Topseries op nieuw kanaal Film1 Series

Geplaatst op 13 december 2011 14:00 in Nieuws, Persbericht, Nieuw op Film1.nl Film1
Dinsdag 17 januari 2012 start Film1 een nieuw, vijfde kanaal. Naast de bestaande vier filmkanalen begint dan Film1 Series. Elke avond is om 22.30 uur een nieuwe aflevering van een topserie, die niet eerder op de Nederlandse tv te zien was.

De eerste vijf producties zijn Once Upon A Time, Revenge, Borgen, Necessary Roughness en Bomb Girls. De herhalingen zijn de volgende avond om 20.30 uur en de afleveringen zijn bovendien terug te zien via Film1 On Demand. In april starten onder meer The Bridge en het derde seizoen van Breaking Bad.

Film1 Series is te vinden op het voormalige +1 kanaal van Film1.

Lees meer over de nieuwe reeksen die je kunt verwachten op Film1 Series!

Borgen
ScandinaviŽ is de afgelopen jaren een vruchtbare broedplek van de spannendste thrillers. Deze nieuwe reputatie wordt dubbel en dwars bevestigd met Borgen. Hierin wordt tot ieders grote verrassing politica Brigitte Nyborg verkozen tot de eerste vrouwelijke premier van Denemarken. Vol goede moed begint zij met haar nieuw verworven ambt, maar al snel komt ze erachter dat haar topfunctie een heftige tol eist. Niet alleen komt Brigittes leven met haar gezin onder flinke druk te staan, ook mengt zij zich professioneel in een politiek wespennest. Terwijl de hongerige media elke stap volgt, probeert Brigitte zich staande te houden in een spannend spel van leugens, macht en verraad.
Vanaf 17 januari iedere dinsdag om 22.30 uur te zien op Film1 Series


Necessary Roughness
Een crisis schept nieuwe kansen. Daar komt psychotherapeute Dr. Dani Santino achter, nadat zij haar ontrouwe echtgenoot uit huis heeft gegooid. Zij stort zich op het werk om haar leven op orde te krijgen. Een gouden kans dient zich aan wanneer de trainer van een American football-team haar hulp inschakelt om een topspeler te behandelen. De keiharde no-nonsense aanpak van Dani werpt snel zijn vruchten af. Al gauw staan er atleten, entertainers, politici en overige celebrities in haar praktijk voor een behandeling. Maar de balans tussen privť en werk blijkt voor Dani een onmogelijke opgave.
Aangestuurd door een verrukkelijke hoofdrol van Callie Thorne is Necessary Roughness een sprankelende mix van drama en humor, waarbij je ongestoord kunt genieten.
Vanaf 18 januari iedere woensdag om 22.30 uur te zien op Film1 Series


Once Upon a Time
De fantasy, magie en romantiek van de sprookjeswereld komen samen in deze verfrissende creatie van de schrijvers van Lost. De 28-jarige Emma Swan lijdt een eenzaam leven in Boston als zij opeens benaderd wordt door Henry, de zoon die zij tien jaar eerder ter adoptie afstond. Henry beweert dat Emma de vermiste dochter is van Sneeuwwitje en de Sprookjesprins. Kort na Emma's geboorte zou zij door haar sprookjesouders zijn weggestuurd om haar te beschermen tegen de vloek van de Boze Koningin. Emma gelooft geen woord van Henry's fantasierijke verhaal en brengt hem snel terug naar zijn pleegmoeder in Storybrooke. Maar als zij eenmaal in het pittoreske dorpje aankomt, begint Emma te vermoeden dat sprookjes de wereld niet uit zijn...
Vanaf 22 januari iedere zondag te zien om 22.30 uur op Film1 Series


Revenge
Wraak is lekker zoet in deze heerlijke, sensationele serie. In het exclusieve kustoord The Hamptons draait alles om rijkdom, schoonheid en status. Hiervoor gaan de bewoners over lijken! Als klein meisje drong deze waarheid tot Emily door toen haar familie verwoest werd door de meedogenloze buren. Volledig geconsumeerd door verdriet en woede keert zij op haar achttiende terug naar haar ouderlijk huis om iedereen die haar familie ruÔneerde volledig te gronde te richten. Nietsontziend spint zij haar web en lokt zij de nietsvermoedende inwoners in de val. Revenge levert fascinerende intriges, mysteries en schandalen van vol pittige dialogen, sluwe figuren en verrassende wendingen. Verslavende televisie van de bovenste plank!
Vanaf 23 januari iedere maandag te zien om 22.30 uur op Film1 Series


Bomb Girls
In de Tweede Wereldoorlog vocht het Canadese leger niet alleen in Europa, ook aan het thuisfront werd een vurige strijd geleverd. Deze prachtige dramareeks vertelt de opmerkelijke verhalen van een groep verschillende vrouwen, met gevaar voor eigen leven werkzaam in een wapenfabriek in Toronto. Ondanks een grote verscheidenheid in afkomst en sociale klasse, komen deze vrouwen nader tot elkaar. In een angstige tijd, maar tegelijkertijd ook bevrijd van eerdere sociale beperkingen,maken zij allemaal persoonlijke veranderingen door. Meg Tilly voert een uitmuntende cast aan in een serie die je niet mag missen!
Vanaf 23 februari iedere donderdag te zien om 22.30uur op Film1 Series


Breaking Bad - Seizoen 3
Acteur Bryan Cranston won drie keer op rij de prestigieuze Emmy Award voor zijn hoofdrol in deze serie, waarvan het derde seizoen te zien zal zijn op Film1 Series.
Scheikundeleraar Walter White woont in New Mexico met zijn vrouw Skyler, hun gehandicapte tienerzoon en babydochter. Als hij te horen krijgt dat hij kanker heeft en nog twee maanden te leven, neemt hij een drastisch besluit. Om de financiŽle toekomst van zijn gezin veilig te stellen, probeert hij samen met oud-leerling en amateur dealer Jesse geld te verdienen met het bereiden van crystal meth. Maar eenmaal verzeild geraakt in de gewelddadige drugswereld en een web van leugens, is er geen weg meer terug.
Het derde seizoen van Breaking Bad is vanaf april te zien op Film1 Series


The Bridge
Na Millennium en The Killing is het geen geheim meer dat de beste misdaadseries uit ScandinaviŽ komen. Het razend spannende 'The Bridge' levert hiervan het nieuwste bewijs.
De ōresundbrug verbindt Zweden en Denemarken met elkaar. Wanneer een lijk op deze brug wordt gevonden, stormen politieagenten van beide landen erop af. De ene helft van het vrouwenlichaam bevindt zich namelijk in Denemarken, de andere helft in Zweden. De Deense en Zweedse politieafdelingen lijken niet door ťťn deur te kunnen. Maar als het geweld zich opstapelt, zullen zij hun verschillen opzij moeten leggen om de moordenaar te grijpen.
Vanaf april te zien op Film1 Series