Aaron Eckhart

Aaron Eckhart

Geboren: 12 maart 1968, Cupertino, Verenigde Staten

Aaron Eckhart wordt geboren op 12 maart 1968 in Cupertino, CaliforniŽ, als jongste van drie zoons. Zijn moeder Mary is dichteres en kinderboekenschrijfster. Het gezin maakt deel uit van de Mormoonse kerk. In 1971 verhuist het gezin naar Engeland en...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • London Has Fallen (2016)

      London Has Fallen (2016)

      Actiefilm met Gerard Butler als geheim agent Mike Banning die een aanslag op alle wereldleiders moet zien te verijdelen

      do 29-06 22:15 zo 02-07 13:30 di 04-07 17:00 za 08-07 01:45 ma 10-07 18:55 vr 14-07 22:20 ma 17-07 10:35 za 22-07 17:25
  • Filmografie  
    • Acteur

      London Has Fallen (2016)

      Benjamin Asher

      Bleed For This (2016)

      Kevin Rooney

      Sully (2016)

      Jeff Skiles

      My All American (2015)

      Darrell Royal

      Incarnate (2015)

      dr. Seth Ember

      I, Frankenstein (2014)

      Adam

      Olympus Has Fallen (2013)

      president Benjamin Asher

      The Expatriate (2012)

      Ben Logan

      The Rum Diary (2011)

      Sanderson

      World Invasion: Battle Los Angeles (2011)

      Rabbit Hole (2010)

      Howie Corbett

      Love Happens (2009)

      Burke Ryan

      The Dark Knight (2008)

      Harvey Dent

      Towelhead (2007)

      Mr. Vuoso

      No Reservations (2007)

      Nick

      Meet Bill (2007)

      Bill

      The Black Dahlia (2006)

      Lee Blanchard

      Thank You for Smoking (2005)

      Nick Naylor

      Neverwas (2005)

      Zach Riley

      Conversations with Other Women (2005)

      de man

      Suspect Zero (2004)

      The Core (2003)

      Josh Keyes

      The Missing (2003)

      Paycheck (2003)

      Jimmy Rethrick

      Possession (2002)

      Roland Michell

      The Pledge (2001)

      Stan Krolak

      Nurse Betty (2000)

      Del Sizemore

      Erin Brockovich (2000)

      George

      Any Given Sunday (1999)

      Nick Crozier

      Molly (1999)

      Buck McKay

      In the Company of Men (1997)

      Chad
    • Productie

      Meet Bill (2007)

      uitvoerend producent

      Neverwas (2005)

      co-producent