens (2016)

      Komedie van Johan Nijenhuis waarin Jim Bakkum en zijn collega's van bouwbedrijf Onze Jongens voor het grote geld gaan door te beginnen met strippen

      za 30-09 20:30
    • Rokjesdag (2016)

      Rokjesdag (2016)

      Romantische komedie van Johan Nijenhuis (Verliefd op Ibiza) waarin een ensemble aan singles tijdens Rokjesdag op zoek gaat naar de ware

      zo 30-07 20:30 di 22-08 01:45 zo 27-08 23:55
  • Filmografie  
    • Regie

      Rokjesdag (2016)

      Onze jongens (2016)

      Apenstreken (2015)

      Toscaanse bruiloft (2014)

      Verliefd op Ibiza (2013)

      De vervalser (2012)

      Bennie Stout (2011)

      Foeksia de miniheks (2010)

      Alibi (2008)

      Zoop in Zuid-Amerika (2007)

      Zoop in India (2006)

      Zoop in Afrika (2005)

      Volle Maan (2002)

      Costa! (2001)

    • Scenario

      Zoop in India (2006)

      Zoop in Afrika (2005)

      Snowfever (2004)

      Costa! (2001)

    • Productie

      Rokjesdag (2016)

      producent

      Apenstreken (2015)

      producent

      Toscaanse bruiloft (2014)

      uitvoerend producent

      Verliefd op Ibiza (2013)

      producent

      Foeksia de miniheks (2010)

      producent

      Lang & gelukkig (2010)

      producent

      De Storm (2009)

      producent

      Alibi (2008)

      producent

      Zoop in Zuid-Amerika (2007)

      producent

      Zoop in India (2006)

      producent

      Zoop in Afrika (2005)

      producent

      Ellis in Glamourland (2004)

      producent

      Floris (2004)

      producent

      Snowfever (2004)

      producent

      Liever verliefd (2003)

      producent

      Volle Maan (2002)

      producent

      Costa! (2001)

      producent
    • Second unit

      Van Gogh's Ear (1991)

      assistent-regisseur