In de cast: schietgrage Denzel Washington, Emma Watson naar La La Land, Lupita Nyong'o en Lauren Faust is versteend

Geplaatst op 6 juni 2014 14:37 in Nieuws, In de cast Kevin Schouten
In de rubriek In de cast verzamelt de Film1 redactie al het castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.


Denzel Washington mag zijn revolver pakken voor The Magnificent Seven

De western The Magnificent Seven (1960) krijgt een remake geregisseerd door Antoine Fuqua. Acteeur Denzel Washington is in gesprek met de regisseur over een rol, en de kans dat hij wordt gecast is zeer groot aangezien beide heren al samenwerkten aan Training Day en het nog uit te komen The Equalizer. Daarnaast gaat het gerucht dat Brad Pitt een hoofdrol zal gaan spelen. Wanneer de opnames beginnen is nog niet bekend.

Bekijk nu de western Blackthorn bij Film1


Emma Watson en Miles Teller worden musicalsterren

Emma Watson en Miles Teller worden genoemd in verband met de musicalfim La La Land van regisseur Damien Chazelle (Whiplash). De film gaat over kunstenaars en acteurs die proberen hun dromen waar te maken in Los Angeles. Door dit verhaal in de vorm van een musical te vertellen wordt het volgens Chazelle verteld op de gepassioneerde en kunstzinnige wijze waarmee de hoofdpersonen zich uiten.

Emma Watson is vanaf dit weekend te zien bij Film1 in The Bling Ring


Lupita Nyong'o gaat produceren en acteren in Americanah

De Oscarwinnende actrice uit 12 Years a Slave gaat de hoofdrol spelen in de verfilming van het bejubelde boek Americanah. Ook is Lupita Nyong'o bij de film betrokken als producent. Het verhaal gaat over Ifemelu uit Nigeria die naar Amerika vertrekt met alle gevolgen van dien, waarna zij later weer terugkeert naar haar geboorteland.


Lauren Faust mag een komedie over de beruchte Medusa regisseren

Sony Pictures Animation heeft Lauren Faust, die de My Little Pony-franchise opnieuw leven inblies, aangesteld om de animatiefilm Medusa te regisseren. Er is al een script geschreven op basis van de Griekse mythologie over de dame die men niet in de ogen kan kijken. Waar Medusa normaal wordt afgeschilderd als een gruwelijk monster, zal deze animatiefilm meer de komische kant opgaan.

Gek op animatiefilms? Bekijk dan The Croods of Epic bij Film1